Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    válasz Jégkokó #8677 üzenetére

    Nekem meg volt már olyan, hogy nagykerből kapott lapon alapból el voltak hajolva a lábak. A fene se nézte meg, összeraktam, működött (egyébként azzal egyetértek hogy nincs vele semmi extra szívás, belerakod, lehajtod, örülsz). A meglepetés akkor következett amikor 1 év múlva megadta magát a lapon az ethernet vezérlő, és gariztatni akartam. Közölték hogy görbe az egyik CPU pin, úgyhogy helo (függetlenül attól hogy a görbe lábnak is volt contactja, hiszen működött az alaplap jól). Amikor vettem, akkor egy barátom pont ugyanilyet szeretett volna, és volt pár kérdése a kialakítással kapcsolatban, ezért kibontás után lefotóztam neki. A fotót előkeresve szépen látszott, hogy már akkor görbe volt, csak marhára nem néztem meg.

    A neten utánaolvasva amúgy nagy alapvetés mindenhol hogy inteles alaplapot csak úgy vegyen át az ember bárhonnét (kisker, nagyker, apró), hogy megvizsgálja a socket pinjeit, mert tényleg elgörbülnek még a széltől is.

    Egyébként ez egy olyan probléma ami miatt szerintem kár más platformot választani, tudni kell róla, figyelni kell rá, és ennyi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák