Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz quailstorm #77751 üzenetére
és miért kéne hurcolható retail, 75 ezres változat?
Vesz egy használt win7 pro -t 6500ért, letölti az ms-től a legfrisebb 10 pro telepítő készítő toolt, amivel készít egy friss 10 telepítő pendrivet (magyar 64bit pro-t). A megvásárolt 7 kódjával pedig feltelepíti a 10-et.
Vagy ugyanez, csak úgy kezdve, hogy vesz egy használt 10-est 17500ért...
A lényeg, hogy ne valami kamu, msdna-s kulcsokat áruló csalótól vegye, aki nem ad semmit csak a kulcsot. Számla és matrica jár. Telepítő meg online letölthető (bár lehet egy írott lemezen azt is elpostázzák, de az nem számít)
Majd a matricát felragasztja az akku alá vagy a gép aljára.
Persze össze kell vadászni a drivereket a laptopgyártó oldaláról. MEg hogy egyéltalán támogat-e 10-et. Esetleg úgy kell összevadászni hozzá 10-re drivereket.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Üdv!
Feltenném itt is a gondom, hátha, esetleg. Egy Beyerdynamic Amiron Home fejhallgató gyári kábele helyett, szeretnék egy egy jobb minőségű kábelt használni. A kábel már megvan, egy Bodor Audio által gyártott egyedi, 4x250 szálas, Ritz rézhuzalból készült, viszont a rajta lévő jack csatlakozók nem jók az Amiron Home fejeshez. Olyan 3,5 mm-es aranyozott jack csatlakozót keresek, 2 darabot, amelyeknek a ház átmérője max 7 mm, vagy egy picivel(1-2 tized mm) kisebb. Kb. ilyeneket:
A Beyer is forgalmaz külön audiophile fejes kábelt( csendben megjegyzem, meg is kérik az árát rendesen), tehát ezen a linkken is látható, hogy milyen jack-ek kellenének.[link]
Természetesen felvettem már a kapcsolatot, az itthoni e témában szakosodott Kácsa Audióval, de náluk is csak olyan jack csatlakozók vannak, amiknek a házátmérője 7 mm-nél nagyobbak, mint ahogy egy-két más itthoni netes áruházban is csak 9 mm-esek kaphatók. Beszéltem a kábel gyártójával is, aki korrektül elmondta, hogy úgy el van havazva a munkájával, hogy nem ér rá most foglalkozni vele.
Szóval, ha esetleg valakinek, valami csoda folytán lenne ilyen eladó, vagy esetleg tud olyan helyet, ahol beszerezhető, azt megköszönném."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
quailstorm
nagyúr
válasz azbest #77752 üzenetére
Úgy is telepíthető a 10 7-es kulccsal, hogy előtte nem volt 7-ről 10-re frissítve?
De nem nekem kell eldönteni, én csak egy szempontot adtam, annyira én se vagyok képben, mert engem se 6k-ért se 17k-ért nem érdekel.Igen vannak a HA!-n is csalók, akik akár netes VL kulcsokat árulnak ki csilliószor.
8.1-es gépek meg simán mennek 10 alatt is, nekem 3rd gen i5 van, és jobban megy a 10 WU-s driverekkel mint a 8.1 a gyáriakkal...
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz quailstorm #77755 üzenetére
Oké, utánaolvastam, tényleg mennie kéne a 7-es kulcsával, az OEM résznél nem vagyok biztos, mert tele van a net ellentmondó emberekkel.
De retail 7 ami sose upgradelt 10-re az 100% jó. -
SirRasor
addikt
válasz quailstorm #77756 üzenetére
Próbáltam úgy, hogy win7-es kulcsot beírtam 10-es telepítőbe és nem fogadta el. Csak upgrade-vel működött a kulcs.
Make Love not war!
-
sss
őstag
Lenne egy eladó asztali (fél)gépem:
Asrock H81M-GL lap
G3220 cpu
1x4GB (vagy 2x4GB) kingston DDR3 ram
fekete micro atx ház -
azbest
félisten
válasz SirRasor #77757 üzenetére
mert ezer éves telepítőt használsz. A 1511 Threshold 2 November Update verzió óta a telepítő elfogadja a korábbi win kulcsait, nem kell végigjátszani a frissítősdit.
Egyébként korábban is csak elsőre kellett updatelni, utána tiszta telepítéssel, kulcs beírás nélkül is felismerte a gépet és aktiválta telepítés után, mivel az ms szerverén tárolják a géphez generált azonosítót. Ha ms fiókkal használod, akkor hozzá tudja kötni a fiókhoz is digitális licenszként.
Persze, ha már más gépre aktiváltad korábban azt a kulcsot, akkor lehet, hogy bonyolultabb. Meg persze pro verzióhoz pro kulcs kell, homehoz home.
[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
Van egy ilyen időjárásállomásom kültéri egységgel.
8k-ért vihető.
A beltériben lemerült az elem; abba már nem rakok újat. Karcmentes.
A kültériben fél éve cseréltem elemet.
Kb. 2 éves a cucc.Make Love not war!
-
ShadowX
őstag
Vegyetek frankó laptopot. Firssültek a képek. Szegedieknek adok 10e HUF kedvezményt.
-
PowerBuldog
veterán
Valakinek egy kis ökörködni való?
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Rawulf
őstag
válasz PowerBuldog #77769 üzenetére
Igaz az, hogy ha színesbőrű karakterrel tolod azt a South Park játékot, akkor nehézségi szint durvább?
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Agyasima
őstag
válasz PowerBuldog #77769 üzenetére
A Stick of Truth nagyon bejött, kipróbálom ezt is. A SoT-t és a The Jew-val toltam végig, élmény volt. Komálnivaló, ahogy kakilnak a polkorrektségre.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
Agyasima
őstag
válasz Agyasima #77773 üzenetére
Lemaradtam a szerkesztési időről, de akkor itt a bizonyíték.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
Egy szép állapotú, független mobil: Samsung S3 NEO
-
PowerBuldog
veterán
-
őstag
Üdv:Attila
-
-
#PeTeY#
aktív tag
Sziasztok. Eladó egy LG W2242S monitor. Hibátlanul működik, kábelek vannak, doboz nincs, garancia 3 nap. Érdeklődni privátban.
-
partymaci
aktív tag
Üdv!
Vw Sharan ablaküvegét szeretném fóliáztatni, ki mit tud ajánlani Szegeden?Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
proper
őstag
Foglalkozik itt valaki weblap készítéssel?
egy nagyon egyszerű kellene, meg persze egy árajánlat elsőnek
privátban ha lehet majd
-
partymaci
aktív tag
válasz SirRasor #77789 üzenetére
Hát nem tudom, én statikusban otthon vagyok és most szeretettem volna wordpressben összedobni valami komolyabbat. Az a nagy igazság, hogy a nagyon sablont össze lehet hozni, de abba semmilyen egyedi dolog nem lesz, tucat. Persze van akinek az elég de sztem igénytelen. Ami ott is pluszt ad az mind fizetős. Szóval maradtam a statikusnál. Viszont én szivesen kóperálnék valakivel, aki komolyabban ért hozzá, grafikában vagyok inkább otthon.
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
SirRasor
addikt
Eladó 775-ös lapba való Intel Pentium DualCore E5200-as proci és hozzá gyári intel hűtő.
1k-ért vihető egyben.
Van két házam is, akinek kéne éppen. 500 ft/db és van mindkettőn elől USB. Táp is van benne; az egyik 100% működik, a másikat nem tudom.
Make Love not war!
-
Rick4
félisten
válasz proper #77788 üzenetére
Alul itt az aláírásomban ez nem tetszik? Első ilyen munkám, bár nem ebből élek, tehát még az is lehet, van tökéletesebb, de megvolt elég gyorsan, és bőven visszahozta a ráfordított időt. .
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
fecus
őstag
válasz Jinxb1rd #77794 üzenetére
A ballagó közép- és általános iskolások táncolni szoktak és ahhoz bérelni ruhákat. Esetleg ha van ilyen ismerősöd az tudja honnan.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
őstag
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Witcher topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Formula-1
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- DIGI kábel TV
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs