Új hozzászólás Aktív témák

  • Fecdzo

    senior tag

    válasz HussarF #7247 üzenetére

    Tessék bejelenteni az MNB-nek! Ez a szerződésben meghatározott rész, amit írtál szakmailag simán kimeríti az egyoldalú aránytalanságot (asszem jogilag is hasonló a neve), ergo szerintem támadható. Ennyi pénzt soha nem engednék elúszni!
    Furi az eset mondjuk...nekem oandával volt hasonló eset, de ők automatikusan hazautalták a pénzem, nem pedig benyelték. Ez így sztem simán a lopás kategóriája!

    Ha ennyire jól megy a trading, akkor FX futures-ön tessék kereskedni! A főbb pároknak mind van szabályozott határidős változata. Interactive Brokers, Dorman trading, AMP futures lehet a hely ahol nyithatsz számlát. Ninjatrader vagy a saját felületük meg jó lehet tradingre.

    Visszatérve a szabályozásra: sajnos valóban a gyakorlatilag bármit megtehetnek a brókercégek. Elsősorban azok akik nem az angol vagy épp nem az amerikai felügyelet alá tartoznak. Ezért szvsz ilyen cégeket tessék keresni.
    A felügyelet tehetetlensége gyalázatos. Lásd sokszor MNB is és a cipsrusi felügyelet is egy vicc. Ellenben az angolok és az amcsik odatudnak pörkölni. Nem véletlen h kevesek szabályozottak ezen szervek szerint.

    fulekitrading.wordpress.com

Új hozzászólás Aktív témák