Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz Snip3r_HUN #30456 üzenetére

    Nomadot nem probáltad? Én is solozok leginkább, és nekem jobban bejött mint az alpha. Recovery linkel 3x kell hogy megöljenek, kvázi 3xos szivósság szorzó :)

    Nálam igy néz most ki:

    Spec táska és refhreshed maszk.

    Nagyon bejön hogy kóborlás közben mindig visszatölti az életed, ha mobokkal harcolok akkor is. Alphában folyton kellett a booster shot / medkit amikor keményebb mobokkal harcoltam, igy ha közbe egy vagy több player hátba lött, akkor általában nem volt fullon a medkitem vagy CD-n volt a booster shot. Nomad-dal nincs ilyen gond, a 15% health on kill és a passziv regen szinte folyton fullon tart. DPS nyilván kevesebb mint alpha-ban de igy is fekszenek az emberek :)

    (#30459) GAbre Falcon lost az nem napi/heti küldetés, hanem incursion, 3 féle incursion küldetés van, ezek a legnehezebb küldetések az egész játékban. Tudtommal nem kapsz rájuk napi/heti bónuszt ha megcsinálod öket, szimplán csak baromi nehezek. Randomokkal nagyon nehéz még jó gearben is. Szerintem célszerü csapatban neki esni :) Tegnap nyomtam végig pont a falcon lostot heroic-on 3 randommal, abbol az egyik még az elején lelépett, elég szenvedős volt a vége de sikerült. Ha cuccokat akarsz farmolni annak van sokkal hatékonyabb és gyorsabb módja. Szerintem az incursion küldiket nem a loot miatt érdemes csinálni, hanem jó kis kihivás haverokkal :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák