Új hozzászólás Aktív témák

  • jimspie

    tag

    Hali! Kb 4-5 hónapja tapasztalom azt a jelenséget, hogy megszűnik az adatforgalom (lenullázódik) pár másodpercre, ez letöltésnél nem zavaró sőt netezés közben sem, de pl online játékoknak hirtelen nagy lagot okoz ami nagyon bosszantó! Battlefield 3-nál vettem észre először, hogy csak úgy elkezdődik ez a jelenség és nem tudom, hogy miért csinálja van-e valami ötletetek, hogy miről lehet ez?
    Tesóm gépén is ugyan ez a jelenség , természetesen egy helyről jön az internet, routerrel osztjuk szét. Kábel probléma sztem nem lehet .. Online filmnézésnél okoz még kellemetlenségeket mert ilyenkor gyakran az is előfordul, hogy nem tölti be tovább a filmeket és lehet az oldalt refreshelni. Van mikor egyáltalán nem csinál ilyesmit, de az a jellemzőbb, hogy szakadozik.
    Mellékelek egy képet a bandwidth monitorról is, hogy miként kellene ezt elképzelni:
    KÉP
    Egy ideje átálltunk 5megabites netre és lehetséges, hogy azóta van a jelenség .. kb akkorra datálható a probléma felbukkanása. TP LINK - TL R460 a router típusa. Huawei modemem van és azt olvastam ezekről, hogy bizony fel tudnak melegedni és akkor okoznak ilyesmi problémákat ..jah és eléggé meleg a modem.. Nagyobb letöltési sebesség nagyobb hőfokon működik a modem? Kezdjem el hűteni valamivel?

Új hozzászólás Aktív témák