Új hozzászólás Aktív témák

  • tomgabor

    senior tag

    Volna egy olyan problémám(lenne több is) hogy a legtöbb videókártyára kevesebb garancia van mint amit a gyártó mond. Például ha evga.eu-ról rendelek akkor 3 év garanciát kapok, de az iponnál csak 2évet. kb ugyan annyiba kerül mind a két helyen.

    iPon azt mondja hogy a beszállító a "hibás" és 1év a kötelező garancia a többi meg plusz, örülni kell ha van. Most ha én rendelek az evga-tól akkor akár 10év garanciám is lehet, közben az iponnál 1-2 évvel(márkától függ) akarják kiszúrni a szemem.

    Régebben normális garancia volt mindenre, a Sapphire RX460-omra még minding van garancia amit több mint 2 éve vettem. Közben most örülni kell hogy van rá valami. Gondolom a beszállító nem akar foglalkoznia a kártyák külföldre való küldözgetésével és így akar több pénzt kaszálni.
    Sapphire nekem ezt mondta:
    Dear Sir

    Thanks for your mail. Some of reseller take lower price with limited warranty cover, that's why. Still suggest you contact other reseller too. Here's our authorize reseller from your region: ramiris.hu, expert.hu, asbis.hu

    Érdekelne hogy mennyivel kerülne minden többe ha normális beszállítótól rendelne az ipon aki annyi garanciát vállal rá mint amennyit a gyártó ad.

Új hozzászólás Aktív témák