Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
westlake
félisten
Az, hogy legyaluljuk az egész DZ-t! Magyarul ez egy team, aminek a tagjai a rouge mode-ot helyezik előtérbe. Tehát gondolunk egyet, és (ha megoldható) több csapattal egyszerre legyilkolunk és hullarablunk mindenkit a DZ-ben. Nincs is ennél gyönyörűségesebb dolog.
Kell még az ember, mivel még csak hatan vagyunk.#3503: Nem kell ehhez egy weboldal. Ha a játékon belül nem lesz lehetőség klánok létrehozására, akkor teljesen mindegy is.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Big thx, én pont most kezdtem összeszedni.
hazai boltok polcaira kerülni. A játék tervezett megjelenése
2016.03.08. PC, Playstation 4 és Xbox One platformokra."
Ez az amit már rég tudtunk.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
pohár
félisten
a Google Docs-ban én is javítottam, mert mindenhol poló volt póló helyett
oneal1... én a Goldot rendeltem tőlük, bár azt nem tudom, hogy ők hogy szoktak szállítani, remélem, hogy 8-án itt lesz már nálam a cucc, nem akkor adják majd fel
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
oneal1
senior tag
576nál rendelt valaki goldot?
már 1 hete megrendeltem, de kicsit bizonytalan vagyok a dolog felől.
Nem rendeltem még tőlük soha, mik a tapasztalatok?
-
djculture
félisten
Végére csak benyögték hogy konzolos port lesz...
-
djculture
félisten
Igen mai hír hogy az egészet konzolhoz igazitották úgy készült el.
játék egyik fejlesztője a Team Epiphany csatornával beszélgetett a játékról, és az alábbiakat mondta: „ Azért a konzolokhoz kell igazítanunk; nem volna igazságos, ha nagyon elhúznánk. Ennek ellenére azért jó, hogy volt egy dedikált PC-s build.”
Magyarán eleinte pc-s build külön készült de utána le butítottak a konzolokhoz..
[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
válasz djculture #3513 üzenetére
Hol az eredeti hír?
Az hogy valamit valami máshoz igazítanak, az miért egyenlő azzal, hogy egy dolog valami másból származik?
Tudod, hogy mit jelent az a fogalom, hogy konzolport? Azt én is megmondtam volna bárinek (talán írtam is), hogy a PC-s verzió nem fog úgy kinézni, ahogy kinézhetne. Pontosan azért, mert a konzolok túlságosan gyengék ahhoz a szinthez, és akkor csak a sírás lenne konzolos részről. Ebben mi a meglepő?Egyébként mit számít, hogy ki mit nyilatkozik? Aki nem próbálta a bétát, annak ott a YT. Mindent lehet tudni már a PC-s grafikáról. A konzolos témához meg csak annyit fűznék hozzá, hogy nézz meg egy 4K-s (ultra) gameplay-t PC-n. Majd utána beszélgessünk erről.
#3515: Már ez sem hír.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz djculture #3515 üzenetére
„Az egyik jó dolog a The Divisionben, hogy mindig is egy különálló verzióként tekintettünk a PC-s kiadásra. Korábban dolgoztam olyan játékokon, amelyeket konzolról portoltak, és hozták magukkal a limitációkat, de itt ilyen nem igazán volt. Azért a konzolokhoz kell igazítanunk; nem volna igazságos, ha nagyon elhúznánk. Ennek ellenére azért jó, hogy volt egy dedikált PC-s build.”
Tehát nem konzol port, teljesen különálló. Csak annyit mondtak el, hogy nem akartak nagyon eltérni a konzoloktól mert nem lenne igazságos (amivel am nem értek egyet).
-
nagyúr
válasz djculture #3513 üzenetére
ez egy hetes történet. két mondattal előtte elmondta, hogy a pc verzió mindig is külön build volt, ezért nem hoztak át korlátozásokat a konzolból.
nem tudom, ki volt ez, de ez alapján eléggé össze-vissza beszélt ebben a részben. mindenki azt hisz el belőle, amit akar.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
vegitossj7
addikt
Aki szerint konzolport, az nem tolta a bétával.
Mechanikus billentyűzetekre is programoztak funkciókat, teljesen játszható billentyűzettel, egyedül az Emote gombot felejtették ki. Sokkal testreszabhatóbb, mint konzol esetében és most nem csak a grafikáról van szó.
