Új hozzászólás Aktív témák

  • thugyecz

    csendes tag

    válasz raider21 #86627 üzenetére

    Igen, ezzel én is tisztában vagyok, ha egyszer valaki ezzel indokolná, hogy nincs szabad érpár, akkor bele is nyugodnék, hogy ez van, így jártam.
    Viszont az a legnagyobb bajom jelenleg, hogy azzal még senki sem indokolta a csomagváltásom elutasítását, hogy nincs szabad érpár, sőt, az érzésem is az volt, hogy nem is érti az üfsz-es, hogy miről beszélek, amikor azt mondom, hogy bonding, vagy második érpár... :U Így nem lehetek benne biztos, hogy nincs szabad érpár.
    (Sőt, tavaly év végén, amikor a 20/1-ről 50/15-re váltottam, akkor valószínűleg volt is szabad érpár, ugyanis akkor a webes "Írjon nekünk" felületen célba értem, ott azt írták válaszul, hogy a területileg illetékes mérnökség szerint bondinggal lehetséges nálam az 50/15-re váltás. A csomagváltás meg is történt, csak a bonding létesítés elmaradt (szokás szerint mindenféle értesítés nékül, vártam a szerelő hívását és aztán egyszer csak észrevettem, hogy gyorsabb a net...), egyszerűen csak felcsavarták max-ra a jelenlegi 1 érpáron a vonalat. Hiába reklamáltam utána többször is az elmaradt bonding miatt, mindig lepattintottak azzal, hogy hiába nincs meg az ígért sebesség, a garantált 15/1 megvan, nem indokolt a bonding... most pedig ugye még szebb a helyzet az új csomagoknál a garantált 1/1 miatt... :((( )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák