Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandiras2
senior tag
válasz Gaaabeeesz #43653 üzenetére
Köszönöm, közben találtam egyet.
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Jarod1
addikt
Nincs valakinek eladó IKeás Bambusz telótartója?
pont hiány volt 1-2 hete a IKEÁBAN. -
senior tag
válasz juliabrilke #43638 üzenetére
Komplett kamerarendszerek eladók telepítéssel, garanciával, akár cégesen!
FHD, 720p,poe, coax.....mik az igények...."Az életben soha semmi nem lesz elég,de élünk és harcolunk!"
-
efemm
tag
Sziasztok! Nem használ valaki LSK interaktív kijelzőt (munkahelyen) Székesfehérváron, amit meg lehetne tekinteni? Iskolába tervezünk venni 86"-ost, és jó lenne, ha a megvétele előtt ki tudnám próbálni élőben is.
-
szebe
addikt
válasz Jarod1 #43663 üzenetére
AFAIK központi költségvetés van, nem egyéni. Magyarul ha fentről leszólnak, hogy kell, akkor van rá keret.
Az Árpád tesiterme meg erősen sérülésveszélyes, arra nincs keret.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
efemm
tag
válasz Jarod1 #43663 üzenetére
Egyházi iskola, épület bővítés folyamatban, ahhoz képest minden eszköz már apró tétel. Egyébként 1,1M a kijelző, de 2 db kell majd. Legutóbb a 89"-es interaktív tábla+ultraközeli projektor került 900K-ba, és mások véleménye alapján ég és föld a minőségbeli különbség az interaktív kijelző javára.
-
Gaaabeeesz
senior tag
Sziasztok.
Egyik ismerős szeretne a gyereknek egy telefont a régi összetört (s6 edge) helyett, nincs esetleg valkinek eladó ~15k környékén ami még nem totál lassú? KösziÜdv, Gabesz
-
echterion
nagyúr
válasz Gaaabeeesz #43673 üzenetére
Van itt a fiók mélyén egy iphone 5, ha érdekel. Fehér, töltővel, az akku még bírta nekem néhány napot gond nélkül.
-
-
Hello,
Ha valakinek van ilyenje, döglötten
akkor pls. szóljon
(A napelem kell belőle. Úgy tűnik, kiválóan alkalmas olyan óraszerkezethez, ami egy AA/AAA elemről megy )Mutogatni való hater díszpinty
-
-
elder troll
őstag
Mennyi kell?
Egy "halott" biztosan van, de emlékeim szerint többet raktam ki anno.
Kb annyit értek, hogy "világító" formájában nem estél benne hasra, viszont így már csak terepakadály, pont a napokban esett el benne valaki majdnem, vagyis csak a cifra káromkodást hallottam a találkozás után.[ Szerkesztve ]
-
-
tzimash
őstag
Valaki foglalkozik itt 3d nyomtatással?
-
elder troll
őstag
-
válasz elder troll #43685 üzenetére
Pontosan erre jók De ha már nem is világít rendesen, akkor elpusztult az akku, pont ilyet keresek (kap normálisat).
Milyen sört szeretsz?Mutogatni való hater díszpinty
-
Clubforum2
tag
Sziasztok
Van olyan üzlet, vagy magánszemély aki Fehérváron, vagy környékén javít xbox one x kontrollert? KösziMagyarosítás kell? szórd le pirospaprikával, kösd át nemzetiszín szalaggal, dobd be gulyáslevesbe és már kész is...
-
N_A_S
veterán
-
N_A_S
veterán
-
Rellind
senior tag
Hi. IBM-ben dolgozik innen valaki? Kis információ kellene, privátban kérdeznék. Előre is köszönöm.
-
válasz elder troll #43697 üzenetére
Ób+ nem járok, max. pénteken
Felhívlak majdMutogatni való hater díszpinty
-
N_A_S
veterán
válasz Clubforum2 #43699 üzenetére
Sajnálom, pedig egy időben úgy tudom hogy csinált ilyet... de akkor lehet csak saját magának
https://tinyurl.com/phnas
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bitcoin topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone 11 - népalma
- Tőzsde és gazdaság
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Android másképp: Lineage OS és társai
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest