Új hozzászólás Aktív témák

  • Petari

    csendes tag

    válasz azbest #59259 üzenetére

    Most van folyamatban a digitális átállás a Szegedi T-Home-nál. Emiatt adják azoknak, akiknél analóg TV előfizetés van párhuzamosan a digitális jelet is. Ami 27 csatorna az alapcsomagban. Per pillanat az analógon a Duna World helyett az M4 Sport csatorna megy. A digitálison nem tudom hogy van, mert nincs még vevőm.

    De van háosz az informálásban. Pld. ma. az egyik emberük a Fekete Sas utcai központban azt mondta, hogy ez le lesz váltva az év végén IPTV-re mindenkinél, ami ellentmond annak amit mondott egy másik alkalmazott pár nappal azelőtt. Kérésemre rákeresett, de nem talált semmit arról hogy IPTV muszáj lenni :)
    Ámbár, semmi sem lehetetlen, mivel az IPTV-t nyomják. Annyira, hogy sokaknál akadozik igen sűrűn.

    Egy laikus kérdés a DVB-T és DVB-C-vel kapcsolatban : furcsának találom ezt a megosztást, és hogy a DVB tunerek számítógépekhez leginkább csak DVB-T-ek. Az analóg TV kártyák mind tudták a kábel TV csatornákat, amik alapjában véve olyan frekvenciák, amik az éterben másra vannak fenntartva. Vagyis, a tuner alapjában véve ugyanaz, csak nagyobb bemeneti frekvencia tartományt tud kezelni.
    Ven-e valami + különbség a DVB-T és a DVB-C között ?

Új hozzászólás Aktív témák