Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SirRasor

    őstag

    válasz csoszogi #88264 üzenetére

    Oké, ezért kérdeztem, akkor érdemes picit beszélgetnünk :D
    Amióta megszületett a kislányom (5,5 év!!), allergiás lettem. Nyilván a sok +stressz stb, tehát azért azt tudni kell, hogy *magától* nincs allergia. Több értelmes orvossal is beszéltem, akik képesek a dolgok mélyére nézni és egyértelműen gyenge immunrendszer okozza kb. mindenkinél.
    2020-ban meguntam, nem vártam meg a tavaszt és nekiálltam a megoldásnak:

    1. HIDEG-hez való szoktatás, ami amúgy is jó, mert ha a hideget jól tűri a szervezet, akkor a meleget is jól fogja (Google: Wim Hof method). A jéghideg tusolás még nem megy, de a lightosan hideg az már igen. Illetve >10 C°-ban pólóban megyek ki, ha csak egy fél órára kell. Ennek is inkább az a lényege, hogy a felfogásunkat változtassuk meg a hideggel szemben. Amióta elkezdtem, teljesen megváltozott a hideggel kötött viszonyom és élményem.

    2. Jóga. "És most jóga". Szóval a jóga NEM sport, pláne nem versenysport. Egy spirituális dolog, de nem kell belemenni mélyen, igazából el se kell hinni azt, amiről szól, de ha csinálod a *gyakorlatokat*, akkor annak van olyan mellékhatása, hogy egészséges leszel. Pont. Elég durván megpiszkálja az energiarendszert, amit józan ésszel nem lehet megérteni. De tényleg nem :D Egyszerűen csak működik. Igaz ezt csak pár napja kezdtem el aktívabban, de már most jelentős többletenergiám van, mint az előtte lévő napokban.

    Na most ott tartok, hogy nemhogy az allergia nem jött még elő, de 2020-ban már orrcsepp se kellett, pedig egész évben rá voltam szokva már...úristen már több éve.

    Make Love not war!

Új hozzászólás Aktív témák