Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
Minek ide gyüjtői kiadás.
Division watchface órára, tök jól néz ki[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
NomadND1
senior tag
válasz HwAdokVeszek #4449 üzenetére
Tehát átlagban 10-25 FPS-t nyertél vele.
#4450: meglepődnél, de nem megyek bele egy AMD vs. Intel vitába, nem erről szól a fórum :-)
Ennyi miatt én biztos nem cseréltem volna. De nem vagyunk egyformák :-)
Majd küldök egy cpuz ábrát és érteni fogod :-)#4453: Nem te vagy az egyetlen :-P
[ Szerkesztve ]
-
mettek
addikt
válasz HwAdokVeszek #4453 üzenetére
a 980 ti a 980-hoz képest 20-25%-al gyorsabb. Szerintem megérte. Ha kicsit még optimalizálnak a division-ön akkor állandó 60+ fps lesz 1440p-n. FHD-n meg 100 körül de mivel a monitorom 1440-es így miliószor szebb nálam natív felbontáson.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
HwAdokVeszek
aktív tag
-
daveoff
veterán
-
logaritmus
tag
válasz Sebestyen01 #4457 üzenetére
6 mag
-
Sebestyen01
őstag
válasz logaritmus #4458 üzenetére
En kerek elnezest, magam, es a konfigom neveben is![ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
sokra megy vele, hagyjuk már...
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
törölt tag
LOL
-
Viper26
nagyúr
Megint rengeteg érdemi hozzászólás született a játékkal kapcsolatosan, mint valami általános iskolás pöcsméregető...
(#4428) Gordon32.:
Ez engem is érdekelne.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
NomadND1
senior tag
Az egekbe tör az e-penis a fórumon :-)
Őszintén sajnálom, ha bárkit is zavar, hogy AMD alapú géppel is lehet jó eredményeket elérni :-)
Béke :-)
#4458 az fizikailag csak 2 mag ;-)
[ Szerkesztve ]
-
#Morcosmedve
veterán
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz #Morcosmedve #4464 üzenetére
-
NomadND1
senior tag
Tiéd a nap hozzászólása ;-)
-
oriic
HÁZIGAZDA
És most hogy mindenki kiörömködte magát vissza lehet térni a topik témájához, ami nem más mint a The Division. A hardver és FPS diskurzusokat ne itt beszéljétek meg, vagy ha nagyon erről akartok dumálni menjetek pls a másik topikba. Köszöntem.
Live-Die-Respawn
-
mettek
addikt
Szerintem a kérdésem a teljesítménnyel kapcsolatban a játékhoz kapcsolódott....csak utána a srácok elmentek egy irányba ami már eltért a témától. Egyébként az ilyen hsz-ek szerintem simán törölhetőek lehetnének.
Amúgy megint délben indul a beta?
-
Nemoka1987
csendes tag
Most lehet egy igen barom kérdést teszek fel, de nézzétek el nekem, nagyon rég játszottam már PC-n, de ez a játék megfogott, ezért elő is rendeltem amit még szintén soha nem csináltam.
Szóval az 576-nál rendeltem elő a játékot. Jelenleg töltöm uPlay-en keresztül a Bétát és várom a hétvégét.
A teljes játék amit előrendeltem az lemezes lesz vagy csak egy kódot tartalmaz majd amit szintén le kell tölteni? Mivel itthon és munkahelyemen is elég gyatra a net ezért jobban preferálnám a lemezes megoldást.Segítséget előre is köszönöm.
Üdv, Tomi
-
Edem05
őstag
válasz Nemoka1987 #4470 üzenetére
Nem kell parázni, lemezes lesz változatot kapsz az 576-ból
-
huby80
senior tag
Sziasztok
stemen belül hol lehet letolteni a betat? Vagy csak uPlayen keresztül lehet? -
demmer123
őstag
Na meg próbálom ennek a trutymó játéknak a betáját pénteken.Sokat nem várok tőle.
[ Szerkesztve ]
-
Sebestyen01
őstag
-
demmer123
őstag
válasz Sebestyen01 #4476 üzenetére
Egy érdekes videó is van róla.Elég csak a kommenteket olvasni.
[ Szerkesztve ]
-
birorichard
őstag
-
birorichard
őstag
válasz Sebestyen01 #4482 üzenetére
Inkább a szféráké, át is jöttek az ilyen Herby-féle szörnyek. Megyek is, kiszögelem a kapura, hogy Witcher kerestetik...
-
mettek
addikt
A hideg kirázott, olyan trailer de komolyan.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
faham
aktív tag
Sziasztok,
valakinek van ötlete miért nem szedi a uplay a division beta t? Nem mondott semmit mikor rányomtam, hogy preload. Bekerült a játékok közé de nem is jelent meg a letöltések között -
VGNGR
senior tag
Jelenten beta a gépemen. Ubi szerver letesztelve, nekem max sávszéllel szedte. Pénteken letesztelem végre én is! :-)
-
SkyS1gn
félisten
Omg omg... be ne pisiljetek komolyan, jó trailer de nemkell traumába esni
(#4496) players111
Ez egy CGI trailer...
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
-
Beri78
őstag
Tenyleg jol osszeraktak...le a kalappal!
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest