Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbmf
csendes tag
Szegeden vagy környező faluban szokott lenni bazáros kirakodó? Tudjátok, olyasmi ez, ahol általában egy piaccsarnokban van kirakodva kb az ami a vásárokban, csak egy eladó van, és a láncfűrész alkatrésztől kezdve a zöldségreszelőig minden kapható.
-
fecus
őstag
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
tbmf
csendes tag
Köszi, de nem a vásárra gondoltam, ezért írtam, hogy csak egy eladó van, tehát minden cucc egyvalakié. Nem tudom sajnos ezeknek a korrekt megnevezését, jellemzően egy szórólap formájában jön a postaládába az adott kínálat és időpont... (pl. Kisteleken biztos van ilyen, általában két hetente, egy hétköznap)
-
csoszogi
tag
Hozzánk szoktak bedobni olyan szórólapot, több oldalas, felső sarokban egy pecsét hogy épp hol van ilyen minden kapható cucc, otthonkától kezdve zseblámpa, papucs, zokni, lakat, konyhai cuccok stbb. Ilyesmire gondolsz?
Különféle művházak vannak a pecséten, legtöbbször a Petőfi telepi műv. ház. A kínálat kb a kínai boltokkal egyenértékű, igaz csak párszor átlapoztam az újságot, illetve párszor voltam.A cserepes sori piac? Igaz már vagy tíz éve voltam, azt se tudom megvan-e még.....
[ Szerkesztve ]
-
-
tbmf
csendes tag
-
Doggy dog
senior tag
Sziasztok.
Van egy alig használt, kihasználatlan Xiaomi Roidmi 2S-em.
Mi lehet a reális ára, segítenétek beárazni? Doboza is meglehet, ezt meg kell nézzem.
Esetleg érdekelhet valakit?APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
fecus
őstag
Hol érdemes használt projektort néznem? Kisebb, valamennyire hordozható kellene.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
válasz macilaci78 #86662 üzenetére
Most már tudom miért van rajtad sapka.... kilátszana a szarvad.
-
martonx
veterán
válasz Doggy dog #86660 üzenetére
A Redmi 2S az ami 4-5 évvel ezelőtt jelent meg? Fogadok, hogy eladhatatlan. Add oda a gyereknek, egyszerűbb játékok még hátha elvánszorognak rajta.
Esetleg jofogas-on ingyen elvihetőként hátha jelentkezik érte valaki? Bár ilyenkor olyan alakok szoktak jelentkezni, akiket jobb elkerülniÉn kérek elnézést!
-
_Petya_
őstag
válasz pulutodurumo #86666 üzenetére
Nekem is van egy eladó ha még valakit érdekel.
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
Doggy dog
senior tag
H astrahoz vettem.
Annak a szivargyútó aljzata nagyobb, mint a többi autón. Lötyög benne.
Én befőttesgumit raktam rá, úgy maradt egyhelyben. H-nál gyújtás nélkül is van feszkó a szivargyújtóban.
Nem lehetett benne hagyni. Így mindig elmaradt a használat.
Mostani autóban van aux, de azt sem használom.
Tisztán, szépen szól, diszkét és 2db usb töltő van rajta.APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
r0by
addikt
A roidmiról dobtok egy árat? Ismerőst lehet, hogy érdekelné
-
Rhino666
addikt
Ti be tudtok lépni a Media Markt webáruházába?
Engem már vasárnap óta nem enged be sehonnan.
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
-
wopi
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani Szegeden olyan helyet (pl kávézó), ahol egy laptoppal beülve tudok dolgozni, és nem néznek ki azért, mert kevés fogyasztás mellett órákig ott vagyok? Konnektor sem hátrány.
Köszönöm,
Peti -
SirRasor
addikt
Make Love not war!
-
sarkanyolo2
őstag
Mondjuk ennyit inkább lefogyasztasz egész nap, de a Door Coworking Office esetleg? Egynek nem rossz.
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
wopi
aktív tag
Köszönöm az ötleteket.
Miért kellene otthon ülni?
-
csoszogi
tag
válasz macilaci78 #86689 üzenetére
Mikor voltam arra valami rendezvényre mentem, de feltűnt milyen pofás hely...
Mikor tartósan utoljára arra jártam, akkor ott még focimeccseket játszottam...[ Szerkesztve ]
-
martonx
veterán
válasz csoszogi #86691 üzenetére
Vannak már 128Gb-s pendrive-ok is. https://www.arukereso.hu/pendrive-c3540/f:kapacitas=4/?orderby=1
Én kérek elnézést!
-
macilaci78
nagyúr
válasz martonx #86693 üzenetére
Befonod a hajad, mire egy 5k-s pendrive-ot teleírsz, vagy lemásolsz.
Bár ha szar dobozba teszed, az SSD sebességelőnye is odalesz.csoszogi: lehet rendelni 3-5€ környékén USB 3-as házat, én az SSD helyérő kiesett laptopvinyónak vettem, teljesen jól működik. Egy bölcsész ismerősöm már évek óta használ USB-s 2,5"-os vinyót a laptopja mellett, a legutóbbi laptopot már HDD helyett egy 128 GB SSD-vel vette, az aktuális projekt anyaga így is elfér rajta, a külső vinyón meg minden más is.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
SirRasor
addikt
válasz csoszogi #86691 üzenetére
Igen, pölö ilyenbe:
https://kulso-haz.arukereso.hu/axagon/adsa-1s6-p405767855/martonx ezek nagyon gagyik. Lassú, fos, ha tönkremegy, akkor meg...ennyi. Azt találtuk ki, hogy veszünk USB3-as M.2-es házat és bele SSD-t. 15k-ból kijött az egész egy 240-es WD green-nel és a sebessége brutális Ha tönkremegy az SSD, akkor meg lehet bele újat venni.
Itt a ház (NVME-s)
Itt az SSD[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
macilaci78
nagyúr
válasz SirRasor #86696 üzenetére
a tönkremegy, akkor meg...ennyi - miért, a tönkrement SSD-nél mik a lehetőségek? Ha tönkremegy, általában a vezérlő száll el, heroinárban tudnak róla adatot kinyerni, ha egyáltalán lehetséges és nem vitte magával az adatokat is.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
SirRasor
addikt
válasz macilaci78 #86697 üzenetére
Na szerinted? Pedig ha elolvasod még1x, akkor rájössz a megoldásra
Várj, segítek:
"ha tönkremegy, akkor meg...ennyi."
...
"Ha tönkremegy az SSD, akkor meg lehet bele újat venni."
Azaz nem adatvisszanyerés szempontjából írtam, hanem hogy nem kell kukázni az egészet, elég csak SSD-t cserélni bennemartonx ide még folytatom Csináltam rá 2 partíciót: az egyik multibootos, UEFI+Legacy módban is Hiren's PE indul, a másik (221 GB) partíció meg a játszós. Nyomtam egy tesztet:
(gyanítom 2x-es áron sincs pendrive, ami ezzel versenyezni tud)
Szóval én már nem vennék pendriveot.[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
csoszogi
tag
válasz macilaci78 #86695 üzenetére
ugyanez van a családban is. Van kettő külső 2,5"-ös külső HDD a laptopokból. Nekem a régi laptop-új laptop átmentet kell megoldani, nem kell minden adat a régiről, nem akarok minden átmásolni, de ha kell gyorsan, akkor csak bedugom az új laptopba és már keresem is ami kell.Van biztonsági másolatom, de azt meg nem hurcolnám örökké...
Jut eszembe: itt a HarderAprón vettem win10 és office licencet, a napokban, és mindkettő aktiválta magát és működnek...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bestbuy játékok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs