Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
-
rita7107
aktív tag
válasz fant0mi #44295 üzenetére
A Nagy Zsolt nagyon jóban van egy "nagy" emberrel! Kirobbanthatatlan személy.
Most hogy otthagytam az előző cégem, és átmentem egy másikhoz... Huuuuu ez már kész röhej ami itt megy a városi cégeknél. Komolyan mondom! Mintha a "Rokonok" című regényt szeretnék élőben előadni.
-
-
rita7107
aktív tag
Igen. Sőt! Ők hívtak hogy menjek hozzájuk dolgozni. Majd most a harmadik héten felettesemnek akartak kinevezni egy 8 általános végzett (bocsánat, de máshogy nem tudom leírni és közöttük is van normális!) buta nőt, aki mindenhez is ért, vagyis semmihez. Huuuu. Megpróbálta elmagyarázni hogyan kell a vízvezetéket szerelni, majd elrobogott, vett valami hülyeséget, amit kidobhatunk a kukába. Ma meg kihívta a vízvezeték szerelőt, mert továbbra is folyt a víz.... A többit nem mondom...
-
-
Hello,
Van valakinek kölcsön
- 4pin MOLEX -> 6pin VGA táp átalakítója
vagy
- olyan tápja, amin van 6pin VGA táp
vagy
- letesztelne-e nekem valaki egy videokártyát (annyit, hogy ad-e képet)Sörcsokistb. árfolyam
Mutogatni való hater díszpinty
-
válasz elder troll #44312 üzenetére
Akkor még nem tudtam, hogy kell...
Köszi a felajánlást, ha kiderül, mi lesz a dolog vége, megyek érte.@eami : Egy sörszállító teherautó... öööö, az kicsit sok lenne
Mutogatni való hater díszpinty
-
sandor906
tag
A héten elbontottuk az üvegtégla zuhanykabint. Épen maradt 9db sarok-üvegtégla és kb 60 db üvegtégla.
Ilyenek: [link] [link]
A habarcs szépen kijött belőlük, kis tisztítással újra használhatóak.
Ha érdekel valakit jelezze, a szállításban tudok segíteni. Fehérváron és 10km-es környékén ingyen házhoz viszem.GhostDragon#24437
-
don_peter
senior tag
Srácok, annyira belejöttem a gép vásárlásba, hogy a végén benéztem, hogy a választott alaplap csak két memória modult tud, így sajna újra kellett rendelnem a memóriákat és eladóvá vált az előzőleg megvásárolt memória modulok.
Kingston FURY Beast RGB 2x 2x8GB DDR4 3200MHz, az egyik csomag fel lett bontva, de nem használtam a másik csomag érintetlen, bontatlan. 25eFt/pár.
Ha valakit érdekelne keressetek. Hirdetésben is fel tettem.
Ezen felül a gép összeépítésből megmaradt intel CPU hűtő, és pár apróság szintél eladó.----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
elder troll
őstag
Cégeknek nem mindig van ilyen opció, alzánál és emagnál szerintem működik a dolog.
Ráadásul korábbi hsz alapján külföldi cégről van szó, így még jobban bonyolítja.
szerk.: nem frissítettem hsz elküldése előtt.#44317 don_peter
Akkor ez ilyen "rajtam keresztül" garanciális külföldre témakör, de legalább teszteletlen.
Viszont fizetem a ph-s névváltoztatást (990 ft), ha ornitológus névre módosítod a jelenlegit.[ Szerkesztve ]
-
don_peter
senior tag
válasz elder troll #44318 üzenetére
Senkit nem kötelezek a megvételre ez csak lehetőség. Igen külföldi cégre írták a számlát, nem a nevemre, nem tudok garanciát biztosítani, bár lehet az is megoldható lenne. Utolsó mondatodat nem értem, de lehet jobban is járok, ha nem.. .
----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
rita7107
aktív tag
Ha valaki esetleg az SZKKK-hoz menne dolgozni lebeszélném róla!
-
-
OPiiPO
veterán
az utolsó mondat üt
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
don_peter
senior tag
válasz elder troll #44321 üzenetére
Nem értelek, te csak fröcsögni jársz ide? Miért esik ez neked jól? Nem értem az áfa csalás dolgot sem, ez normálisan egy eu-s országban és abban az országban vásárolt termék, ahol a cég aktívan dolgozik hivatalosan? Mitől lenne ez áfacslat? Magyarázd el nekem kérlek mert nem értem ezt a kifejezetten cinikus, arcba mászó és felesleges, ráadásul arrogáns hozzáállást. Fingod nincs mi és hogy van, de rögtön jön az örült találgatás. Miért nem kérdezel előbb és győződsz meg arról, hogy mi a helyzet a termékkel?
