Új hozzászólás Aktív témák

  • bunfi

    őstag

    válasz Brownage #18827 üzenetére

    Furcsa is lett volna ha sikerül megértened, hogyha van anticheat nem az a helyzet áll fen, ami most van. 3 hónap alatt sikerült megoldaniuk, aminek az első naptól kezdve így kellett volna működnie, ha nem jobban. És akkor nem kellett volna ezt a burkolt monológot lefolytatnod az elején az állítólagos hülyeségemről. Az meg külön vicces, hogy a jelenleg működő, nem algoritmikus alapokon nyugvó, külsős céghez (?) kiszervezett "anticheat" is csak az után került alkalmazásra, mikor már nem lehetett a szőnyeg alá seperni a rinyálást a közösség részéről, mivel elő adásban répázták meg szegény jazzenész közösségi fejlesztőnket.

    A letörléssel kapcsolatban, semmi gond, nem voltam szimpatikus, nem értettél egyet a tetteimmel, álláspontommal, van ez így. Csak a szituációt találtam egy kicsit visszásnak, ezért kérdeztem meg privátban, hogy HUN-Ga-Bikát is letörölted a g€c1be?. Akkor még nem volt világos, hogy mi a gond, de most már tiszta sor, nyugodtan meg lehet mondani szemtől szembe.

    A rugózás/csalással kapcsolatban pedig már elmondtam a véleményem, mindkettő arra alapoz, hogy fitogtatom az erőfölényemet, mert a játék felépítése erre ad lehetőséget/semmi következménye nincs. Én értem, hogy ti ezt élvezitek, mert nem a "neoncső" rosszabb végén álltok vagy ha van is úgy akkor érdemben nem buktok semmit. De amikor felháborodtok, hogy az ember csal, akkor tapasztaljátok meg azt a szintkülönbséget, ami sokszor megvan ti és az általatok lelőtt emberek között. Ami ugye a csalókkal való interakció utáni kommentek hangvételéből tudjuk, hogy szintén rossz. Persze egyszerűbb dehumanizálni őket és különböző jelzőket aggatni rájuk, ilyenkor vidám arra gondolni, hogy ti is megkapjátok ezeket a jelzőket, amikor rugózni van kedvetek. Persze lehet vitatkozni, hogy ez így van, meg ennek így kell működnie stb. de azzal csak azt igazolnátok, hogyha valamit következmények nélkül meg lehet tenni, akkor azt meg kell tenni, mert épp erről szólt az, hogy szépen lassan a játékosbázis jó része csalt.

    Egyébként leírtam a sztorizással kapcsolatban két dolgot, az egyik az volt, hogy nem rosszindulatból írom és én tudom ignorálni, viszont én troll vagyok ha leírom a véleményemet a gyűlöljük a játékot együtt szűklátókörűséggel azonosítva; a másik egy idézet volt ehhez a jelenséghez kapcsolódóan a filterbuborékról.

    ui. vegitossj7nak: Tudom nem kellett volna, de már elküldtem, ez van :(

    [ Szerkesztve ]

    János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

Új hozzászólás Aktív témák