Új hozzászólás Aktív témák

  • Kernel

    nagyúr

    válasz bot1978 #11034 üzenetére

    Nyilvánvalóan szabályosan bekötött konnektorokról beszéltem. Zárójelben utaltam még a lakás közös védőföldjére is. Ha ezek nincsenek normálisan bekötve, akkor két akármilyen védőföldes készülék összekötésével is gond lehet, nem csak két PC-táp összekötésével.

    Tehát nem mindegy? Mellékszálba kötöttél bele.

    A tény, hogy a két tápegység fémháza (jó esetben) össze van kötve a villanyóránál a nullával nem igazán releváns, amikor arról témázol, hogy 2 táp Secondary oldalát összekötöd a PC-n belül.

    A szekunder (magyar szó is van erre és kisbetűvel kell írni) GND is össze van kötve a védőfölddel. Voltaképpen mi a problémád?

    Az persze remek, ha érinthető felületekről el van vezetve a töltés, csak nem old meg minden problémát.

    Homályos utalások helyett mesélj inkább, milyen problémákra is gondolsz? Azt mondod, "el van vezetve a töltés", ami igencsak laikus megközelítés.

    Ráadásul az olcsóbb típust nem rendeltetésszerűen készülsz használni, terhelni. Amikor ez elhányja magát akkor annyi a különbség, hogy nem az egész gépet viszi magával (mint félelmed szerint a nagy táp), hanem az egész gépet meg még egy másik tápot is.

    Fikciók / kitalációk. Te amúgy életedben hány tápegységet javítottál, ami nem csak kondicsere volt, hanem gondolkodni is kellett hozzá? Milyen szinten ismered az áramkörök működését?

    [ Szerkesztve ]

    Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

Új hozzászólás Aktív témák