Új hozzászólás Aktív témák

  • HussarF

    addikt

    válasz Fecdzo #7248 üzenetére

    Próbáltam, de nagyon körülményes. Küldeni kéne a cégnek egy hivatalos panaszlevelet, aztán megvárni, hogy arra válaszol. Ezeket kéne csatolni a bejelentéshez. Meg egyébként tényleg benne volt a szabályzatában, hogy milyen kereskedési formák nem megengedettek (az már más kérdés, hogy kb. semmilyen), csak ugye én nem közvetlenül ezzel a brókerrel álltam kapcsolatban, hanem a magyarországi partnerével, aki az ügyfeleket hajtotta fel neki. Ha valaki, aki ismeri ezt az egész közeget, az már az első pillanatban tudta volna miről van szó, de én tök új voltam ehhez. Semmit nem tudtam, csak a kereskedést. De azt legalább úgy tűnik sikerült jól megtanulni. Szóval nem nagyon látom az esélyét, hogy egy évekig elhúzódó jogi procedúránál többet el lehetne érni és kétlem, hogy egy forintot is látnék ebből. Persze, ha valami jogi végzettségű ember azt mondja, hogy el lehet ezzel érni valamit, akkor kiegyezhetünk, hogy megkapja az összeg egy részét, ha megnyeri az ügyet :D

    Egyébként most ma jelzett vissza a Dukascopy, hogy megnyílt az éles számla, lehet majd beutalni a pénzt. Az ő szerződéseiket átolvastam az utolsó betűig. Nem tűnt semmi olyannak, ami buktató lenne. Most a számla feltöltést kéne minél hamarabb összehozni, mert a jövő hét nagyon eseménydús lesz piaci szempontból és ott el kéne kapni a dolgokat. 25k dolláros demo számlát nyitottam náluk, 16-ától 26-áig 34200-ig sikerült vinni, úgyhogy bízok benne, hogy jó lesz ez. De majd úgyis az éles mutatja meg a valóságot.

    Egyébként mi ez a futures kereskedés? Már mint így elvi szinten tudom, hogy mik a határidős ügyletek meg ilyesmi, csak azt nem értem, hogy ez miért olyan jó? Mert már más is ajánlotta itt a fórumon. Ahogy utána olvasgattam, a mérete kb. századrésze a spot FX piacnak. De ha annyira jó, akkor miért nem mindenki ott van? Ha esetleg erről tudna valaki mondani pár szót az hasznos lenne :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák