Új hozzászólás Aktív témák

  • csoszogi

    tag

    válasz fero02 #59078 üzenetére

    Olyan kicsi vekonyak mar nem emlkeszem milyen, kb 3 db volt, 16A, plusz egy kismegszakito. Ha kiment s bizti, akkor kitekertem, majd be az uj jo biztositek.. :)) Nagyon osoreg darab volt ez... A munkahelyemen adtak egy csomaggal, hogy mar nem hasznaljak..

    Nalunk volt nehany doboz a falban, es olyan is volt ahol tegla volt beteve, hogy kijelolje a helyet a kapcsolonak. Gondolom azert, ha mas tipusba epitik be ugyanazt a hazgyari elemet, a kapcsolonak meglegyen a hely. Sot meg fa is volt a betonban hogy arra lehessen csavarozni a kapcsolot, konnektort!!! Mindez a furdoszobaban... : :)

    A kabel megfelelo volt, ami bejon a lakasba, tobb villanyszerelo is azt mondta, illetve a masik garda aki vegul is kicserelte, direkt megkerdeztem (DEMASZ). Ami fura volt nekem de vegul is nem irtam le: hogy-hogy nincs ebben egyetertes a villanyszerelok kozott, hogy akkor most mi a szabvany :F

    A dugaljak is oregek voltak, ki voltak lazulva, alu/rez vegyes hazassag meg minden egyeb. Summa-summarum egy oreg lakas szerintem igen veszelyes mint irtam is elobb. De nem csak a villany, hanem a tobbi egyeb dolog miatt is.

    Amugy en ugy tudom annyira feltek, hogy nehogy osszedoljon egy-egy ilyen panel (az egymasra rakott kockak miatt nem biztak a stabilitasaban), hogy ezeknel nem mertek sporolni az anyagon. Vasbeton az biztos van bennuk dogivel.. :D

    A mesteremberek meseletek, hogy annyi kokokany taknyolast amit eddig panelban lattak meg elotte sehol mashol nem tapasztaltak. Pedig itt igen kozel van a szomszed, szoval elegge felelotlenek/hulyek az emberek.

Új hozzászólás Aktív témák