Valóban a garancia kicsit érdekes lehet, mert cégre lett vásárolva (adózva), és mivel külföldi vásárlás, így kicsit nehezített lehet a garancia-ügyintézés.
Új termékről van szó, az egyik tesztlehető simán, igazából a bontatlan is fel lehet bontani tesztelni, de érthetetlen számomra a kötekedésed. Új termékről van szó!!! Még csak nem is vásárolnál, csak kötekedsz. Megértettem az álláspontodat és elfogadom, hogy számodra ez nem elfogadható. Megkérhetlek, hogy görgess tovább és töltsd kellemesen mással az estédet, mint az én bejegyzésemre körmölt válaszoddal? Köszönöm szépen..----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
elder troll
őstag
válasz don_peter #44324 üzenetére
Először döntsd el, hogy mit szeretnél:
egyszer azt írod, hogy magyarázzam el,
utána külön kérsz, hogy ne válaszoljak.
Ennek nehéz megfelelni."cinikus, arcba mászó és felesleges, ráadásul arrogáns hozzáállás"
Kormánymédiát (és bende balázst) megszégyenítő mennyiségű negatív jelzőt használtál, mert próbáltam felhívni a figyelmet a garancia hiányára, amit nem meglepő módon próbáltál elsunnyogni. Hiába írtam külön, hogy nem ellened szól, hanem a vevőt próbálom veled ellentétben korrekt módon tájékoztatni. Ezen próbálj meg egy kicsit gondolkozni, és ne agyatlanul idefosni egy hazugságokkal és ferdítésekkel teli wall of text-et. Alacsony a kerítés, ez tény. De ennyi hülyeséget egy helyen ritkán látok, pedig azért 10 évnyi könyvelőirodai munka alatt találkoztam pár szellemileg alultáplált egyénnel.
Elhiszem, hogy vannak más jellegű problémáid is, de próbáld meg nem másokra vetíteni, köszi
[ Szerkesztve ]
-
don_peter
senior tag
válasz elder troll #44325 üzenetére
Szép volt,..
El is engedtem..----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
LamerGyuri
senior tag
válasz don_peter #44326 üzenetére
Pedig alapjában véve igaza van, csak durván adta elő; van ez így.
Lespóroltad az itthoni áfát, talán még árban is jobb volt, mint itthon, majd ezek után drágábban szeretnéd eladni, gari nélkül. Nekünk, akik végigolvastuk itt az egész történetet korábban.
Tömören ennyi, amiért a kolléga kiborult.
[ Szerkesztve ]
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
don_peter
senior tag
válasz LamerGyuri #44327 üzenetére
Kicsit szomorú vagyok, hogy ennyire általánosítotok.
Áfacsalás, garancia elhallgatása, többért akarom eladni....stb.
Tudom, hogy erre az a válasz, hogy ezt csinálja a többség, de hogy egyből ilyen bélyeget osztottatok rám is, aki az elejétől kezdve itt osztotta meg a gépvásárlási dilemmáját és itt kért segítséget is.. Miből gondoltátok, hogy bármit is el akarnék titkolni és esetleg le akarnék valakit húzni? Nem normális szerintem ez, hogy nyílt lapokkal játszok még is egyesek a rosszindulatosságot látják benne. El kellene gondolkodnotok azon, hogy még is miért van ez és nem e saját magatokból indultok e ki.Innen vettem, 27116Ft volt összesen futárral együtt. (magyarba történő szállítás külön volt, de azt nem citálom ide) Ha a futár költséget leveszitek, rögtön számolható, hogy egy fillérrel sem kérek érte többet, mint amennyit fizettem érte, nyilván nem sokkal, de olcsóbban adom, mint amennyiért vettem hiszen nem célom a haszonszerzés, célom, hogy eladjam lehetőleg minél kevesebbet bukva rajta. Jelzem új termék.
Lespóroltam az áfát: 2%-ot spóroltam rajta, de összességében a teljes gép megvásárlásával spóroltam többet, ezen a tételen higgyétek el nem számot tevő a két ország áfatartamának különbsége. Erről ennyit és remélem értelmezitek is, amit írok. Mert kezd gáz lenni, hogy magyarázkodnom kell mert fel mertem ajánlani, hogy eladom ha kell valakinek a figyelmetlenségemből megvásárolt memóriákat. Ha valakinek kérdesse lenne még ezzel kapcsolatban és vagy megjegyzése lenne, kérem privátban keressen meg, elküldöm szívesen a számlát is csak fejezetek be a zsebembe való turkálást és a rosszindulatú megjegyzéseket. Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
-
don_peter
senior tag
válasz Dare2Live #44330 üzenetére
Összességében olcsóbb volt a teljes gép összeépítése. Azt hiszem kb 100eFt -al, mint ha itthon vettem volna meg. Alza-t nem nézem bevallom mert a garancia ügyintézés ugyan úgy kint van és körülményes. Illetve a dán hatóság jobban szereti a dán vásárlást.
-
elder troll
őstag
-
don_peter
senior tag
válasz elder troll #44332 üzenetére
Dare2Live: Igen, bocsánat lehet rosszat linkeltem akkor én is, RGB az amiről szó van.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
"Viszont fizetem a ph-s névváltoztatást (990 ft), ha ornitológus névre módosítod a jelenlegit."
Zseniális.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
rita7107
aktív tag
válasz don_peter #44328 üzenetére
Csodálkozol azon hogy mi megy néha itt a PH-n is?
Sajnos ez ma a rögvalóság! Ha Te "narancs"-os vagy akkor már kivetnek a soraidból azok akik "lilák", vagy "szegfűsök". Ha Te kint vásárolsz valamit akkor már áfacsaló, nyerészkedő, sunyi vagy! Ha nem úgy viselkedsz ahogy másnak tetszik, akkor már bunkó vagy. Ha Te biciklivel akarsz menni, akkor miért? Ha neked nem tetszik a buszközlekedés, vagy az autósok viselkedése akkor Te már ellenség vagy. Ha kiállsz az igazadért, akkor megszólnak hogy miért, vagy egyszerűen "paraszt" vagy.
Tisztelet a kivételnek!!!
Saját példámból kiindulva én már semmin nem lepődőm meg!
Novemberben felajánlottak egy jó (utólag már látom hogy kamu az egész) állást. 2 hétig minden ment ahogy kellett, majd a 3. héten már olyant tett egy "állománytábla" szerinti főnök (mint kiderült más a főnököm mint addig) amivel az elmúlt 35 év munkával töltött időm alatt nem találkoztam, és számomra elfogadhatatlan (lakattal lezárt szekrényt, amiben a ram bízott eszközök voltak, önhatalmúlag, tudomásom nélkül felnyitott) Amikor felszólaltam ellene az intézményvezetőnél még én voltam az ostoba. Rá 3 napra kirúgtak. Az aki "Átcsábított" azóta nem áll velem szóba... (ez legyen a legkevesebb) Szóval én már semmin nem csodálkozom! -
tzimash
őstag
Négylapú anyát melyik csavarboltban kaphatok Fehérváron legnagyobb eséllyel?
Felületkezeletlen, M12 h1,75mm.
Würth-ben néztem, de ott csak 100db-os tételben lehet kapni. -
echterion
nagyúr
Normális állapotú furgont (sima 3,5 tonnás zárt rakterűt költözéshez) bérelnék egy napra. Ajánlott cég (lehetőleg tapasztalat alapján) van valakinek?
[ Szerkesztve ]
-
csendes tag
Bezár az Aqua üzlete Fehérváron?
-
LamerGyuri
senior tag
válasz Dagatt #44339 üzenetére
Én tegnap vettem át cuccokat, már bánom, hogy nem kérdeztem meg tőlük. Alig van valami belső dekoráció, és a falon a bliszteres cuccok is rendesen foghíjasak. Hallottál esetleg valamit?
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
csendes tag
válasz LamerGyuri #44340 üzenetére
Állítólag péntekig lesz, aztán bezár. Fenébe.
-
elder troll
őstag
Az már emag.
eMAG Székesfehérvár
8000 Székesfehérvár, Várkörút 52.Bár mostanában nem járta arra, hogy most át lett matricázva vagy sem.
[ Szerkesztve ]
-
mdk01
addikt
válasz Rellind #44346 üzenetére
Forgalom sztem. Gondolom ott ahol voltak havi ~300e volt a bérletidíj amit a nyereségből kellett kitermelni, plusz a 2-3ember bére éssatöbbi.
Aki meg volt velük elégedve, az majd innentől online rendel és megspórol az Aqua innentől havi 1-1,5misit. AZ egy évben ~15misi. -
-
Dare2Live
félisten
Ez volt az előnye ami miatt rengetegen onnan rendeltek.
Bolt, kínálat vonalon tökre nem értem Szfvárt. Van rendes ipar, munkahely végtelen... mégis a bolt kínálat mindha egy fele akkora város lenne. Még a pláza is lepukkant. Lemegyek Pécsre árkád tippre 3-4* nagyobb, de még a pláza is, a város "pezseg", gyerekkel "végtelen" program. Az esti/északai élet, vendéglátó vonalat nem említem azt értem, hogy az azért van mert egyetem város, külföldi diák vonal eltartja.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest