Új hozzászólás Aktív témák

  • D.Orion

    veterán

    válasz D.Orion #17388 üzenetére

    No hát kaptam új jelszót amit aktiváltak is, reggel 7:15kor! Aztán egy óra próbálkozás után újra felhívtam a T-t ekkor már 40 percet vártam a kapcsolásra(9óra van), elsőre csak 5 perc volt. Akkor leellenőrizték még egyszer, hogy tényleg aktív-e az új jelszó... Próbálkozzak tovább, mert náluk online a rendszerem és tökéletesen működik. Tovább próbálkoztam újabb egy órát! És továbbra se volt jó a jelszó+felhasználónév páros.
    11 körül felhívtam egy ismerőst és ő elárulta a titkot...

    1. Master reset és várni míg az egész újra nem tölt, mindenképpen világítania kell az Online lámpácskának. Net ugyan nem lesz, de 40 perc töltögetés után a gyári felhasználónév és jelszó mellett már világít mind a négy lámpa.
    2. Ilyenkor kell bemenni a router-be és beírni az aktív felhasználónév és jelszó párost. -> check. És nem kell foglalkozni a hibaüzenettel, csak jegyezze meg. Ezután 2-3 perc áramtalanítás majd vissza, ilyenkor megint egy 40 perc mire minden lámpa világít aminek kell.
    3. És van net!

    Továbbiakban pedig most megpróbálom rávenni az én routerem, hogy eme csodálatos boot idővel rendelkező T-Home router-ről szívja át a netet... Kíváncsi vagyok mennyi ideig fog tartani.

Új hozzászólás Aktív témák