Új hozzászólás Aktív témák

  • DBob

    őstag

    válasz demars #93087 üzenetére

    "A szerelő srác húzta be anno az összes vezetéket." ... "Ami picit bosszant, hogy meg sem kérdezte, hogy meg tudom e csinálni, oldani... "

    Neki ez a dolga, ezért fizetik.

    Én anno, mikor még mikor bevezették az IPTV-t és előfizettünk, bekábeleztem előre mindent, saját elvárásomnak megfelelően, saját anyagból. Meg is lepődött az illető. Nyilván ők arra vannak felkészülve és felkészítve, az előfizetőnél mindent A-tól Z-ig meg kell csinálni. ADSL-ünk volt, hozták az ADSL2+ HGW-t, lecserélték a modemet, betettük a STB-okat a helyére, kábelek bedug és ment is.

    Aztán úgy alakult, egy másik ingatlan esetében sok-sok évvel később, meg el volt fúrva a telefonkábel VDSL bekötéskor (sosem használtuk, nem tudtuk). Akkor is be volt készítve minden, de végül újra kellett kábelezni kb. a lakás felét a kiszálló embernek. És erre is fel volt maximálisan készülve az illető.

    "Mindegy szerintem holnap ismét hívom Vandát, aztán tettetem a hülyét, hogy xar a rendszer, nincs adás, aztán oldják meg...!!" ... "Jöjjön ki, csinálja meg, aztán ha kell, kifizetem."

    Valószínűleg ez lesz. Ugyanis ha az átadási ponton hibátlan az access és az ingatlanon belül van probléma nem-Telekom eszközzel (az-az nem a HGW vagy STB halt meg), akkor az külön díjas.

Új hozzászólás Aktív témák