Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsoltG60
aktív tag
Na pont múlt hónapban váltottam Trio extra 70M-re..
Most jött meg a csekk és valami nem frankó
A régi Trio extra 40M-re fizettem 6355 forintot, most a 70M 6730Forint lesz.
Erre kiküldenek egy 6990forintos számlát. eléggé értelmezhetetlen van rajta minden.
9 nap volt a trio extra 40M
21 nap az új 70M
Logikusan számolva nem lehetne drágább mint az új hűségidőre kötött szerződés....
így valahol a két összeg között kellene lennie a vegyes hónapnak..Lumia 950XL
-
korcsi
veterán
-
neo81
senior tag
Látom, hogy új internetcsomagok is vannak.
Jelenleg 70Mbit-es netem van, de az az új listán nem szerepel már, ugyanannyi pénzért kínálják a 100 Mbit-est.Akkor fel fogják emelni nekem is 100 Mbit-esre?
Vagy hogy van ez?
Köszi! -
Grande Ale
őstag
A 150/10 helyett van gondolom a200/18, ugyanaz az ár. Lehet fel is hívom őket, majdnem dupla a lett a feltöltés.
-
farkas63
aktív tag
válasz Grande Ale #17208 üzenetére
Minek felhívni őket? Ügyfélkapun írsz nekik, hogy emelnéd a 150-s csomagod 200-as csomagra.
-
IntelKiller7
veterán
Mitől függ, hogy van e felirat egyes filmekhez vagy sem? Rákaptam, hogy eredeti szinkronnal nézek mostanában filmet, ha épp megy valami ami érdekel, viszont eddig egyszer találkoztam olyannal, hogy volt hozzá magyar felirat.
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
ftamas0201
Topikgazda
Sziasztok.
Ügyfélkapun módosítottam az internetem 70-ről a 100as csomagra, viszont a beállításokban észre vettem hogy van egy olyan beállítás hogy NAT és két lehetőség privát vagy publikus. Ez a kapcsoló nekem Priváton áll.
Ez ebben a formában jó? Csak mert kicsit összezavarodtam hogy most akkor NAT mögött vagyok vagy sem, IP 77el kezdődik most. -
tarr52
csendes tag
ftamas0201-- ez talán segíthet!
-
emre33
addikt
Sziasztok!
Alábbi csatornáknál esténként nem tapasztalt más képhibákat Paks-Szekszárd környékén?
RTL KLUB HD, RTL II HD, Cool HD, Eurosport 1 HD
(546Mhz frekin lévő csatornák)
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
emre33
addikt
válasz Tutu7030 #17216 üzenetére
Igen, pár napja van este, főleg hiradó és fókusz alatt.
3 tv néztem egyszerre (+PIP funkció) és egyszerre jelentkezik.
546Mhz-en 4 HD adás van, szerintem néha "túl" nagy bitrátával érkezik/érkeznek az csatornák, és a freki kifogy a sávszélességből.
Ilyenkor esik szét a kép.ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
cfcfan30
tag
Udv
Valakinel uzemel linuxos sajat stb ill. oscam?
-
korcsi
veterán
válasz cfcfan30 #17219 üzenetére
Pár hónappal ezelőttig működött nálam egy linuxos PC TBS tuner kártyával, alapvetően a szabad hozzáférésű tartalmakra, de kipróbáltam egyszer kölcsön kártyával egy mezei smart kártya olvasóval és működött.
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
Grande Ale
őstag
Napok óta kockàsodik a CC. Ez most már mindig ilyen marad?
-
Joke21
aktív tag
válasz Grande Ale #17226 üzenetére
Digin is kockásodik.
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Van itthon egy Intek HD-C13F box és egy TechniSat CE HD.
Mindkettőnél van egy alap zaj, egy búgó hang, néha erősebb, néha gyengébb, valamikor egyáltalán nincs.
Scart-al vannak a tvkre kötve, mert hdmi nincs!
Ez "normális" működés, cserébe az olcsó árért (2000 Ft/db volt)?(^)(>.<)(^)
-
w.miki
veterán
Mennyi az az ugyanannyi pénz?
Amíg leveleztem az ügyfélszolgálattal, kivezették a 6730Ft-os Trio extra70M-et, már nem köthető, csak drágább csomagok vannak
De mivel még 10.15. előtt felajánlották, hogy szerződhetek újra 1 évre, ezért utólag, igazgatói engedéllyel még megkötötték újra.
Szóval itt is lehet valamennyi engedményt kapni, egyedi elbírálással, de nagyon keveset
Nem olyan, mint az ügyfélmegtartó csoport, a Vodafonenál.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
neo81
senior tag
válasz w.miki #17232 üzenetére
A lényeg az, hogy nálunk a Trió Extra 70M-es csomagot megszűntették, és ugyanannyi előfizetési díjért lehetett újból kötni a Trió Extra 100M-est. (Aki azt szeretné, hogy gyorsabb internetet adjanak, az jelezheti pl. telefonon, és kb 10-15 perc múlva már meg is kapja.)
Ennyi!
Akkor felétek úgy látszik, hogy másképp van.
[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
válasz PirosPöttyös #17231 üzenetére
" Kösd össze egy koax-szal a tévét és a box-ot "
És ezt mégis hogy?
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz PirosPöttyös #17239 üzenetére
Van nekem ilyen "hosszabbító" kábelem, de a box-on csak 1 koax van, így nem tudom bekötni!
(^)(>.<)(^)
-
RockCNC
senior tag
Tudja valaki, az Arris wifis-modemben, hol kell, megadni mondjuk egy Nasnak, az Ip címét, hogy, fixen maradjon, ne adjon ki másik címet?
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz RockCNC #17242 üzenetére
Sajnos nem ismerem azt a fajta modemet, de a routerek nagy többségében van egy LAN menüpont és azon belül a DHCP szerver beállítás. ott lehet fix IP-t kiosztani az eszközöknek, általában fel is sorolja amik rá vannak csatlakozva a modem/routerre és ki lehet választani.
Ilyen létezik azon a felületen? -
RockCNC
senior tag
válasz ftamas0201 #17243 üzenetére
Köszi, ugyanott kell ennél is, csak az kavart meg, hogy IP cím kezdett és IP vége /tól-ig/ kell megadni, az előző routerbe külön egyesével kellet bevinni a fix IP cím kiosztást.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest