Új hozzászólás Aktív témák

  • boost

    addikt

    Sziasztok, üdv mindenkinek. Kb 6-8 órám van a Witcherben. Eddig a főküldetéseket csináltam, de némileg elakadtam. Nem is a történetszálban, hanem maga az egéesz játékmenet nem jött át.

    Egyrészt sose állt hozzám közel a legegyszerübbnél komplexebb harcrendszer (minden szörny más fegyver, olaj, stb), sem az alkímia, fegyverkovácsolás. Én az Oblivionban, Skyrimban is jól elvoltam enélkül Egy erős nyíl, sok nyíltudás, és helló. Ja, meg elég poti. Ráadásul ott folyton kaptam a jobbnál jobb fegyvereket, itt meg valahogy ez is kimaradt eddig.

    Gondoltam adok neki egy esélyt, megtanulom, hogy ezt a játékot hogyan kell játszani. Tudnátok mutatni erről cikket, vagy írni néhány alap dolgot, hogy mégis hogyan kell játszani ezt a játékot? Az megvan, hogy a fecske nevű italhoz mit kell venni, készítettem is, de pl nem találok magamnak küldetést. Olvastam, hogy tele van a játék szupernél szuperabb mellékküldivel, de nekem ez valahogy nem jön össze. Szeretnék valahol tápolni magam, pénzt, tudást és fegyvert gyüjteni, mielőtt rámegyek a fősztorira komolyabban.

    Most ott tartok, hogy beszéltem a varázslónővel, aki találkozott egy fikcóval, aki kereste Cirit, és eggyütt elmentünk egy barlangba, ahol összefutottam egy gollemmal vagy mivel, aki folyton levert, mert nem vittem magammal potit, az életerőm meg kb 15%, mire elékerülök. Úgy, hogy inkább hagytam ezt a vonalat, és a mentéssel visszamentem addig, mielőtt összetalálkozok vele, és elindultam kalandozni, felkedezni a világot. De nem találok mellékküldit...

    köszi

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák