Új hozzászólás Aktív témák

  • djelf

    tag

    Tisztelt Mindenki!
    Kérlek segítsetek ki, mert ha így folytatom hamarosan kiderül, hogy kopaszon hogyan festek. :W
    Kezdem egy vallomással. Nem olvastam végig ezt a fórumot.
    Játszom (játszanám) a Witcher 3 legfrissebb (ver.1.32) GoG-os verzióját. Random, fekete képernyős, ventillátor felpörgetős totális kifagyások nehezítették a dolgomat már az elejétől kezdve. Azonban pár napja teljesen megakadtam. Amikor betöltené a játékot, egy pillanattal később máris kifagy. Korábbi mentéssel is és új játék kezdésénél is csinálja.
    Olvasgattam a neten és átállítottam teljes képernyősre. Kikapcsoltam az FPS limitet is. Minden nvidiás beállítást kikapcsoltam vagy lehúztam minimumra, hátha ez a gond, mert nálam egy AMD RX480 8G van a rendszerben. Először a tavalyi legutolsó WHQL aláírással rendelkező AMD driverrel játszottam. Akkor még csak fagyogatott néha. Aztán lecseréltem a 20.2.2-re. Ezzel is csak fagyogatott. Majd 2 hét után jött a totális fagyás. A legújabb 20.4.1-el sem megy.
    A játékot is újratettem. A win 10-et nem szeretném. :(((
    Kérlek mondjátok, hogy nem csak az AMD képtelen drivert írni ami viszi rendesen ezt a remek játékot és/vagy van egyéb javaslatotok is ami segíthet nekem.

    u.i.: Kb 3 éve már végigtoltam ezt a játékot, csak már nem emlékszem, hogy RX480-nal vagy még RX380-nal, Win7 alatt.

    Előre is köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

    "- Elvehetitek a mobilunkat, elvehetitek a kocsinkat, de az álmainkat soha. - Igen, mert amikor alszunk, akkor látjuk őket."

Új hozzászólás Aktív témák