Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz aprokaroka87 #6700 üzenetére
Szia!
Jól sejted. A hálózati töltés, s a powerbank általi töltés nem megkülönböztethető, csak ha speciális a powerbankod van.
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
Adamo_sx
aktív tag
válasz Adamo_sx #6676 üzenetére
Úgy néz ki, sikerült megoldani a Wifi Near problémát: Az nem elég, hogy a hálózatkeresés mindig aktív be legyen kapcsolva a Wifi beállítások között, szüksége van a Taskernek a helymeghatározáshoz való hozzáférésre is. Ha azt is bekapcsolom, akkor működik.
(Az más kérdés, hogy ez hogyan kapcsolódott ki, hiszen korábban sokáig működött ez nálam, ezért feltételezem, hogy ez az engedélye korábban megvolt... de ezt már nem akarom kideríteni...) -
Tomace91
senior tag
Sziasztok,
Taskerben szeretnék egy car módot létrehozni.
Amiket szeretném, hogy tudjon azok a következők:
-beszálsz az autóba,bluetoothon csatlakozik az fm transmiterre ez indítaná a folyamatot. átlép Car módba
-indul a waze
-wifi ki, bt és media hangerő maxra, GPS High accuracy módra, naplózza egy txt fájlba az indulást, rotate mód ki.
-spotify elindul.-kilépésnél (megszakad a kapcsolat az fm transmiterrel) menti a parkolóhelyet és lekapcsolja a GPS-t battery saver módba, rotate mode be, waze kilép, spotify megáll/kilép.
Elképesztően hálás lennék ha tudnátok segíteni!
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Tomace91
senior tag
válasz Tomace91 #6704 üzenetére
Javítás az előzőhöz!
Sziasztok,
Taskerben szeretnék egy car módot létrehozni.
Amiket szeretném, hogy tudjon azok a következők:
-beszálsz az autóba,bluetoothon csatlakozik az fm transmiterre ez indítaná a folyamatot. átlép Car módba
-indul a waze
-wifi ki, bt és media hangerő maxra, GPS High accuracy módra, naplózza egy txt fájlba az indulást (opcionális), rotate mód ki.
-spotify elindul.-kilépésnél (megszakad a kapcsolat az fm transmiterrel) menti a parkolóhelyet (opcionális) és lekapcsolja a GPS-t battery saver módba, rotate mode be, waze kilép, spotify megáll/kilép.
Elképesztően hálás lennék ha tudnátok segíteni!
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
HREH
senior tag
válasz Tomace91 #6705 üzenetére
Itt lesz a profil.
ABT Connected > blabla
részt nyilván állítsd át a saját eszközre. Illetve a GPS High Accuracy állításnál én azt használtam, ami még N5-ön ment normálisan (6.0.1-en), nekem OP5T-n (7.1.1-en) nem megy, AutoTools vagy AutoInput pluginokkal megoldható.
Illetve mit értesz indulás naplózása alatt? Dátum/idő egy .txt fájlba? A parkolóhely mentését pedig meg lehet oldani ugyanígy, egy fájlba elrakni a pillanatnyi koordinátákat (ha ezt érted alatta).
Ha szükséges, akkor még leírom, hogy miket írj bele pluszban.Bogarászd át, aztán ha nem világos valami, akkor írj
[ Szerkesztve ]
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
Tomace91
senior tag
Nagyon szépen köszönöm!
Este átlesem!
Azt mondod, akkor a GPS kapcsolgatás nem fog menni? Ha van Secure settingsem akkor sem?
Az indulás naplózása nem is fontos, de igen dátum és idő + koordinátákra gondoltam, parkolóhelynél meg megint csak koordináták, de kezd bonyolult lenni.
Legjobb az ha már megy a waze, high accuracy, bt hangerő max media hangerő max, rotate mód ki és indul a spotify ha csatlakozik a bt transmiterre és visszaáll ha megszűnik a kapcsolat. Ezzel már teljesen elégedett lennék!
Ha valami nem világos, ha nem gond privátban írok, mert lehet lesznek elég noob kérdéseim
Nekem még mindig megvan a Nexus 5, párom használja, pedig megjelenése után 3 nappal vettem
[ Szerkesztve ]
-
HREH
senior tag
válasz Tomace91 #6710 üzenetére
Nincs mit!
Secure Settings-sel már fog menni a GPS kapcsolás, csak ebben shelles megoldás van rá.
A parkolós részt akkor majd priviben elküldömVárom a privit, ha van bármilyen kérdésed
Én tesómnak adtam, neki nagy előrelépés így is. Nekem kezdett lassulni, akármilyen kombinációban használtam, illetve az akksiidő borzalmas volt, még teljesen új gyári akksival + stock rendszerrel is.
Most már nincsenek üzemidő-gondjaim"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
G@ben
addikt
Kéne egy kis segítség. E-Robotot használtam, de mostanában meghülyült, ezért kipróbálnám a Taskert, hátha az jól működik.
A MIUI néma üzemmódban nem rezeg naptár értesítésnél, illetve sms érkezésénél, ezt szeretném beállítani a programmal. Tud valaki ebben segíteni úgy, hogy semennyire nem értek a programhoz?Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Bozek
nagyúr
Tehát értesítés van, csak nem rezeg?Szerk: Rájöttem, a néma üzemmódról van szó. Igazából az értesítés elkapásáról lenne szó, nem tudom most így hirtelen, hogy a Tasker-ben alapból benne lévő ezt hogyan tudja. Én AutoNotification-nel kapom el ezeket, onnan tudom, hogy pontosan mi is van az értesítésbe.
[ Szerkesztve ]
-
G@ben
addikt
Nekem az is jó lehet, tényleg csak erre kéne a program, hogy rezegjen, mert a MIUI néma módban nem teszi. Esetleg olyan beállítást tudjon, hogy megadhatom a rezgés hosszát, meg hogy hányszor rezegjen egymás után. Illetve ha nem néma módban van, akkor alapból is rezeg, meg hangot ad, azt ne piszkálja.
Ezt tudja az Autonotification?aprokaroka87: nekem megfelel, csak fogalmam sincs, hogyan kell csinálni.
[ Szerkesztve ]
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Bozek
nagyúr
Tasker (illetve E-Robot) beépülő, az csak az értesítést kapja el, a többit az automatizáló végzi.
De csak simán Tasker-rel is megoldható. Létrehozol egy új profilt, ahol kiválasztod az Event - UI - Notification részt, majd az Owner Application-nél rányomsz a 4 négyzetre. Ott kiválaszthatod, hogy melyik alkalmazás értesítésénél jelezzen. Ha ez megvan, akkor hozzáadsz egy új taszkot (név ilyenkor nem kell neki, rányomhatsz a pipára). Aztán az Alert - Vibrate már megoldja a rezgést. Ha többet akarsz, akkor több Vibrate kell, köztük meg Task - Wait (ez az időköz, hogy mennyit várjon a rezgések között). Ha különböző rezgést akarsz, akkor meg több profilt adsz hozzá, különböző Owner Application-nel.
Az AutoNotification egyébként értesítést is létrehoz, de annál legalább meg lehet oldani rezgésmintát is.
Egyébként lehet, hogy erre nem is kellene automatizáló, a LightFlow-ban (értesítések színének, hangjának és rezgésének módosítására szolgál) van olyan, hogy Exclude from sleep mode, ami elvileg akkor is jelez, ha néma üzemmódban van a telefon. A naptár és az SMS biztos működik az ingyenesben is.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
Első teszt.
Az alábbi xml fájlt bemásolod abba a mappába aminek az a neve hogy Tasker/profiles.Belépsz a Taskerbe majd ott felűl a profiles "fülecskén" csinálsz egy hosszú lenyomást, megjelenik egy import rész, majd ott kiválasztod a Vibrate test.xml-t
Ha megvan ott lesz a profiles-ben.
Itt nekem az sms-ek az üzenetek appban vannak, ha ott más néven akkor változtasd meg ami neked van.Rakd néma űzem módba és probáld ki valamilyen formában.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz aprokaroka87 #6717 üzenetére
Ez gaben-ek akart válasz lenni.
-
G@ben
addikt
válasz aprokaroka87 #6717 üzenetére
Elsőre működik. A naptárat adtam be neki, rezgett, amikor kellett. Ha be akarom adni neki az sms-t is, akkor csak hozzárendelem az sms alkalmazást ugyanott és kész?
Még a rezgés hosszával, illetve duplázásával kell eljátszanom, ahogy Bozek írta.[ Szerkesztve ]
-
G@ben
addikt
válasz aprokaroka87 #6720 üzenetére
Most próbálom LightFlow-t, amit Bozek írt, egyelőre jónak tűnik, rezeg szépen, bár csak emlékeztetővel próbáltam, sms-sel még nem, de ugyanúgy állítottam be, tehát elvileg mennie kell.
De a Tasker is működőnek tűnt, szóval nagyon köszönöm a beletett időt és energiát!Bozek: neked is köszönöm!
-
Bozek
nagyúr
válasz aprokaroka87 #6720 üzenetére
Arról meg is feledkeztem.
Igen, számokat kell beírni vesszővel elválasztva. Először a szünet, majd a rezgés hossza (pl.: 0,100,100,200) és így tovább.
