Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
A lvl szint hogyan fog nőni?
Magasabb gear score cuccokat kell felvenni vagy tartani a tatyóban. A GS-hez mindenképpen rajtad kell, hogy legyen, így T1-től T4-ig nem érdemes túlontúl szettet építeni, hanem ha esik valami magasabb GS cucc, akkor fel kell venni, hogy mielőbb magasabb GS-ed legyen és tud Tiert-t lépni, úgyis a cél a T5-be való jutás mielőbb, mert ott lesz értelme már szettet építeni egyáltalán.Illetve még egy kérdés, a talentekhez mi adja a pontokat?
A geareken lévő tualjdonságok adják a pontok összességét, ezeka tulajdonságok lehetnek a ruhán alapból, és olyanok is, amiket modokkal tudsz feltölteni. Ezekkel kell játszani, hogy egy adott tálenthez kijöjjön a kívánt érték.+1: Van több mint 80 SHD pontom, de már mindenre el van költve, amire csak lehetett, ezekkel mit kezdjek? Mire lehet felhasználni? Van értelme tovább gyűjteni?
A skillek többi altípusát tudod kiváltani belőle, 5 SHD-ba kerül minden altípus.[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
Bird
addikt
El kell érned a Tier 5 fokozatot az invaded missziók és az erődök teljesítésével (ez lesz a gs 500). Világfokozatonként feltétel a megadott gs pontszám megléte. Anélkül nem tudod az adott világfokozaton az erőd küldetéseket felvenni. Szóval farmolj és szedd össze a minimális pontszámot! Nem öt perc lesz elérni a tier 5 világot.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
-=Jam=-
őstag
Az szépen nőni fog magától. A nálad lévő (elég az inventoryban) cuccok alapján dobálja az egyre magasabb gear-eket. Milyen talent pontokra gondolsz? A spcializációs pontok, küldetésekből, bountykért, field ládáért jönnek ha erre gondolsz. Az SHD-kat a skillek többi módozatára tudod beváltani, feltételezem még csak egyet oldottál fel mindegyikből.
-
aktív tag
Jó Reggelt!
Szóval a tegnapi CP dologra visszatérve... Azóta többször belefutottam alert 2 és 3-as szintbe. Az egésszel az a gondom, hogy ha jól emléxem, eleinte arról szólt az fáma, hogy a Div2ben már nem úgy lesz, hogy kitárazunk az ellenre, mire valami történik. Ehhez képest kb. ua. a helyzet. Miért nem lehet lehet azt játszani, hogy a piros az piros, 4-es szinten is, maximum tesznek rá páncélt, vagy csak lilák, vagy csak sárgák jönnek, ügyesebben mozognak, stb. Ez ócska, gagyi megoldás. Kicsit csalódott vagyok - az ígérethez képest. Azért nem nagyon, mert látok némi fejlődést, de szerintem több kéne, nagyon zavar ez a lőszerpazarlás.
-
TommyS_27
senior tag
válasz arnikusz #6933 üzenetére
Mivel több ember jelezte, hogy vannak olyan tagok akik nem tesznek hozzá semmit a klánhoz, (inaktivak napokig nem jelezték vissza a PH nicküket) és csak a helyet veszik el mástól. Ezért ezt a megoldást választottuk. Mindenkinek lehetősége van klánt csinálni, mégse csinált senki.
Azt meg engedd már meg légyszi, hogy kirakjam ide az ezzel kapcsolatos dolgokat ha már PH klán...
Amúgy meg Nem vagyok a Clan tagja Szóval kéretik a saját dolgával foglalkozni!
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
arnikusz
veterán
válasz TommyS_27 #6955 üzenetére
Ez rendben is lesz addig, míg nem kezdődik el majd a kitett tagok részéről a hözöngés, valamint csak a tett kijelentésedre szerettem volna felhívni a figyelmet a tisztánlátás végett.
Az megint más, hogy egy közösségbe/clanba belépő, ne csak élvezze az előnyöket, hanem tegyen is érte ez is megérhető hozzáállás.
Részemről ez a téma lezárt.
Saját dolog
Boys dont cry clanfönökét interjúolnám, ha erre jár, hogy nézzem már, hogy benne vagyok-é a clanban, mert valami nálam nem stimmt.
Köszönöm.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
TommyS_27
senior tag
válasz Anonymus23 #6957 üzenetére
Nincs továbbra sem elvárás, de az ne foglaljon helyet aki 10 napja be se lépett...
https://www.twitch.tv/ltommys
-
törölt tag
válasz Kiscsőke #6959 üzenetére
Nem értem, miért kell ezt?
Van egy tök jó klán, ahol mindig lehet találni játékost akivel tud játszani az ember. Normális a társaság. Komolyan elvárások közé kell sorolni, hogy valaki indítsa már el ezt a szart, ha egyszer felvették?
Persze lehet itt kötekedni, kitekerni a “szabályokat” sajátos értelmezés alapján és ezen rugózni, mert mégis csak jól eső érzés az embernek, ha övé az utolsó szó, de értelme nincs. Ezzel csak azt éritek el, hogy adott ember kedvét elveszitek pl klán menedzseléstől és közben értelmetlen feszkót generáltok.
Azt pedig szerintem eldöntheti az alapító, külső beleszólás nélkül is, hogy mit miért csinál.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz TommyS_27 #6958 üzenetére
Szerintem válaszd szét azt, hogy nincs ügyességi / PvP vs PvE / faji+nemi elvárás, de annyi, hogy játsszon és tegyen a klánért és gyűjtse az XP-t, az van, néhány apró szabállyal le van fedve az egész ilyen hőbörgés, és szerintem jogos is az elvárás azok részéről akik tevékenyen csinálják, azokkal szemben, akik csak beregisztrálták magukat és semmi más cél nem volt.
De ez csak az én véleményem, úgy, hogy a mi klánunkban még kemény zéró XP gyűlt össze
Nálunk azért jár kizárás, ha valaki nem röhög 10 percen belül egyszer sem.
Vannak olyan röhögések, amikor kerget a mob bennünket adott esetben egy küldetés alatt, vagy lag miatt mindhármunk fekszünk 0,2 sec alatt;) - The Power of the Light Side
-
cikasz
őstag
-
kiserik
senior tag
Szerintetek 2 active talenttel (1 defensive + 1 offensive) rendelkező chest létezik?
-
fuvi
senior tag
-
GAbre
veterán
A set bluepriintekhez,hogy essen component,milyen nehézségi szinten kéne játszani?
Eddig minden 4.-7 küldetésen ha adott 1-et,és csak 2 esett.Avatar
-
anyam
csendes tag
Hali!
Ha meg van mind és craftolni kell, sajnos újra le kell majd tolni az adott felszerelési tárgyhoz tartozó küldit Aztán vagy dobja vagy nem hard wired materialt!
Gear settek:
Tegnap hoztam össze egy orrszarvú+teknős combót. Jelenleg a szúnyog+elefánt párosításra hajtok
Lehet nincs értelme de tök jól néz ki, mikor a sok ikon világít egyszerre a kép közepén...faszán kitakar mindent[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
Ha a Hard Wired szettre gondolsz akkor ahogy Bird linkelte ma fentebb story fokozaton letolod a küldit, hogy melyikek az pedig a projects lenyitva mutatja ennél a projectnél.
Egyedül a Hard Wire tech ami eshet bárhol az amiből 10 db kell.
-
ripla
addikt
válasz -=Jam=- #6953 üzenetére
(#6951) Anonymus23
(#6952) BirdKösz.
Azokra a talent pontokra gondolok, amelyek a specializációkhoz kellenek.
Alapból van 3 pont mindegyikre, na de a többi honnan lesz meg? Mert pl. most megtanultam a +5% outgoing healinget, és mint látható, aktív a 2 altalentje, de azt mondod hogy "Az SHD-kat a skillek többi módozatára tudod beváltani", na de nem, mert akármelyikre megyek rá, 0 az elérhető pontok száma.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
A Demolotionist, Survivalist, Sharpshooter speci pontok jönnek filed 415.000. XP utáni ládákból - 3db.
Az Invaded küldetések 5 db -ot adnak, de vannak Bountyk is, ha ráméssz mutatja, hogy ad-e.
Mindig az adott rajtad lévő specifikációnak megfelelő pontot kapod, tehát nem csereszabatos a másik két specializációval.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Anonymus23
veterán
Próbáld értelmezni az összefoglalót, igaz ott is van már annyi infó majdnem, mint a játékban, és hát valljuk be, ehhez képest a Div1 szett-építés faék egyszerű volt, itt sokkal több a változó, és ha ehhez hozzáveszed, hogy mi az ami ki is esik, na onnantól kezdve durva az egész.
;) - The Power of the Light Side
-
törölt tag
elvileg nincs nehézségtől függő drop rate, vagyis story módban végigtolva ugyanúgy adhat, mint challenge fokozaton. nyomj egy mm-t hard-ra. az gyorsan megy csapatban. sajnos benne van, hogy nem ad elsőre (hetedikre). addig kell nyomni, amíg nem dob. szerencsére csak egy darab kell mindenből.
-
Nagus
senior tag
Én ezt az inváziós eventet nem igazán értem. Tegnapig minden szintlépésnél kaptam egy kulcsot amiből tudtam ládát nyitni. Azóta viszont semmi...
Bezúztam a Chatteromat az up tokenért viszont azóta a hyena kis ládákat amikor kinyitom üresek és a kulcsot meg levonja. Mi a tököm ez? A többi frakció kis ládácskáival meg még nem is találkoztam csak gyűlik a kulcs. Van valami térkép a frakció ládácskák helyeiről?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
azt érdemes még tudni, hogy egy küldi egyfélét tud dobni. az említett jefferson plaza (ami nem a jefferson trade center) a c-komponenst dobhatja. gondolom ez az, ami megvan.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
ripla
addikt
válasz Anonymus23 #6980 üzenetére
Ne is mondd.
-
ripla
addikt
Amúgy van értelme a Control Pointokat újra visszafoglalni? Tegnap elfoglaltam egyet, mára megint vörös lett. Ez lenne az endgame, hogy egymásnak passzolgatjuk a CP-ket? Ami volt, jó volt, de ha ennyi a vége, akkor szerintem hagyom inkább, 10 évnyi wowozás egy életre kiölte belőlem a farmolási vágyat. Biztos hogy nem fogok még egyszer végigmenni egész Washingtonon, tulajdonképpen tök feleslegesen.
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Akkor szerintem én itt elengedem. Beleraktam 72 órát, játszottam vele bő 3 hétig, tök jó sztorija volt, de az hogy megint elkezdjek farmolni, ahhoz semmi kedvem, 10 évnyi wowozás után ilyenben még egyszer nem akarok részt venni.
Az mondjuk tök jó lenne, ha megint vissza kellene foglalni egész Washingtont, és az a miénk is maradna, mert ha vannak új küldetések, akkor az úgy le tudna kötni, de csak azért hogy ide-oda passzolgassuk a területet egymás között, ez már nem tud érdekelni.[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
Ne haragudj, de mit vártál egy looter-shootertől? Az egész lényege a farmolás a buildek és a godrollok. Nem is kell feltétlen lövöldét alapul venni, ha volt WoW biztos volt Diablo is. Ott is azt mondod hogy nem megyek el a 5423. greater riftemre mert minek? Persze, hogy azt, ha nem szereted ezt a játékstílust. Egyébként ajánlom a Darkzone-t amit nagy valószínűséggel kihagytál, teljesen más feeling, sokkal pörgősebb, hamarabb hal benn minden mob és ugyanúgy dől a gear. Ha meg épp tisztán pvp-zni van kedved, mehet a Conflict a maga egyedi pályáin (a pvp állapotáról nem tudok nyilatkozni, ez lehet most nagyon rák...)
a Div2 tulajdonképpen 3 féle játék egyben. De mindenhol repetitív, ellenben nagyon jól csinálja, hogy ez ne legyen fájdalmas.
Ha nem tetszik a genre, akkor várunk vissza a kövi nagyobb kontent patch-nél, belerakod a magad kis 5-10 óráját, és lerakod újra.
[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #6994 üzenetére
igen. én tegnap értem a végére, a legtöbbször asszem a bunkerben voltam ~4x, amire meglett. kb. három esetben meglett elsőre.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
ripla
addikt
Igazából amikor bejött a WoW, akkor még tetszett ez a rendszer, mert előtte még sosem játszottam ilyet, mára viszont nekem ez is unalmassá vált. De mondom, a sztori része tetszett, amíg volt miért és volt értelme játszanom vele, addig nem volt vele problémám, de farmolni már nincs lelkierőm.
Mindegy, az árát megérte. -
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #6999 üzenetére
Grat, mázlista.
Story modban adta.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Milyen routert?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest