Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhino666
addikt
válasz lugosi #33050 üzenetére
Még több van, aki télire fent hagyja a nyárit, na az az igazi katasztrófa...
(#33048) Rick4: Gondolom azt is elolvastad hogy milyen segítőkészek voltak. Egy értelmes érvet nem hoztak fel a Volvo ellen, így nehéz valakit lebeszélni. Talán te hoztad a legjobbakat ellene, ami elég gáz rájuk nézve. Azok alapján meg az én mércém továbbra is a Volvo mellett állt. Az meg kiderül, hogy rámegy-e a gatyám vagy sem, nem törvényszerű. Attix nem talált benne kivetnivalót, neki meg ez a munkája, ti is tisztességesnek ismeritek, én meg bíztam a véleményében.
Nincs itt semmiféle önigazolás, egyszerűen bíztam a saját döntésben, hosszútávon meg majd kiderül, hogy jól tettem-e, vagy befürdök. Egy év múlva megint írni fogok az autós topikba és vagy meghajtom a fejem, hogy tényleg ráment fél milla, vagy nyíltan kiröhögöm őket, hogy eddig 150k ment el rá, és ebben már benne van egy új garnitúra gumi meg a tankolás is...
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
-
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Rhino666 #33040 üzenetére
Ha azt hiszed, hogy ez vicc, 1 méter különbségen is múlhat, hogy összetöröd a kocsid vagy sem (mert ugye 1m-rel hamarabb állsz meg, ott még nincs másik kocsi/betonoszlop, 1m-en belül meg van). 50 km/ó-nál lehet a fékút 2-3-szorosa havon annak, mint amennyi szárazon.
Érdemes vigyázni. -
Rhino666
addikt
válasz lugosi #33056 üzenetére
Nem, de az vicc, hogy városon belül 100 méteres fékutakról beszélünk. Eleve max. 50km/h-ról van szó, a belvárosban lekotorják az utakat és ha mégis olyan a helyzet, akkor extra óvatosan fogok vezetni. Nem vennék olyan gumit, amin múlna élet vagy anyagi kár, és még mindig nem döntöttem a négyévszakos mellett, csak hajlok felé, mert mindenhol azt írják, hogy városon belül, kisebb távokra tökéletesen megfelel.
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
válasz lugosi #33057 üzenetére
A passaton is téli nyári. Most azonban hogy a télim már minimum alá kopott nyáron elhasználom. Nem fogok feleslegesen költeni. Mindemellett azért azt sem árt tudni, hogy pályán is 110 (óra szerint!) + tempomattal közlekedek. Gyorshajtásért összesen 2x büntettek meg amióta jogsim van, ebből 1 lejtőnek lefelé éppen határon volt. Uh nincs mitől félned
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Rawulf
őstag
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Rawulf
őstag
Evolúció:
“-Francba…Uram!
-Igen?
-Meg tudná mondani, merre mentek a barátaim?
-Arra.
-Köszi haver!”"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Rawulf
őstag
Itt az újabb brutális megszorítás
Augusztustól a tranzakciós adó a kétszeresére nő, újabb teher lesz a megtakarításokon.
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
-
Rick4
félisten
Talán elfogadható hivatalos állásfoglalásnak, hiszem minden benne van ami kell: [link]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
MOD Nem néztem meg a linket előbb. Ezek a mesterséges tesztek olyanok mint az Ncap tesztek: marék lepkét nem érnek amíg az élet bizonyítja. Hiába 4-8 végtelen csillagos vmi, ha semmi garancia nincs arra hogy túléled. SZVSZ.
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
lugosi
MODERÁTOR
-
Rick4
félisten
válasz bitpork #33068 üzenetére
Ez nem törésteszt, fékutat vizsgálnak, ami jó, hogy téli gumikkal is, meg kopottakkal is. Az meg közel van az életszerű körülményekhez mégiscsak egy képet fest, hogy mi lenne ha nem kopott télivel járnánk nyáron, ugye...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
Rick4
félisten
válasz bitpork #33071 üzenetére
Nézd, én furcsállnám, ha valakinek érdekében áll ebben a teszben hazudni. Pont azért linkeltem be, mert van benne nyáron tesztelt téli, kopott téli, régi gumi. Hogy ebbe Te miért kevered bele az országot, meg lopást, nem értem, de gondolom csak azért, mert Te magad is kopott télivel jársz nyáron. Már azt is tudom, miért. Nehogy valaki neked menjen hátulról.. Akkora fékutad lesz, hogy bárki meg tud állni majd mögötted..
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz Rhino666 #33073 üzenetére
Valóban, csak a berakott teszteredmény képe nem tartalmazta, hogy mi mindentől menekült meg a prémium gumis az azt megelőző négy évben.. Arra ott a teszt linken látható része.
-
-
SirRasor
addikt
Tudtok szegeden olyan ékszerüzletet, ahol reális árakkal dolgoznak fehérarany karikagyűrű végett?
Make Love not war!
-
-
Polemius
senior tag
válasz SirRasor #33076 üzenetére
Árban nem tudom mennyire jó, de minőségre, hozzáállásra eddig jókat hallottam a Horváth Mihály utcai ékszerészről.
-
partymaci
aktív tag
Üdv!
Hol tudok szegeden klímatisztítót venni (split klímához)?Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
bolcsodal
addikt
Ismertek megbízható autó-szervizest? Esedékes olajcserét lépném, meg de a Kovács Autó-t napok óta nem tudom elérni semilyen formában....
They drew first blood....
-
-
bolcsodal
addikt
válasz bitpork #33094 üzenetére
OK! Ő kézenfekvő.
Más. A kártyás tranzakciós díjak miatt Ti nem gondolkodtatok el külföldi Bankra váltáson? Analfabéta vagyok ebben a témában, de milyen költségei lehetnek egy külföldi bankszámlának, ha minden utalást, kártyás vásárlást onnan intézek? Kérdem ezt azért, mert havi 100-150 tranzakciót bonyolít le nálam az OTP és csúnya költségek sejlenek fel előttem...
Innen jutott eszembe: [link]
[ Szerkesztve ]
They drew first blood....
-
Rick4
félisten
válasz bolcsodal #33092 üzenetére
Kovács Autó-t napok óta nem tudom elérni semilyen formában...
A semmilyen formából kimaradt a személyes befáradás, úgy tuti elérhetők.. De ilyesmi miatt nem feltétlenül jó őket keresni...
Külföldi bankon gondolkodtam már én is, bár a sok tranzakció gondolom az átlagnál több pénzt takar, én is pont így vagyok, de ebből többet is ki lehet viszonylag fájdalommentesen fizetni, én 1-2 ezresért nem mozdulnék sehova.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest