Új hozzászólás Aktív témák

  • fecus

    őstag

    Előrebocsájtom csak kerékpárral járok, de van jogsim.

    Meg kellene különböztetni, hogy a KRESZ miként rendelkezik és hogy mi lenne az életszerű. A KRESZ-t kell betartani és a másikért kell harcolni az erre affinitással rendelkező embereknek.

    Amúgy engem csak olyan dolgok zavarnak biciklisekben ami a KRESZ-ben nincs leírva, de józan ésszel belátható.
    Pl. Novotel. Nem a KRESZ miatt kellene sorban egymás után várakozni a piros előtt, hanem mert bevágni a másik elé, szembe menni a rendesen szemből érkezőknek, és kiszorítani azokat az veszélyes. Aztán meg van sértve, hogy miért jegyzem meg.

    Hogy a bicikliúton nem lehet kikerülni a tócsát (minden jelzés nélkül vagy azzal sem) csak mert vizes lehet a lábacskája miközben a szembe jövő mehet a rétre.

    Hogy nem a kormány elfordításával egyidőben jelezzük az irányt (már ha egyáltalán jelez), mert akkor már sokszor késő és akkor én vagyok a hülye mert "úgy jövök mint az állat". (Bár ha jól emlékszem ez az autósoknak sem ment)

    Ha két bicikliút találkozik akkor a jobbkéz-szabály az érvényes (táblát ezért úgysem tesznek ki).

    Általában ez az erősebb kutya b..ik mentalitás zavar.
    Nyilván túlhaladt az élet és már gyenge vagyok a túléléshez. :O

    "Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi

Új hozzászólás Aktív témák