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Szerintetek valahogy meglehetne oldani hogy a beállitástároló bizonyos részeit változóba kimenteni?
Ugyebár van ilyen hogy system, secure, global
ezeken belül meg name és value sql tábla.
Sokszor nagy segitség lenne ha mondjuk ezek "állapotát" le lehetne kérdezni.
Plusz szerintem kitudná egésziteni a Tasker-t is.Bár ahogy sejtem ez nem lenne egyszerű.
Meg ugye rengeteg változó lenne hirtelen. -
Bozek
nagyúr
válasz aprokaroka87 #6723 üzenetére
Az AutoTools-ba van Custom Settings (a Secure Settings-en belül), az ki tud olvasni több beállítást. Amúgy minek az neked?
-
Bozek
nagyúr
válasz aprokaroka87 #6725 üzenetére
Az interjú szerint lesz pár dolog, ami bekerül a Tasker-be, de nagy része marad plugin only.
-
aprokaroka87
nagyúr
-
Somatom
veterán
válasz aprokaroka87 #6727 üzenetére
Köszi! Ez tényleg hasznosnak tűnik.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Tomjack
tag
Sziasztok,
Még nagyon láma vagyok a témában és kellene egy kis segítség.
Kisebb dolgokat megcsináltam Otthoni, Munkahelyi profil, ki be kapcsolgat dolgokat.
De szeretnék egy NFC matricával kezelt autós profilt, na ez már meghaladta a kezdő tudásomat.
Segítene ebben valaki?
Illetve még abban hogy Munkahelyi profilnál bekapcsolja a Wifit, mobilnet le, de van hogy a wifi bizonyos részeken nem elérhető. Ilyenkor hogy kell beállítani ha wifi elmegy kapcsoljon be a mobilnet, ha visszajött wifi akkor kapcsolódjon le a mobilnet.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Tomace91
senior tag
Sziasztok,
Egy olyan problémával állok szemben, hogy van egy profilom, amiben bizonyos dolgok megléte mellett a media hangerőt (ebben az esetben BT media hangerőt) maxra felveszi.
Biztonság kedvéért Alert->Flash->%VOLM-el ki is iratom, hogy tényleg felvette a hangot, de mégsem történik, meg csak akkor, ha leveszek kézzel egyet belőle és visszateszem maxra.
Alapjáraton 3-as értéke van ilyenkor kéne 25-re felvenni.
Valakinek valamilyen ötlete lenne esetleg?
-
Tomace91
senior tag
válasz aprokaroka87 #6735 üzenetére
Nem.
-
Gaabor80
aktív tag
Sziasztok,
Ismerkedem a tasker-el, van a gyárin kívül vmi leírás, mit lehet, milyen opciók vannak stb? -
HREH
senior tag
válasz Gaabor80 #6737 üzenetére
kb. 1 hónapon belül kint lesz az összefoglaló, abban lesz sokminden
gyárin kívül részletes leírás nem nagyon van szerintemha elakadsz, vagy bármilyen kérdésed van, írj ide, és megpróbálunk segíteni
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
aprokaroka87
nagyúr
Akit érdekel a Play áruházban fel lehet iratkozni béta programra.
Ahogy néztem pont ma jött egy új béta verzió. -
forintuser
őstag
-
HREH
senior tag
válasz forintuser #6740 üzenetére
Próbálnék segíteni, de nem engedi telepíteni a telóra valamiért...
[ Szerkesztve ]
-
HREH
senior tag
válasz forintuser #6742 üzenetére
Megnézem emulátorban, aztán írok mi a helyzet.
-
Bozek
nagyúr
Tasker-en belül hozzáadsz egy profilt, ott kiválasztod az Event - Plugins - Custom Navigation Bar-t és megírod hozzá a Task-ot. Az ingyenes alkalmazás nem támogatja, úgyhogy nem tudom tesztelni, 700 Ft-ot meg nem adok ki valamiért, amire nincs szükségem. Ha még nem IAP lenne, akkor más lenne a helyzet, de itt még visszatérítést se egyszerű kérni. Amúgy szerintem működnie kell így.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
A billentyűzet váltó egyébként ott van Keyboard Switcher néven az alkalmazásban, nem kell hozzá külön Tasker. Vagy nem az kell?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz forintuser #6746 üzenetére
Tasker-t csak a pluginon keresztül támogatja?
Nincs pl ilyen hogy shortcast választás lehetőség? -
forintuser
őstag
-
Bozek
nagyúr
válasz forintuser #6746 üzenetére
Milyen telefon, milyen Android? Nekem működik, igaz, nálam Oreo fut már a kezdetektől, azzal jött ki az XZ1 Compact.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest