Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rawulf
őstag
válasz totya694 #20903 üzenetére
Végre egy bölcs mondat!
A dual sim android fórumban is már árakat követelnem rajtam. ÁÁÁÁÁÁ.
Bitpork-ot idézve: "Kellett ez nekem?"
---> Itt leírtam, hogy nézne ki a folyamat.
Zenithink-et unokahúgomnak is akarok intézni.
Ha beindul a dolog, akkor igyekszem legalább havonta egy listát kérni árakkal és ha a könyveléssel egyeztettem, akkor pontos képlet is meglesz az árkalkulációra.[ Szerkesztve ]
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Rawulf
őstag
válasz bitpork #20902 üzenetére
C97-re szeptember elején egyszer már kértem árat.
Az egy darabos rendelésnél szállítás és járulékok nélkül a beszerzési ár 178usd lett volna.
Ahogy nézem, 3 kategória van az áraknál:
1-10db, 10-50db és 50db felett automatikusan a legalja ár.
Persze a rideg ár egyeztetés végén megkérdezte a srác, hogy "how are you", szóval olyan velük tárgyalni, mint a zs****-kal.[ Szerkesztve ]
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
-
Rawulf
őstag
A vesztemet akarod, látom.
Haza jövök, hogy na majd most jól elkenem az Ufók száját az X-Com Enemy Unknown 2012-ben... erre még mindig a gép előtt ph!-zom és olvasom az 5 percente befutó privát üzeneteket. - hiányzik ez nekem?"Please state the nature of the medical emergency!"
-
ebegab92
senior tag
Eladó cuccok Bővült a lista!
Jelenleg két félkonfig van:
-MSI K9AGM4+AMD Sempron LE-1150 (2.00 GHz,256 KB L2 cache,AM2) 8.000 Ft
-ABIT AB9 Pro+Intel Pentium Dual-Core E2180 (2.00 GHz,1 MB L2 cache,800 MHz FSB) 12.000 Ft[ Szerkesztve ]
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
SirRasor
addikt
Már egyszer megírtam, erre véletlen kinyomtam az ablakot
Szóval még egyszer
Válaszolok no, csak megint összejöttek a dolgok. Tehát én is dilemmázok ezen, hogy mi érné meg, mert lassan váltani kéne 775-ről valami másra. A talált infók alapján C2D E7200-ról - +2 mag ide vagy oda - nem nagyon éri meg, mert minimális lesz az átlag felhasználási sebesség. Minden más viszont drága, és itt jött képbe az A10-5700 vagy 5800K urambocsá'.
Illetve még nem biztos, mert azon is ment a filózás másik fórumban, hogy amennyiből kijönne az A10+lap, abból esetleg Intel fronton Gxxx+dedikált VGA is kifutná, de talán erősebb is lenne. Viszont ha a fogyasztást nézzük, akkor jobb a helyzet, mert az A10 TDP-je elvileg 65 W, így játékok alatt csak 100-110W-ot kajál be?!? Most ezt én nem vágom; a TDP-jéből a GPU részt kifelejtették, vagy mi? Na ennek még utánanézek.
A10-5700 - 31k+legolcsóbb lap 21k = 52k
i3 2120 - 29k +elfogadható lap 15k = 44k csak emellé kell VGA, de mondjuk 7770-el minden repülne, ami megvan 30-ból..csak az már 74k. Ja de energiahatékonyság szempontjából az i3 3240 55W-os TDP-jével fölöslegessé teszi az agyalást..ja de az 37k jelenleg, szóval..tudja a fene, szerintem még érdemes várni, ha nem annyira lassú a gép. Ja amúgy a vírusirtót bármikor le lehet szedni, attól felgyorsul mindenMake Love not war!
-
ch003067
addikt
Nem tudja valaki, hogy a Pláza előtt miért volt kb 100 rendőr, akiből kb 50en rohamosztagosok voltak ? Valami verekedés is volt, de nem azért voltak kint tuti..... most volt ez fél7 felé kb.
-
-
SirRasor
addikt
Make Love not war!
-
proper
őstag
válasz Rhino666 #20921 üzenetére
nekem meg ezek lesznek eladóak
msi p45d3 platinum
evga nforce 780i sli
q9650
2x1gb corsair dominator ddr2
2x1gb crucial ddr2és ne is beszéljünk a 2db abit ab9 quadgt-ről és ip35pro-rol de ezeket semmi pénzért
intelt hanyagolom most egy kicsit megnézem ezt az amd aztán ha nagyon szar akkor jöhet vissza az intel
-
Rhino666
addikt
-
-
kalapos
tag
100/100 -as 160 Gb-os zsír SATA Seagate winyót cseréljen már el valaki velem valamilyen kb.
hasonló méretű PATA-ra!Írjatok privátot!
Inviziböl Dzsizusz
-
SirRasor
addikt
válasz proper #20920 üzenetére
60-70 egy lapért? Mi a f@szé? 15k-ért van..öö izé tegnap még 15 volt az iponon.
GIGABYTE GA-B75M-D3V - 16 017 huf. Van rajta 1 SATA3 az SSD-dnek, van 4db USB3-as csati, 2 memóforglalat 2x8 GB-nak.Nemhogy átlag, de extrém felhasználásra is minek jobb? Mellesleg Gigabyte kinézet, tehát a drágábbak se néznek ki szebben.
Ahogy észrevettem, fázisok számában és anyaghasználatban sincs eltérés.
Make Love not war!
-
proper
őstag
válasz SirRasor #20929 üzenetére
telefonból is tudsz venni iphone-t meg galaxy s3-at de ne vessük össze ezeket egy galaxy minivel például
a microatx meg mini atx lapoktól meg falra mászok
mert ha megnézed pl amdnél az a85 lapokat és ahhoz hozzávethető intel lapokat azok nem 15-20k kategoriaitt mindenki vagdalozk hogy van ilyen olcsó meg van olyan olcsó de én nem erről beszélek
miért ne lenne csak nem egy kategoria a kettő
ki lehet hozni olcson is az intelt, aláirom hogy prociban erősebb mint az amd
de ha azt nézzük hogy megveszem az a10 5800k-t meg hozzá egy lapot a procit megrántod 4000-4200-ra mire nem lesz elég? főleg amit tud a vga része
ha ugyanezt kellene intelből összeállitani akkor nem jönnék ki ennyiből és még külön vga-t is kellene vennem hogy meglegyen az a szinta gépembe meg kizárt hogy egy ilyen lapot tegyek
60-70ért meg elvből nem fogok annyit adni ezért is fogok átvándorolni amd-re
amugy meg szerintem mindenki azt vesz amit szeretne, utánaolvasgat és ugyis megtalálja a neki megfelelő dolgot jelenleg jobb vétel az amd de kinek a pap kinek a papné -
proper
őstag
válasz totya694 #20931 üzenetére
nem kell fél évet várni
ez asrockból szerintem 15k kategoria lesz de még a gigabyte-ot is megkockáztatnám -
őstag
-
bolcsodal
addikt
-
Caldera
aktív tag
Keresek Nokia E51-hez jó állapotú oldalsó gumigombokat, esetleg komplett gyári középrészt. Akinek van kérem privátban keressen.
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
SirRasor
addikt
válasz proper #20930 üzenetére
Én most ezt tényleg komolyan kérdeztem, pláne a Gxxx+dedikált VGA vonal miatt, de majd utánanézek.
totya694 majd elválik, csak arra leszek kíváncsi, hogy az A10-ek ára mennyire fog megsüllyedni. Ha 25 körül lesz fél év múlva az 5700-as meg mondjuk tényleg 15k-ért egy giga lap, akkor erősen el fogok gondolkozni.
EDIT: más: ezeken az újfajta lapokon már a +áramcsatlakozó nem 4, hanem 8 tűs. Oda teljesen új táp kell(vagy esetleg spec átalakító), vagy ha nem terhelem sok eszközzel, akkor rádughatom a 4-eset is (ahova rámegy ) és működne?
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Az Újhídon - Bertalan híd - mennyi most a sebességkorlátozás? (megint felújítanak valamit?)
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- 6 gen i5 ös HP Prodesk 600-G2 MT
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest