Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Leszedtem a test drive unlimited-et, de nincs benne (láthatólag) hálózati játék (se netes, se lanos). Ezért nem is éri meg megvenni, mert csak végig csinálom a karriert és kész.
Amúgy ez tud valamit multiban (ha kiderül, hogy még is van), amit az nfs: undercover vagy a grid nem tud?
Előre is kösz a segítséget:piadex2
kontakt: +36 70 502 2167 ; mail, privát
-
A-l-i-e-N
aktív tag
válasz piadex2 #17751 üzenetére
Az NFS és a GRID egy rakás szar.
A Test Drive Unlimited az előbb említett 2 "játék"hoz képest ISTEN.
Van benne multis rész. Megveszed eredetiben, és amikor elinditod a játékot, akkor felcsatlakozik egy NAGY szerverre. Ezen a nagy szerveren van az összes játékos, aki csak létezik. Magyaroktól a Japánokig mindenki.
Karrier részét csinálgatod, sok jó küldi van, így szerzel pénzt kocsikra, házakra. Lehet egymással krúzolgatni,gurulgatni. Megbeszélt helyen időben ott vagytok, remélhetőleg 1 layerbe dob a játék, és akkor mehettek is. Felveszitek egymást a barilistátokra, és a térképen szűrő segítségével legközelebb mutatja, hogy ki hol van, és rá lehet csatlakozni.Nagy vonalakban ennyi.
szerk: Amúgy meg 1990 FT (vagy rendelés esetén 1790) megéri, főleg, hogy a MEGAPACK is benne van, ami +50kocsi...
[ Szerkesztve ]
-
papi99
aktív tag
Na neee embereek azért ez nagy hiba az UC és a TDU egésszen más műfaj
Én csak 50x játszottam ki az UC t egy nap alat 1x ki lehet játszani hát már azalatt az egy nap alatt meguntam!! ugyhogy nee... -
nap
addikt
PH! - #15 3'15"57 Meg sok van benne. Le lehet nyomni 3'12"-re is.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
DigitXT
nagyúr
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz A-l-i-e-N #17752 üzenetére
Na-na!! Kolega!! Ésszel a kijelentésekkel!
Nem szeretném elrontani a hozzászólásod, de a GRID igen is egy jó játék.. SŐŐT! A GRID-ben is van multiplayer, amihez eredeti játék sem kell...
És engem igazából a multis freestyle drift nagyon megfogott!
Bocsi az off-ért és a szőrözésért!
Gipsz Jakab
-
DigitXT
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #17742 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólókhoz: köszi a feltöltést!
Elsőre így sikerült rajta végigmennem: PH! - #15: 3'04"31
(Az, hogy előtte háromszor nem sikerült, nem játszik!)[ Szerkesztve ]
-
Guargumi
tag
hello
egy lámer kérdés, ha egy szerveren van az egész, akkor nem laggol?Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
-
-
DigitXT
nagyúr
válasz Guargumi #17763 üzenetére
Igen. Ún. layerekre ("rétegek") van osztva a világ.
Egy layeren maximum nyolcan lehettek egyszerre.---
Kezdek belejönni az Aston G25-tel történő
irányításába: mentem is magam ellen egy
egész jó időt, erre nem elfékezem az utsó
kanyart? Ott szedtem össze a büntiket, s
vesztettem vagy hat tizedet egy füst alatt.
PH! - #15: 2'54"33 - lesz ez még jobb...[ Szerkesztve ]
-
piadex2
senior tag
válasz A-l-i-e-N #17752 üzenetére
Hello!
Mondanám mindenkinek, hogy azért mertem illegalitásba keveredni, mert a demok-ból semmit sem lehet látni (eddigi tapasztalat, persze van kivétel). Ha bejön nekem a játék, akkor természetesen megveszem.
Kösz a segítséget:piadex2
ps: mindenkinek köszönöm a hozzászólást, annyit mondanék még, hogy olyan játékot keresek, amiben olyan a multi, hogy összejövünk 6-an, 8-an, és nyomunk egy partit.
(És ilyen szempontból a sokat lehúzott Undercover is jó, gondolva a cops and robbers-re (és persze a szerintem jó grafikára))kontakt: +36 70 502 2167 ; mail, privát
-
StormLine
senior tag
válasz piadex2 #17765 üzenetére
demo itt nincs. az lenne jó ha egy ideig ingyenesen kipróbálható lenne de itt az sincs. esetleg youtubeon tudsz még gameplayeket nézelődni. ez pont az a játék amiben összejövünk 6-8an és partizunk ez alatt a közös mászkálást (krúzolást) értem a(z elég nagy) játéktéren de versenyezni is lehet bár az ritkább
-
DigitXT
nagyúr
A jó életbe! Egy csomó van még a pályában, de mindig elszúrom.
De nem ez a bosszantó! Hanem az, hogy a mostani rekordomnál
a fénykép készítése helyett mellényomtam, és full kikapcsoltam a
gépet. Az még hagyján lenne a második mondat fényében, mivel
annyi a megoldás, hogy "megverem magam", igen ám, de most a
kormány elkezdett vacakolni: nem létezik, hogy fél másodpercet
romlott a rajtom (eleve ferdén kalibrálta be magát, újra be kellett
dugnom, hogy észrevegye az egyenest). Hogyismondjam: szívás! -
DigitXT
nagyúr
válasz DigitXT #17767 üzenetére
Újrakalibrálgattam a kormányt, de valami nagyon nem stimmel:
nem tudok menni a korábbi időmmel az újraindulás óta, holott
abban még maradt kb. egy másodperc. Azért, hogy ne maradjak
kép nélkül, beteszem az előző "próbálkozásomat": a 2'52"87-es
egy csomó ideig volt rekord, erre icipicit vagyok nála jobb büntivel*,
de kép helyett shutdown. 50 alá be lehetne menni szerintem...
Jó ez a PH! - #15, csak ne szívattam volna meg magam hotkeyjel.
(Ill. raktam volna már korábban össze egy jó kört 50 körül, ejj...)*Szerk: a nyers idő emlékeim szerint 51'30 körüli volt, de volt 3 pont bünti.
[ Szerkesztve ]
-
B2man
tag
válasz DigitXT #17769 üzenetére
Az időd nekem már túl erős. Egyenlőre 2'54"03-nál tartok 280 km után, de érzem, hogy még fogok tudni javítani.
Más. Valami gubanc van nálam még mindíg. 60+ fps-em van, minden maxon (1680), gondoltam kicsit visszabutítom, de az fps ugyanannyi még 1024-ben legrosszabb beállításokkal is. Nehogymá' proci limites legyek 3,2 GHz-s X3 720 procival! Az X2 5600+ alapon, kicsit visszabutítva 90 körül ment.Szerintetek?szerk: de 2'51 nem hiszem, hogy lesz nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
wow, ott vagyok...
Viszont, jó h betoltad ezt a képet, mivel így most már meg lettem győződve róla, h valami gáz van a neteddel, kétséget kizárólag. Mindenki kapcsolathibás nálad, nálam pedig Te vagy az mindig, míg a többiek állandóan jók. Szóval sztem vmit csessz a netednek, vagy emeltesd meg, vagy válts vagy valami, mert így nekünk is rossz veled menni..
-
holecsko10
csendes tag
Azért írom ide ha sg-n nem lenne ott az illető akkor itt figyelmeztettem.
Ez már fel háborító.
Tegnap írtam annak az embernek, aki el lopta a www.hole.mlap.hu-ról az adataimat, ezt onnan tudom hogy ott a saját rendszám táblám is plusz mindent át másolt Ctrl+c és aztán Ctrl+v. Azért írok ide, mert ha itt van az a marha törölje az adataimat a saját oldaláról. Írtam neki a vendégkönyvben, de mit csinált fogta és törölte az egészet. Ez annak szol, aki lenyúlta a cuccaimat légy kreatív te marha ne más cuccát lopjad csezd meg. Ja és már fel jelentettem az oldalt de az mlap is nem ír vissza ok törölni fogjuk.
Itt az oldala: http://test_drive-unlimited.mindenkilapja.hu/
-
DigitXT
nagyúr
Az időd nekem már túl erős.
Pedig azért küzdöttem vele órákat, mert
mondtad, hogy 50 lesz a jó idő, vagy alatta.
Szerk: amúgy raktam bele vagy 500 km-t...
De az újraindulás miatt ebből ~200 veszett
el, tehát nem fogom megtudni pontosan.Érzem is, hogy 50 köré le lehetne menni,
csak mindenhol sokat kéne kockáztatni,
s így kormánnyal nehezebb megfogni egy
durvább szitálást: túl lassan reagálok...Szerintetek?
Nekem is volt 4850-em, de nekem Q6600
volt mellette, mindenesetre 90 körüli FPS
simán megvolt vele: nem neked volt gond
ezzel az X3-mal, hogy összevissza akad?
Az már megoldódott? Esetleg nincs ezzel
valahogy összefüggésben a mért FPS?[ Szerkesztve ]
-
B2man
tag
válasz DigitXT #17774 üzenetére
De nekem, csak az még x3 8750 BE proci volt. 1 hónap után lecseréltem erre a 720 BE-re. Minden más kifogástalanul fut csak a TDU nem, komolyabb gépigényű játékok jobb minőségben, több fps-sel. A menüben, mapon, játékban iszonyat mód tud szaggatni. Többször telepítettem újra mindent.
A 2'50 csak megérzés volt, és azt kifejezetten rád, Dulifira és Davetimre gondoltam. Nekem minusz 2 másodperc. Nagyon nem érzek rá néhány kanyarra, főleg az utolsó kemény jobbosra.
[ Szerkesztve ]
-
B2man
tag
válasz DigitXT #17776 üzenetére
Igen, próbáltam és rosszabb volt. Mind1 elég a 60 fps is, csak gondoltam kipróbálom kicsit többel is.
Mellesleg 1 kis javítás a PH! - #15-ön 2'53"25.
Van néhány hely ahol jobban megyek, de a dupla ugrató utáni éles bal valamint az utolsó durva jobbosnál nagyon gyengén muzsikálok.[ Szerkesztve ]
-
Gyusz
őstag
Ehh, próbálom leszállítani az autókat úgy, hogy nem ütközök/megyek le az útról, szóval tökéletesen szeretném megcsinálni. Azonban néhány útvonalon, főleg nagyobb szintkülönbségeknél hirtelen levonódik néhány dollár, pedig semmi hibát nem vétettem. Ilyenkor leér az autó alja, és azért von le, vagy mitől lehet?
-
DigitXT
nagyúr
Így van, sajnos leér: nem is az a néhány dollár a gáz, hanem az a fél óra, amit
végigóvatoskodsz, és a végén látod, hogy nem 100%, és nincs a sok bónusz.
Esetleg megoldás lehet, hogy még sokkal lassabban mész a rázós részeken.
kozi71: igen, de ha amúgy hibátlanul mész, akkor is levonhat, ha leért az alja.B2man: valami nagyon nem stimmel ott, nem feltétlen csak a procival, de az
egyértelműen látszik, hogy nem a VGA a ludas, hanem a rendszer a háttérben.[ Szerkesztve ]
-
Gyusz
őstag
válasz DigitXT #17784 üzenetére
Hát, ez van. Tegnap is 20 km után vettem észre, hogy valami gáz van (jöhetett egy restart), ma meg direkt figyeltem a dombosabb részeket és akkor jutottam erre a megállapításra. Hajtok a bónuszokra, de rohadt frusztráló tud lenni, amikor ezért kell újrakezdeni.
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
válasz Borsi_ #17788 üzenetére
Már írtuk: leér az autó alja az egyenletlen talajon. Főleg
a hegyekben fordul elő, és főleg, ha van hozzá tempó is.Szerk: nem kell hozzá amúgy túl nagy tempó, mivel az
út modellje bizonyos részeken annyira elnagyolt, hogy
még a "civilek" a saját tempójukban is törik magukat.[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
Videó: PH! - #15 - 2'51"85
A zene most saját...
Régi, de azért az.[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
válasz DigitXT #17790 üzenetére
"Felfrissítettem" a legelső videómat is ehhez hasonlóan.
(Más nézetből van, saját a zene, és van intro + credits.)[ Szerkesztve ]
-
B2man
tag
Nincs nagy tolongás a PH 15-ön sajna.
szerk: Pedig szerintem élvezetesre sikeredett. Van benne gyors, lassú, szivatós, beláthatatlan kanyar, van 2 hosszú padlógázas egyenes. Gyerünk, emberek!
Csak hogy tudjak valakivel versenyezni, mert DigitXT versenytárs már megint rendesen elhúzott.[ Szerkesztve ]
-
nap
addikt
válasz Tibiajax #17772 üzenetére
Erdekes ez a net kerdes. A ping elfogadhatonak tunik, a le es feltoltesi sebesseg sem rossz. Jo lenne tudni, hogy hol van a szerver, mi a cime, es a kozvetlenul lehetne pingelni.
Legutobbi kruzon ketten-harman villogtatok, ki kevesbe, ki jobban, de a tobbseg folyamatos volt. Kozben mentem Opelossal, es o meg jo volt.browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
Tibiajax
nagyúr
basszus..pedig valóban erős tvned-ed van... Nekem is tvnet van, egy sima 10megabites, itt BP-n, és eddig a két év alatt hibátlan voltam mindenkinél, csak akkor voltam már rossz, amikor fullsávszélen ment mellette torrent.. De egyébként mindig jó vagyok.
Vannak emberek, akik tényleg sokszor rosszak.. Ilyen volt Sirlaci komám is (pedig neki sem volt rossz nete), Sirpi volt cimbink, Te állandóan rossz vagy (nálam), de szerencsére a nagytöbbség azért jó. -
DigitXT
nagyúr
Mi az, hogy már megint? Most mentem először a G25-tel...
Igaz, hogy órákig gyakoroltam, és megvolt ~500 km, de akkor is.Ha visszanézek pár futamot, akkor Davetim*, Rototti*, és persze a
rendezőnk, TESCO-Zsömle hiányzik nagyon a táblázatból... (Nameg
dulifiO* is, csak ő most valós életbeli száguldással van elfoglalva.)
Mosquitoo* is aktív szokott lenni, ill. kár, hogy Fel #11-nél kiszállt.A csillaggal megjelölteknek írtam egy PÜ-t, hátha nem is tudnak a futamról.
(TESCO-Zsömlének nem írok, mivel ő töltötte fel, csak még nem írt be időt.)Szerk: blazsey2 új idejét azonnal felírom.
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
Hahóó!
Most kezdtem el játszani a TDU val, feltettem a patchet, hát nagyon tetszik a játék! Mennyire hosszú? ti menyi idő alatt vittétek végig? ha végigvittétek.. illetve rendőrök vannak benne?
Üdv: Csabee.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest