Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Vagy csak nem szeretek esni kelni,meg 3X annyi időt eltölteni valamivel amire nincs ennyi...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Habugi
addikt
válasz TommyS_27 #6897 üzenetére
Survivalist spec
Crit AR (Strained-el) plussz..
Berserk & Clutch & Safeguard legalább
1x Fenris & 3x Wyvern..
Sok hard hitting & health, magas crit chance attribokból és Surgicalból.
Amíg nincs meg a régi "nagy tár" addig mehet a FAMAS, az új 20%-os Crit range scopeal gusztustalan, alacsony armorral vagy armor nélkül büntet.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
GAbre
veterán
Amúgy csak,hogy mennyire nézik madárnak az embert:
2 hete nyitottam ticketet ubisoftnál.
Ment a szokásos adatbekérés,és azóta érdemi lépés nem történt.Még tanácsot se adtak.
Csak,hogy kövessem nyomon a játék fórumát.
Mikor közöltem velük,hogy hol kövessem nyomon,nincs 1 topic se erre:
Ellinkelték.
Erre mondom ez szép és jó,de,ez egy 3 hete lezárt téma,nincs semmi bejegyzés,amin nyomon lehet követ a fejleményeket.
Nyugodjak meg,dolgoznak rajta.
3 hete nem csinálnak ezzel semmit,és még a topicot(vagy topicokat is lezárják).
Azóta érkezett 1-2 hozzászólás videómhoz,hogy náluk is hasonló hiba van.
Tehát nem vagyok 1edül a hibával.
Hát némileg kifogásolható a hozzáállásuk szerintem.
De lehet én várok túl sokat,hogy majd 1 hónap megjelenés után,még 1 nyitott topicot se hagynak,csak szőnyeg alá söprik az ügyet.Csak,hogy mondjak valami jót is,nagyon jó lett ez a kis patch,még akad 1-2 bug,de ezen a frontokon úgy látszik törődnek játékkal.
Kár,hogy set alig esik,vagy 450 körüli,hiába vagyok 500-as.
De ettől lesz miért farmolni folyamat,a kis esély miatt (bár eleddig úgy tűnik nem fog esni több :/ )[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz TommyS_27 #6905 üzenetére
Ezesetben ajánlom kipróbálásra, DPS tank a kifejezés minden értelmében.
350-400% körüli sebzés, amin egy Chatter még dobni tud.
Egy normálisabb AR-el, 0-20% armor környékén/között lilákra 230-260K / hit critelések, elitekre mégtöbb.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz TommyS_27 #6907 üzenetére
Akkor gyanítom valami Rifle motyó lesz, esetleg azon belül is Merciless és/vagy skill.
Sajnos nálam ezek kiesnek mert lusta vagyok "puttyogtatni" pedig a lőszer háztartásnak jót tenne.
(#6908) vzarmo:
Bezony, frankó kört toltunk.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz #75376384 #6908 üzenetére
Igen,de az nem a tier5 cuccok érdeme,gondolom emlékszel hogy csak én voltam 462es,nem azért mintha bármi jelentősége lett volna a gearscorenak,hanem az a gondom hogy eddig tier5ben egy azaz egy darab olyan gear sem esett amit be tudnék rakni a mostani szettbe,most vagy robbantok mindent és akkor valóban esek-kelek meg ahogy sikerül vagy értelmét veszti a játék looter része,ja de mondjuk gyűjthetek fityegőket,meg maszkokat,csak ezek engem annyira nem érdekelnek.
Ez lett volna az első olyan item amivel 10/10K life páncél +crit hit chance-em lett volna,de nem mert akkor el kell cserélnem a berserket 15% elit sebzésre.Mindegy megléptem meglátjuk...egyébként rólam lefordulnak a mobok,nekem még nem volt gondom hogy rám szaladtak volna.Na persze az ilyen kalapácsos az az azért nem...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
FireKeeper
nagyúr
minél magasabb az egyik roll, annál alacsonyabb a másik. és sajna csak az egyiket tudod újra pörgetni (afaik).
illetve minél kevesebb attribute van egy cuccon, az annál magasabbra rollolhat.
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
GAbre
veterán
válasz FireKeeper #6914 üzenetére
Ezt nem értem.
Sárgát csak 1et tudok.
Holott van még kesztyű sárgával.Bár most,hogy nézem lehet "túl alacsony" gearscore-ja azért?
-
-
용 Bob
senior tag
Titkos mission keretein belül sikerült a hátra szerelhető pajzsot végül összehozni. Elég jól véd, amikor hátba támadnak
[ Szerkesztve ]
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
Garsza
veterán
PH -s klánba van még hely? Ha igen kinél kell jelentkezni? Csatlakoznék én is.
-
TommyS_27
senior tag
Garsza benne vagy a másik klánban! Ide azok jöttek akik oda nem fértek be! Viszont az inaktív emberektől( akik nem léptek be napokig) elbúcsúzunk! Mert ha nem játszik valaki a játékkal az nem tesz hozzá a klánhoz sem. És lenne olyan jelentkező aki aktívan segítené a klán fejlődését
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
TommyS_27
senior tag
válasz ChrystianHUN #6922 üzenetére
Igazából bárki tud csinálni egy új ph-s klánt! Nálunk a kiesők helyére már van több jelentkező is.
https://www.twitch.tv/ltommys
-
nagyúr
válasz Krissz1983 #6925 üzenetére
ctar, csak tegyél rá valami értelmesebb talentet. fain lézerpuskát lehet belőle csinálni.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
TTomax
félisten
válasz malacka87 #6927 üzenetére
Nehogy szétszedd!Kell az 500ashoz +blueprint,meg szerezz egy másik exot szétszedni abból majd esik 2alapanyag amiből egy kell majd.
Ja és ne feledd t5re upgradelni a benchpadot.[ Szerkesztve ]
-
malacka87
őstag
Blueprint az hol esik. Minden egyes youtube videó white house vendort mutat de ott semmi... Jah megvan elmentem másik settementre majd vissza. Ha jól tudom dz-ben az lmg gyorsan megvan nem?
[ Szerkesztve ]
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
-
Krissz1983
aktív tag
-
arnikusz
veterán
válasz TommyS_27 #6921 üzenetére
Nem vagyok a Clan tagja, de ez leírásra került, így a felmerülő vitás kérdéseket kéretik Clanon belül orvosolni.
(#5858) TommyS_27 válasza vzarmo (#5850) üzenetére 2019-03-26 20:37:04
TommyS_27Nem csak neked másnak is írom:
Mivel a "PH" klán betelt és nem nagyon akar senki másikat csinálni ezért létrehoztunk egy klánt. Team DZP néven. Akinek van kedve lépjen be. Nincs semmi elvárás megkötés. Jó lenne minél többen összejönni a majdani raidek meg a cachek miatt. Jelenleg 6-an vagyunk.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Van olyan VoIP szerver ahol össze szoktatok gyűlni játékra?
Kényelmesebb lenne a kommunikáció egy nagyobb party-ban.Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
RazoR
veterán
-
Bird
addikt
A videók alapján ez a true patriot szett elég jónak néz ki. Viszont csak 4 db van meg belőle egyelőre. Irgalmatlan lassan esnek a szett cuccok.... Állítólag a Tidal Basin erőd invaded küldetésen magasabb az esély szett itemekre, bár én nem igazán vettem észre. Van akinek összejött már mind a hat?
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
arnikusz
veterán
Fentebb mutattam a 4-es True Patriotot 2 másik szettelem tekintetében Demolotionist, tegnaptól Sharpshooter húzása miatt azon. Kaptam jelzést fórumozótól, hogy 5-ős True Patriot Sharpshooteren Sig Riflével jól használható. Egyenlőre csak 4 különböző van viszont a 250.000-es armor jól jön az elitek ellen Challenge fokozaton, vagy Bountyn, illetve 3-as CP foglalásakor és még nincs kimaxolva minden szettelem és fegyver.
Ja és LMG a sebzése miatt és a 100-as tárra nézve ajánlott, jobban bejött mint a Tar-C, vagy Vector.[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Bird
addikt
válasz arnikusz #6939 üzenetére
Rifle mint fegyver típus nekem nem igazán jött be. A darálósabb játékstílust kedvelem, a tűpontos lövéseket annyira nem komálom. Az ar, lmg, smg jön be igazán, ezért a sharpshooter kaszt nálam felejtős. A tp hatodik szett bónusza ami sebzi a környező mobokat is nagyon hatékonynak tűnik. Csapatban is sokat dob az összképen a három buff együtt is és külön- külön is. Jó lenne már kipróbálni....
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Bird
addikt
Nemesis egzotikus távcsöves fegyver megszerzése
Hard Wired komponensek helyei - maszkok, mellvértek, kesztyűk
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez most nem neked szól, ne értsd félre. Van abban valami kacagtató, hogy valaki elolvassa ezt a hosszú cikket hard wired megszerzéséről, míg a projekt kiírásban világosan, jóval rövidebben le van írva minden. Hab a tortán, hogy erről még yt videó is van, amit az emberek képesek megnézni.
(#6944): én személy szerint azt hittem valami jobb felvarrót adnak. Az első részben annyira jó patcheket lehetett szerezni, ebben a részben viszont semmi. Az összes ilyen komor szr, poén nulla, semmi szín.
Tudom, first world problem.
[ Szerkesztve ]
-
kiserik
senior tag
AgentsForNation PS4 klánból tudna valaki küldeni egy meghívót? kis_erik
-
-=Jam=-
őstag
válasz Anonymus23 #6944 üzenetére
Easy volt
(#6945) vzarmo: Nekem van egy pár, ami azért tetszik
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
61 óra után meglett a lvl30, megcsináltam a 3 Strongholdot is, 265-ös a lvl szintem. Visszafoglaltam eddig egy Control Pointot, de ugyanolyan kategóriájú epic meg legendary cuccokat dobál, mint lvl30 környékén.
3 kérdésem van.
- A lvl szint hogyan fog nőni?
- A talentekhez mi adja a pontokat?
- Van több mint 80 SHD pontom, de már mindenre el van költve, amire csak lehetett, ezekkel mit kezdjek? Mire lehet felhasználni? Van értelme tovább gyűjteni?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest