Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz djculture #3513 üzenetére
Hol az eredeti hír?
Az hogy valamit valami máshoz igazítanak, az miért egyenlő azzal, hogy egy dolog valami másból származik?
Tudod, hogy mit jelent az a fogalom, hogy konzolport? Azt én is megmondtam volna bárinek (talán írtam is), hogy a PC-s verzió nem fog úgy kinézni, ahogy kinézhetne. Pontosan azért, mert a konzolok túlságosan gyengék ahhoz a szinthez, és akkor csak a sírás lenne konzolos részről. Ebben mi a meglepő?Egyébként mit számít, hogy ki mit nyilatkozik? Aki nem próbálta a bétát, annak ott a YT. Mindent lehet tudni már a PC-s grafikáról. A konzolos témához meg csak annyit fűznék hozzá, hogy nézz meg egy 4K-s (ultra) gameplay-t PC-n. Majd utána beszélgessünk erről.
#3515: Már ez sem hír.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
nagyúr
válasz djculture #3513 üzenetére
ez egy hetes történet. két mondattal előtte elmondta, hogy a pc verzió mindig is külön build volt, ezért nem hoztak át korlátozásokat a konzolból.
nem tudom, ki volt ez, de ez alapján eléggé össze-vissza beszélt ebben a részben. mindenki azt hisz el belőle, amit akar.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Tőzsde és gazdaság
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jogász topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest