Új hozzászólás Aktív témák

  • Lmh

    őstag

    Sziasztok!

    Előre szólok, hogy nagyon nem vagyok otthon t-home témában :P

    Jelenleg ha minden igaz, egy Paletta M csomagunk van és felmerült, hogy utána kéne nézni ennek az IPTV- dolognak. Namost én beleolvasgattam pár dologba de természetesen a T-Home honlapjában nem teljesen bízom, ezért fordulok hozzátok.

    Milyen módon, milyen költségekkel lehetne beköttetni ezt a IPTV dolgot? A költség a kevésbé fontos, inkább a változásokra és a hátrányokra lennék kíváncsi. ( Ha jól tudom a bekötés ingyenes, hozzák ingyen a dobozt is, meg mindent )
    Egyáltalán Paletta M mellé lehet-e bekötni IPTV-t vagy nagyobbra kell/érdemes-e váltani? Ugyanis olvastam valami olyat, hogy 8mbit fölötti net kell hozzá minimum, a Paletta M pedig tudtommal 5megás.
    Namost amit semmiképp nem szeretnék, hogy ha valaki nézi az IPTV-t akkor bármilyen internetlassulásom legyen ( márpedig ilyet is olvastam, mégpedig a t-home oldalán, amit ha már ők is kiírnak akkor elég jelentős lehet )

    Előre is köszönöm a válaszokat. :R

    Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor

Új hozzászólás Aktív témák