Meg nem mondja az ember, hogy ez egy konzolport, ha meg az, hát legyen ez az alap...
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
Lehet valamit tudni ki csinálja a magyar fleiratot, és hogyan készül? Teljes mértékben részt vesznek magyarok a fejlesztésben, vagy csak pár ember fordít, és ennyi ?
-
törölt tag
válasz Ditoo0225 #3525 üzenetére
nem pont ezért kérdeztem, gondolom jól meg lesz csinálva.
A magyarosított Assasins Creed játékokban a végén a stáblistában vannak magyar nevek, nem emlékszem már pontosan milyen címszó alatt, de konkrétan lehet látni hogy valamilyen kis létszámú csapat részt vesz a készítésben.
Csak erre lettem volna kíváncsi, esetleg tud e valaki erről konkrétabbat.
-
westlake
félisten
Ha már a tárgyak színei fixek, akkor miért nem találunk mindegyiknek egy magyar megfelelőt? A leírásban már szerepel kétféle angol, és egy magyar, ami második angol kifejezés fordítása. A tárgyaknak és az alapanyagoknak miért nem ugyanaz a "szintjük"? Common/Worn, Uncommon/Standard, Rare/Specialized, Epic/Superior, Legendary/High End. Vagy én nem vagyok elég körültekintő, és van jelentősége annak, hogy miért nem ugyanaz a nevük. Van, vagy csak valaki úgy gondolta, hogy hasznos(?) lenne különböző elnevezéseket adni?
Most vettem észre, hogy a játékban vannak elnevezve másképp az azonos színű tárgyak és alapanyagok. Magyarul csak figyelmetlen voltam.
Nem csodálkozom, hogy a Crafting-ot nem akarták bemutatni a bétában. Valóban elég jónak tűnik.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
nagyúr
válasz #81556480 #3526 üzenetére
valószínűleg az ubi bukaresti stúdiója miatt, esetleg a renderelt átvezetőt/intrót készítő cég miatt.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Bibgr0
aktív tag
Hehe :-D
Éjfélre állítottam. -
duvi
nagyúr
A Playon-nál is fut a visszaszámláló
Mindenki be van sózva. Tisztára mint katonaságnál a centivágás (volt) -
pohár
félisten
jut eszembe erről a visszaszámlálásról: akik már rendeltek 576-tól bármit elő, azok mikor szokták megkapni a dolgaikat? reménykedem/gondolom, hogy a megjelenés napján legkésőbb
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
HwAdokVeszek
aktív tag
Nekem eddig az összes gyűjtőim és sima játékom is megjött megjelenés napján mindig.
(576,konzolokszervize,cdgalaxis)(#3534) pohár
Just Cause 3-al volt eddig annyi gondom hogy felhívtak előtte egy nappal hogy valami könyv nem érkezett meg megjelenés napjára.
Mondtam hogy az ráér majd a következő rendeléskor, de a játékot nélküle küldték magjelenéskor.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz HwAdokVeszek #3535 üzenetére
én eddig eléggé össze-vissza rendelgettem a boltokat illetően, azért is érdekel, hogy amivel még nincs tapasztalatom, azok hogy is szokták rendezni a dolgaikat
-
djculture
félisten
Aki pesti annak aznap aki vidéki annak a megjelenés másnapján.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Ditoo0225
aktív tag
576-ra hallottam eddig a legtöbb panaszt kiszállítás terén különböző játékok Facebook csoportjában. Nekem személy szerint semmi panaszom nincs rájuk. De legtöbbször nyilván nem csak az ő hibája ha valami késik. Elég, ha ők nem kapják meg időben, nem tudják összekészíteni vagy csak a Postán vagy futárszolgálatnál hibázik valaki és máris csúszik 1 napot.
-
RazoR
veterán
576-ban megjelenés napján nyitáskor átvehető vajon a játék?
-
pohár
félisten
átvehetőnek biztos átvehető lesz (pár nappal megkapják már előre), de mivel kedden fog megjelenni, a postázás gondolom hétfőn lesz, aztán vagy odaér az emberhez másnap, vagy nem
-
Frod
addikt
A Konzolvilágban sapka eddig se volt, de már póló sem??
Repült is a visszamondás, sajnos.Do you see the white shadow?
-
pohár
félisten
ha akkor még volt, mikor megrendelted, akkor meg fogod kapni nagy valószínűséggel, nekik is véges a készlet gondolom
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest