Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Nos, a végére értem...

    Ezt a játékot sose feledem. Részben felemelő, részben szomorú, hogy vége. Egy borzasztó emlékezetes utazás volt ez számomra. Telis tele emlékezetes pillanatokkal. Imádtam!

    Sajnos számomra a NG+ nem jöhet szóba, nincs időm rá. De a játékba vissza-vissza fogok nézni időnként.

    Valamikor júniusban kezdtem, és ma végeztem vele. Az egész játékot mintegy 1204 screenshot-tal dokumentáltam magamnak. Ha valaki szeretne kicsit nosztalgiázni esetleg akkor itt vannak: [link]. Egész pontosan, lenne még kép, csak az NV Ansel képeket nem tudom hova lehet feltölteni.

    Nagy űrt fog hagyni maga után ez a játék. Ez tényleg megismételhetetlen alkotás. A CDPR kiváló munkát végzett. Örülök, hogy átélhettem ezt a kalandot, és bánom, hogy ilyen késve álltam neki. Várom a Cyperpunk-ot.

    Remélem másnak is fog még hasonló kellemes perceket okozni ez a játék! ;)

    JA, majd el felejtettem, egy utolsó kérdés: Ciri csak azoknak jön el a bírtokra, akik Triss-nél és Yen-nél a két szék közül a padlóra estek? Mert nekem "csak" Yen jött.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák