Új hozzászólás Aktív témák

  • farkas-j

    őstag

    válasz Bozek #18266 üzenetére

    Az IP kameráimból kettő képes közvetlen DyN DNS regisztrációra. Érdekes módon azok a valós publikus IP címet küldik el a szerverre, nem az ASUS WAN címét. Így most legalább a DyN DNS szolgáltatás meg van tákolva, legalábbis addig, amíg ezek a kameráim itt vannak. Ez így abnormális megoldás de működik.
    Abnormális az is, hogy valamelyik "okos" TARR-os műszaki "szakember" úgy gondolta, hogy ez a szutyok ZTE NOD megfelelő lesz egy nagy sebességű optikai hálózatra csatlakozott otthoni felhasználónak, amikor egy átlag háztartásban is már több WiFi eszköz van. Már annak meg kellett volna kongatnia a vészharangot, hogy a router része csak 2,4GHz-et tud 802.11b/g/n (2*2 MiMo-s) szabvánnyal, ami igen karcsú elméleti sebességnek számít ma már. Ráadásul ez lakótelepi környezetben szinte alig használhatóra lassul. Az sem tűnt fel a "szakembernek", hogy az eszközt nem lehet bridge módba kapcsolni, hogy egy elfogadható WiFi sebességre vágyó felhasználó saját zsebbe nyúlva normális routert használhasson ehelyett. A hardvere is igen karcsúnak számít ma már. Aki pl. Torrent miatt váltott önként optikára a nagyobb sebesség miatt, különösen a magasabb feltöltési sebesség miatt, annak óriási szívás ez a harmatgyenge router. A többit már nem is sorolom.
    Én sajnos belekényszerültem a váltásba, mert év végén már csak optikán szolgáltatnak a területünkön, a kábeles szolgáltatást felszámolják.
    Azt hiszem a hétvégén megfogalmazom és elküldöm a panaszlevelemet, részletesen leírva a kifogásaimat. Gyakorlatilag ugyanannyi pénzért rosszabb és gyengébb szolgáltatást kapok mint korábban. Még szerencse, hogy itt van a házban a T-COM optikája is, így lehetséges, hogy váltás lesz, pedig korábban nagyon elégedett voltam a TARR-os szolgáltatással.

    Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

Új hozzászólás Aktív témák