Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
Érdekes, korábban volt IPv6-os címem, most nincs.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
cs.david94
tag
válasz RockCNC #17602 üzenetére
Te nem a routert akarod kikapcsolni, mint eszközt, hanem a routeren belül egy funkciót, a 2,4 és/vagy 5 gigás wifit.
Nem tudom hogy tudja e, nekem hálisten régi Cisco3212 van, 200-as netre ki tudtam könyörögni, pedig 3 hónapja kötötték be, router meg saját, és lehet benne állítani a wifi időzítését. Az okot megkérdezhetném hogy miért akarod kikapcsolni? -
RockCNC
senior tag
válasz cs.david94 #17604 üzenetére
Igen, ahogy írod a wifiket akarom kikapcsolni, az okot leírtam, hogy ne sugározzon ha nincs használva...
Marad egy hagyományos időkapcsolós konnektor. -
cs.david94
tag
válasz RockCNC #17605 üzenetére
értem, viszont akkor ha jól értelmezem, akkor nem lesz se NAS, se telefon.
Az okot kérdem, villanyszerelő vagyok, hallottam már egészen csodás érveket sok mindenre, ilyenre is, de elmondom neked is, energiát nem spórolsz vele, az agyadat meg nem teszi tönkre a sugárzás. Vagy a gyerek ne menjen fel rá és inkább tanuljon/aludjon? -
farkas63
aktív tag
válasz cs.david94 #17604 üzenetére
A cisco3212 nem tudja kezelni a 200-as netet, mikor átállították nekem, lemértem, de még mindig a 150-as net jött csak.
-
farkas63
aktív tag
Hát nálam 150 fölé nem igen akart menni, pedig ügyfélkapun már a 200-as csomag volt fenltüntetve.
-
meke11
aktív tag
A TARR-nál is elindult az RTLMOST+
-
ferencz99
csendes tag
Van-e itt olyan előfizető aki szívesen megosztaná velem a tarrmobil fiókját? Természetesen nem kérem ingyen..PÜ ben várom
-
stefi68
addikt
RTL Most+ kód igényléshez az ügyfélkapun hol írtok?
Ügyintézés -> Új bejelentés felvétele ???◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
emre33
addikt
válasz korcsi #17624 üzenetére
Csak tipp:
Forgalom pár hete elérte és meghaladta a 20GB forgalmat, így egy vagy több szolgáltatóval létesített direct peering kapcsolat sebességét megnövelték. Vagy épp kialakításra került egy szolgáltatóval egy ilyen kapcsolat..
Mert ez mindig olcsóbb és jobb, mint BIX-en keresztüli forgalom.
[ Szerkesztve ]
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
korfa
aktív tag
Szerintetek az rtl most+nak mi az előnye a tarr mobiltvhez képest?
-
Bozek
nagyúr
Almát a körtével. A kettő nagyon nem ugyanaz. Van az RTL Most, amin vissza tudod nézni az RTL Klub műsorait, de csak 7(?) napig. És van az RTL Most+, amin jóval korábbi adásokat is megnézhetsz. Pl. a teljes Drága örökösök, az 1. évadtól fogva, vagy akár a Konyhafőnök összes évada.
A Tarr MobilTV-n meg az éppen futó adást tudod nézni. Bár tény, hogy van az RTL Most+ esetében is élő adás, de nem ez a lényege az egésznek.
[ Szerkesztve ]
-
DaddyGood
tag
Az rtl most nem egy tv csatorna, nem lehet nézni a mobiltv-n.
-
farkas-j
őstag
Az RTL MOST nem az élő közvetítések miatt hozták létre, hanem leginkább egy média tár archívumnak. Az csak plusz szolgáltatás, hogy az élő műsorok is elérhetőek rajta. Ha csak az élő műsorokra vagy kíváncsi, akkor elegendő a TARR MobilTV használata.
És igen, sok csatornának van ilyen jellegű portálja (RTL, TV2, VIASAT, HBO stb.)Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
emre33
addikt
RTL oldaláról nézzük mi az előny.
1: Pontosan tudják, hogy hány ember nézi. Ezt el lehet adni a reklámozó cégeknek.
2: Ami a lényeg: Van reklám, ha kevés is, ezt elég jó pénzért el lehet adni.
És mint tudjuk elég nagy a nézettsége az RTL MOST -nak.Jövőbe egy kereskedelmi TV bevételének jelentős részét Online nézettségből fogja beszedni.
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
galocza
aktív tag
válasz the_one #17515 üzenetére
mostanság megint 1-2 hetente van párórás kiesés (zalaegerszeg).
baromságokról kapok tőlük néha e-mailt, de ilyenkor nagy a csönd. kezd telelenni a hócipőm: isdntől felfele (2x telekom isdn, telekom adsl, yoneked adsl, zalaszám kábel, zalaszám optika, ezek voltak itthon vagy munkahelyemen) eddig itt a legtöbb a kiesés.
van alternatíva? egy ősi, occó 10mbit netem van csupaszon, nincs is igényem (sokkal) gyorsabbra, optikát nem húztak felénk. én csak ezt találtam ami lehetne nálunk, de túl szépnek tűnik, h igaz legyen:
[link] -
galocza
aktív tag
tán igen, köszi.
-
galocza
aktív tag
válasz PirosPöttyös #17642 üzenetére
ööö... kik? mire?
amúgy zegen ma kb 1315-től megint akad-szakad. elég fura: néha web megy, néha torrent, néha mindkettő, néha egyik sem.
-
francz'70
aktív tag
Sziasztok.
Szeretnék egy kis segítséget/infót kérni. Tarr-os internetem van, és egy olyan problémám, hogy WI-FI-n a Samsung Galaxy Store nem tölt be képeket, csak a kereteket és a felíratokat! A Store frissítést is kér, de nem indul el! Ez kb. két hete így van. Van négy Samu telefon és mindegyik ezt csinálja! DE CSAK WI-FI-n, mobilneten (Telekom) minden rendben! A routeren nem állítottam semmit, 7.-éve teszi a dolgát.
Amúgy minden más tökéletesen megy/betölt WI-FI-n, csak a Store nem!
Van akinél ugyanez a probléma fenn áll?
(A Tarr-os internetre gyanakszom)
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest