Új hozzászólás Aktív témák

  • Kopasz112

    csendes újonc

    Sziasztok

    pár napja végre letelt a tiltásom és visszatérhettem a játékba. Nem sok időm volt játszani, de amit lehetett kihasználtam. Sajnos a reklamáló leveleim nem igen értek célba, sőt az utolsóra lassan 1,5 hete válasz sem jött..... lehet nem kellett volna a csalók elleni szar fellépésüket sértegetni, de nem bírtam magammal.

    Így viszont továbbra sem kaptam érdemi választ, hogy miért pihentettek és most nagy dilemmában vagyok. Szeretnék tovább játszani és az új DLC-t is ki akarom próbálni így az SP vételén gondolkodom, de félek, hogy újra kivágnak valami mondva csinált ürüggyel és bukom annak az árát is.

    Addig is viszont még nem döntöm el, hogy kockáztatom-e a pénzemet szeretném kicsit a karakteremet egyenesbe hozni. Jellemzően eddig csak egyedül játszottam ezért a csapatjátékról nem sok tapasztalatom van, de most már jó lenne társakkal is menni hátha sikerülne fejlődnöm. Akinek lenne ideje és türelme segíteni egy kicsit a karakter fejlesztésben az kérem szóljon. Jelenleg 150/180/21 a statom. DZ-ben 53-as szintig tudtam elszenvedni. Az ingyenes kiegészítők egyikét sem teljesítettem még egyszer sem és DZ 5-6-ot is csak rohanva tudtam eddig szemlélni:)

    Ja de van már pozitív élményem és fejlődésem is..... tegnap kiderült, hogy vannak nálam gyengébbek is DZ-ben....... párban jártak a drágák és amikor csak összefutottunk megpróbáltak leszedni, egy drop nyitásakor össze is jött nekik, de a többi találkozáskor fektettem őket.

Új hozzászólás Aktív témák