Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz katonatom90 #17150 üzenetére
A megbízhatóság (rendelkezésre állás) kábelhálózatok esetében leginkább a helyi hálózat kivitelezési minőségétől függ. Mivel ez a szolgáltatóváltással nem változik, így ne várj rövid távon változást. A csatornakínálat minimum az ászfből kiderül.
-
farkas-j
őstag
válasz katonatom90 #17150 üzenetére
Én Szekszárdi vagyok, és nálunk alapvetően megfelelő a szolgáltatásuk. A csatornakiosztásotok vélhetően hasonló lesz mint nálunk. Le kellene tudnod a weboldalukról töltened a csatornalistát, de ha nem boldogulsz akkor innen letöltheted a Szekszárdit.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
1egaly
aktív tag
Helló!
A Filmbox kiscsomaghoz szerintetek"jár" a Fimbox live netes szolgáltatás??
Kösz a választ! -
Tutu7030
veterán
válasz 1egaly #17153 üzenetére
Úgy nézem, megszűnt a barátság a két szolgáltató közt.
Január végén még ez volt a hír:
"
2019-ben is folytatódik az együttműködés az SPI / FilmBox Magyarország és a Tarr Kft. között. A két fél közel tíz éve áll üzleti kapcsolatban.
A FilmBox, FilmBox Premium, FilmBox Family és FilmBox Extra HD a Tarr Kft. FilmBox Prémium nevű csomagjában érhetők el, melynek előfizetői a több száz kiemelt tartalmat kínáló FilmBox On Demand szolgáltatáshoz is hozzáférnek Tarr MobilTV applikáción keresztül. "-
Most meg meg sincs említve a tarr a filmboxlive oldalán, a szolgáltatón keresztüli belépésnél. (és a tarr mobiltv-n sincs a listában)
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
farkas-j
őstag
A lépcsőházunkban a TARR-os szakik most fejtik ki az optikai kábeleket a rendezőbe. Beszéltem velük és azt mondták, hogy minden előfizetői lakásba beállnak optikával, kiváltva ezzel a bejövő koaxot. Innentől "akármekkora" sávszélességet képesek majd biztosítani és a TV műsor is abszolút kifogástalan lesz.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
veterán
-
vacs
veterán
Segítsetek kérlek!
Adott egy LG 49LF632V tv, amit a tarr-os videó alapján próbálok újrahangolni, de nem talál semmit (0 csatorna találat).
Mit csinálok rosszul?
(^)(>.<)(^)
-
Azharel
aktív tag
Felhívtam az ügyfél szolgálatot ahol azt a tájékoztatást kaptam, hogy 2020 májusától várható új internet csomag. Kíváncsian várom mit mennyiért adnak majd, most hogy Mohácson a telekom elkezdte az optikát kiépíteni.
-
Azharel
aktív tag
válasz Markizmark #17174 üzenetére
Felszabot mondták ismerősök, hogy ők látták ahogy építik ki. Közös képviselőnket meg felkeresték, hogy az épületbe behúznák (hóvirág). Legalább valami elindult, mert amíg a felszabon laktam 2800 fizettem a 100mb vdsl-re, most meg 9000 felett a 150mb tarr netre.
[ Szerkesztve ]
-
1egaly
aktív tag
Akkor a UPC már nem vesz meg bennünket!?!...
-
w.miki
veterán
Tarr Kombi Trió Extra 70M csomagban vagyunk 6.730 Ft havidíjjal, Tapolcán. Ezt egy akció keretében kötöttük. A hűség 10.11.-én lejár. Utána mi történik? Változik ennek az ára?
Eddig csak jóval drágább csomagokat ajánlott fel a cég.
Pl.:
- Trió Extra 50M csomagunk 1 éves határozott időtartamra: 9290 Ft/hó. A szolgáltatás díja 12 hónapra vonatkozóan összesen 111480 Ft.
- Trió Extra 100M csomagunk 1 éves határozott időtartamra: 10490 Ft/hó. A szolgáltatás díja 12 hónapra vonatkozóan összesen 125880 Ft.
Lehet velók alkudni? Van náluk ügyfélmegtartó csoport, mint a Vodafone-nál?
Vagy érdemes szolgáltatót váltani? Van jobb ajánlat a piacon?
(4 TV van a lakásban, box nélkül, és vezetékes telefon, meg persze a net is kell.)Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
nyalifali
aktív tag
válasz w.miki #17183 üzenetére
Én úgy emlékszem 2017 ősz.
Magyarul köthettél volna hűség mentes szerződést is "kedvezmény nélküli előfizetés" formájában.
NMHH:
"A hűségidő lejárta után az új, határozatlan idejű szerződés havidíja, illetve a szolgáltatás egyéb feltételei nem lehetnek hátrányosabbak a korábbi, hűségidős szerződésben szereplő feltételeknél, és az előfizető a határozatlan idejű szerződését bármikor jogosult azonnali hatállyal, jogkövetkezmény nélkül felmondani."VaNmIT
-
mizu
aktív tag
Nem kérhetnek többet. De ha igen, ráérsz utána változtatni.
▫️ PH! FAN ▫️
-
w.miki
veterán
4 TV-vel nem lehet Telekom IPTV-t kötni? Nekem ezt irta az oldaluk:
Kedvezményes Telekom csomagod:
Net Plusz díjcsomag
IPTV Szuper Családi HD díjcsomag
6360 Ft/hóVan még widenet, ami nem tudom mennyire van, őket még megkérdezem.
Flip lenne jó, ha lenne, de persze Telekomos helyen az nincs...Holnap megkérdezem a helyi ügyfélszolgákat, hátha tényleg marad hűség letelte után is a "kedvezményes" ár. Különben nem nagyon éri meg a Tarr...
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Bozek
nagyúr
válasz w.miki #17187 üzenetére
Nem. Csak 3 TV-t tud kiszolgálni egy előfizetés. Általában 2 HD + 1 SD mehet egyszerre, persze olyan is előfordulhat még, hogy 1 HD + 2 SD van.
A Widenet-nél meg ahogy látom, MindigTV van. Végülis ha a minőség nem fontos, akkor jó lehet az is, de ne várj sokat. HD adás például csak a közszolgálatiakból van, semmi másból.
"Különben nem nagyon éri meg a Tarr..."
Hát, ha 2 TV előfizetést nézel a Telekomnál, akkor még lehet, hogy a Trió Extra 100M is jobban megéri.[ Szerkesztve ]
-
RockCNC
senior tag
Aki használ Arris Home Gateway /modem-router/ eszközt, mik a tapasztalatok?
Két-három falon keresztül is fogható a jel? -
PirosPöttyös
tag
válasz RockCNC #17189 üzenetére
Ez egy olyan kérdés, amire nem lehet általános választ adni. Papírfalból szerintem átvisz egy tízet is. Vert falból talán egyet sem. Normál 10-es válaszfalnál nálam hármat is, de persze az sem nagyon mindegy, hogy nálad a falak milyen távolságra vannak egymástól és mit tárolsz a szobákban. Nem beszélve, hogy 2.4 vagy 5g-n. Szóval gőzöm sincs , de remélem segítettem
-
RockCNC
senior tag
válasz PirosPöttyös #17190 üzenetére
Akkor máshogy teszem fel a kérdést
Tud annyit mint egy normál router? -
w.miki
veterán
válasz nyalifali #17184 üzenetére
Voltam ma bent az ügyfélszolgálaton, ott is azt mondták, hogy marad a 6.730Ft-os havidíj hűség lejárta után is.
...hacsak... nem kapunk egy levelet, hogy az ÁSZF x.y.z pontja megváltozik. (találd ki magad, az melyik is...)
Mert akkor változhat a havidíjunk. Ez mennyire jellemző ennél a cégnél?
Mert amúgy elégedett vagyok a Tarr Kombi Trió Extra 70M csomaggal, csak ne dráguljon.Mindenesetre a Trió Extra 100M csomag 10490 Ft/hó helyett egyből felajánlott egy kis kedvezményt, azt 8.690Ft-ért oda tudná adni, 1 év hűségnél.
Szóval azért lehet alkudozni itt is.
Lehet megpróbálok nagyobb kedvezményt elérni, és bevállalunk 2 év hűséget, ha az lenne a biztosabb...Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
PirosPöttyös
tag
-
meke11
aktív tag
Változtak az internetes csomagok.
-
farkas63
aktív tag
Az a 22 feltöltés is még kevés, 500-ra mehetett volna az 50 feltöltés, vagy terveznek 1gb-os netet is? Persze gondolom horror áron.
Na még várok ezzel jövőre.[ Szerkesztve ]
-
mizu
aktív tag
Az új csomagokhoz akció is társul idővel - tuti. Várjatok!
▫️ PH! FAN ▫️
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest