Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
birorichard
őstag
válasz westlake #4298 üzenetére
Ha jól értem, te inkább egy szorosabb "klánosdira" gondolsz, ami nem rossz dolog, esetleg lehetne egy külön oszlop a játékoslistában, ahol jelezhetné, aki benne van (ha már létezik ilyen, sorry, rég néztem), és így tudnátok tervezettebben, hatékonyabban tolni a gémet azokkal, akik szintén erre vágynak.
A lista önmagában egyébként arra (is) jó, legalábbis nekem, hogy akár egy-egy mission erejéig csatlakozzak valakihez, akit innen ismerek. Úgyis kialakul, ki kivel haverkodik össze, kik között van meg az összhang, de "ismerkedni" kitűnő.Értem én egyébként, hogy páran mit akartok elérni, de sokunk nem vágyik egy ilyen "komolyabb", kötelezettségekkel járó játékstílusra, mert olyan a munka, családi helyzet vagy egyszerűen csak nincs hozzá kedve. Ahogy látom, ti lesztek a hardcore-abb társaság, akik jobban kimaxolják a játékot, csak ez egy másik stílus, van itt egy casual-abb réteg is (pl. én is).
[ Szerkesztve ]
-
vegitossj7
addikt
válasz daveoff #4300 üzenetére
Dehát ez egy közösség, nem egyszerű topic...
Az a 4 ember aztán tényleg nagy közösség a csapatból. Főleg ha össze-vissza lesznek, nem megszokott időpontba.
Én személy szerint azért jelentkeztem, hogy lássam a minimapon, hogy barát-e az az ember akit kirabolunk vagy megölünk a DZ-ban.
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
mettek
addikt
Egy kicsit kezd elszomorítani az irány amit a forum vett....az utolsó 20-30 hsz-t simán lehetne törölni mert értelmetlen vita.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
underdark
aktív tag
Vicc ami napok óta itt megy, komolyan, alig találni hasznos hsz-t
Nekem tetszik az oldal amit csináltok, mivel én még sose nyomtam mmo-val, mert nem jön át az a világ amiben játszódnak
Ez az egyetlen ami már elejétől kezdve megfogott, de tökre elveszi a kedvem ez az "erőszakos" hozzá állás egy-két embernél, mintha tényleg a világot akarnák megváltani vagy nem is értem
Szerintem ez még mindig egy játék, ami lehetne jó szórakozás is, de már most látom előre, hogy mi lesz a voice chaten, ha már itt is van aki vezérnek képzeli magát és mindent tud mindenről...
Elhiszem, hogy sokan mmo-n nevelkedtek, de biztos nem én vagyok az egyetlen akinek új lesz ez az egészÉn szeretnék majd hasznos dolgokat is olvasni... ha lehet
"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
vegitossj7
addikt
válasz Sebestyen01 #4306 üzenetére
1 ember miatt nem töröltem volna magam, de meggyőztél.
Sziasztok.
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
daveoff
veterán
válasz vegitossj7 #4302 üzenetére
Nem, ez a játék topikja, nem a közösségé.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ahogy látom újra meg kell kérnem a felhasználókat, hogy az utóbbi hsz-ek témáját ne itt beszélje, meg mert alapjaiban nagyon nincs köze a The Division-höz. Ezért az alábbiakat találtam ki. Akik a különböző közösségi témákat, - úgy mint chatelés, TS szobák, klánosdi - akarják megbeszélni, azok az alábbi topikban tehetik meg. Itt ahol most vagyunk továbbra is maradjunk a játék témájánál ha kérhetem. Köszönöm megértést!
Tom Clancy's The Division - Chat, klánok, TS szobák, egyéb közösségi témák
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz birorichard #4296 üzenetére
Azzal egyet értek veled, hogy több a támadás a fórumon sajnos mint a segítség és a témához kapcsolódó hozzászólás. Én személy szerint nem támadni akartam a Ts ötlettel , csupán segítséget akartam azoknak nyújtani akiknek nincs kivel játszani, illetve nem lett volna rossz ötlet 1 helyen látni a magyar közösséget. Ha nem hát nem, nekem tényleg mind1 ki hol játszik, csak ötlet volt
-
oneal1
senior tag
azt lehet tudni hogy a bétában fel van e gyorsítva a szint fejlődés illetve jobban dobja e a kék, lila, sárga dolgokat?
-
nagyúr
az tűnik valószínűnek, a lenti két kép alapján, hogy az xp gain nem változik, de a szinthatárok igen. drop rateről nincs infóm.
az első kép a closed bétából van, a második meg abból, amihez az IGN hozzáfér.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
birorichard
őstag
Nem tudom, h írtam-e már, de az i5-4200U,GT740M 2 GB, 8 GB RAM-os laptopomon is élvezhetően futott az előző béta ramaty grafikán, uh. nem rossz azért az optimalizáció. Majd most hétvégén csinálok egy videót, ha vki kíváncsi, h ilyesmi hardveren h fut a game (ha vki esetleg vmi miatt nem akarja potyára letölteni).
-
VTom
veterán
A Geforce bundle-ről nincs azóta hír?
Nem találok róla infót sehol a világhálón...
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz westlake #4331 üzenetére
Hja én is így voltam vele, teli voltam kulcsokkal, csak használni nem tudtam őket. Kíváncsi leszek amúgy, hogy open bétában a loot mennyire változik, és hogy a legendary scar mellett lesz-e másik sárga fegyver.
#4333) cain69
Tudom,csak azokat én nem szeretem:
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz aerosmith #4334 üzenetére
Na igen, de túlzásba sem eshetnek, mert a nolife gamerek ellen úgysem lehet mit csinálni. 2-3 nap alatt úgyis lesz már olyan aki max szinten tolja majd.
#4337) marilllyo
Persze tudom, vannak ilyen emberek, plusz ugye a Twitch-es jófiúk/lányok, akik betolnak egy "Road to max level" közvetítést, és nonstop játszanak.[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
westlake
félisten
válasz velizare #4333 üzenetére
Na azt hagyjuk. A második kék Velociraptor vadász sokkal jobb volt, mint az (hat tőltény fért a tárba). Egyrész a Cassidy csak egy klasszikus kétlövetű volt, másrészt semmilyen modifikációt nem lehetett rátenni. Magyarul egy legendary shotgun, ami iszonyatos lassú (reload), másrészt 12-szintűkén körülbelül 300-al magasabb DPS-t el lehetett érni egy (majdnem) random kék shotgunnal.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
nagyúr
válasz westlake #4339 üzenetére
szvsz teljesen jó rövidtávú kivégzésre. más játékstílust kiván nyilvánvalóan, de akit ezzel közvetlen közelről mellbelőttél, az meghalt. ráadásul van rajta proc, hogy ölésnél újratöltse a tárat. a 8as szintű zöld m44 carabinenak volt 1800 körüli sebzése /lövés, ennek cca. 2600.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
NomadND1
senior tag
-
westlake
félisten
válasz velizare #4340 üzenetére
Én sem 20 méterről lődöztem az ellent. Az biztos, hogy PVP-ben rettentően le lett nerfelve. Gondolom ment a sírás, hogy túl erős. 4-5 NPC öltem meg a Cassidy-vel, de nem gondolkodtam rajta, hogy visszaváltsak-e a kékre. Azzal is oneshot volt egy lila NPC követlen közelről (head).
Play nice!
-
Bibgr0
aktív tag
Nekem ez eddig nagyon hiányzott. Elmagyarázza, hogy a primary DPS, Health és Skill power mire jó és mi mire hat.
-
Ditoo0225
aktív tag
Minnél több a DPS: Annál erősebbet lősz, nagyobb az esélye a kritikus találatnak.
Minnél nagyobb a Healt: Annál több életed van
Minnél több a skill power: Annál nagyobbat sebez az álltalad használt skill, esetleg a területre ható skill hatósugara is nőhet (pl sticky bomb)Sztornó az egész, azt hittem neked kel elmagyarázni, félreolvastam bocsi
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Ditoo0225 #4346 üzenetére
a dps az időegységre kiátlagolt érték, amiben benne van a fegyver megtöltése is. a lövésenkénti sebzést (dmg) nem befolyásolja az újratöltés ideje, vagy a tár mérete, a dps-t viszont igen!
a kritikus sebzés esélye meg egy teljesen külön történet.
nézd meg te is a linkelt videót.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest