Új hozzászólás Aktív témák

  • #95590400

    törölt tag

    válasz vityus1978 #6098 üzenetére

    és megy a kompresszor is, nincs közben hangja, nem kopog? mert az jellemzően akkor van, ha torz a jelalak. szóval nekem így elsőre furcsa. anno mindenféle eldugott építési helyeken szórakoztunk ilyesmivel. ott nem volt mindegy h szinkron generátor, vagy csak valami robbanómotoros izé. és azért ez nem ohm-os fogyasztó, mint pl. egy flex.
    ez elvileg inverteres, ami azt jelentené, h legalább valami közelített színusz, de aztán lehet, h csak annyit jelent, h avr. az is lehet, h első körben a gép egy dinamóval egyenáramot állít elő, aztán ebből fakadóan kell az inverter. oszcilloszkóppal meg kéne kukkantani azt a jelalakot, lehet látnánk csodát.
    ha szar a jelalak, akkor arról lehet a szünetmentes sem fog elmenni.
    azt igazából nem tudom, h a nagyobb szünetmentesek mennyi ampert tudnak leadni, vagy h mennyire tudják kisimítani az aggregátor jelalakját, de félek, h ez így abszulút nem fog menni.
    elvileg járkálnak erre szakemberek néha, majd kijavítják, ahol hülyeséget írtam, de lehet h a http://www.hobbielektronika.hu/forum/ -on érdemesebb próbálkozni, h esetleg mivel tudnál segíteni a dolgon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák