Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Ajánlanátok valami 4gigás pen drive-ra felférő Linuxot, amivel tudnék használni egy vinyó nélküli T61p lapost?
SSD lesz benne majd Win7-tel, de azt még vagy két hét mire megkapom. -
őstag
-
félisten
-
őstag
válasz FoxiestFox #20154 üzenetére
Még nem tisztult le és a pandrive-os megoldásba nagyon lassú.
Üdv:Attila
-
félisten
-
Rawulf
őstag
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Rhino666
addikt
válasz Rawulf #20149 üzenetére
Eddig Newman-ről volt szó. Még GPS sincs benne.
(#20153) totya694: Inkább úgy fogalmaznék hogy Ubuntut NE. Már egy éve ilyenkor is sz@r volt, azóta csak tovább romlott minden egyes verzióval. Inkább egy Debian vagy egy live XP port.
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
martonx
veterán
-
Hát a cikk felvezetőjén majdnem összecsináltam magam
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
ch003067
addikt
-
-Tsaba-
tag
válasz Rhino666 #20167 üzenetére
Ez a Newman n1 valóban érdekes, mármint a leírása.
Mert miközben a nevéhez odaírják, idézem: "Új! Newman N1 okos telefon 4,3 hüvelykes IPS monitor Android 4.0 MTK6577 1G RAM 3G GPS".
A specifikációban már az szerepel hogy "GPS navigáció NEM", az egyebekhez meg megint odaírják hogy "GPS".
Érdekes...[ Szerkesztve ]
-
takitibi
tag
Eladó egy 30 dBi-s Atlas világlátó wifi antenna. (Ennél nagyobb nincs MO-on!)
Ha távol is van a barátod, evvel tudod osztani vele a dokumentumaid, fényképeid!
Költözés miatt eladó :-(
5m RG58-as kábellel szereltetve, árnyékolva (eredetileg N aljzat és slussz) SMA véggel!
(routerbe csak be kell dugni)
http://kepfeltoltes.hu/121001/antenna_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ár: 6e ( AKCIÓS! Az viszi, aki előbb jelentkezik érte! )
Hely: Szeged
Érdeklődni priviben. Köszi!Üdv: TakiTibi
-
kispéé
senior tag
Szasztok, egy havernak keresek eladó használt laptopot. Lényeg, hogy wifis legyen és lehessen rajta zökkenőmentesen böngészőt használni. 40-50 ft.-os ársávban. Mit tanácsoltok?
-
Rhino666
addikt
válasz -Tsaba- #20170 üzenetére
Valószínűleg 3G alapú helymeghatározás van benne, szóval elméleti szinten lehet vele navigálni, gyakorlatilag meg kb. annyira mint az iPhone 5-tel.
(#20172) kispéé: Én azt mondom hogy gyűjts még egy picit, mert 50Ft-ból még egy kávét se kapsz.
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
Rick4
félisten
Most lesz eladó a párom "régi" Lenovo S10-2 3G notija, nem tudom milyen beállítottságú a haver.
mert ilyen az eleje.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz bolcsodal #20175 üzenetére
Nekem sokat, a szokásos extrák mellett van még 3G modem (akksi alatt a sim helye), normális BT, GPS, akksi kb 3.5-4 óra, van hozzá rendes hálózati töltő, ha kell adok autós töltőt, megvan az összes doboz, papírok, minden. Nem tudom mennyi a reális ára.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rhino666
addikt
válasz Rawulf #20176 üzenetére
Csak aztán tényleg legyen is benne. Nehogy úgy járj mint más a kínai TeraPixeles kamerákkal.
(#20177) Rick4: 40-50k
[ Szerkesztve ]
-
bolcsodal
addikt
Árazd már be kérlek és mondj egy árat. Ne kelljen udvarolni....
They drew first blood....
-
félisten
válasz kispéé #20172 üzenetére
SKPC-ben láttam ma egy T61-et. Szélesképernyőst.
49-et mondott rá a fickó, de mivel nem azért mentem, nem kérdeztem rá, mi van benne.Linux meg live Windowsokkal meg jól összezavartatok
Kezdésnek Ubuntu, aztán majd ha a szarnál is szarabb, jöhet a többi.
De csak kihúzom már vele azt a kis időt. Böngészni kell csak tudnia. -
bolcsodal
addikt
válasz FoxiestFox #20181 üzenetére
Ubuntu simán jó lesz mindenre. A Libre Office óta meg pláne....
They drew first blood....
-
Agyasima
őstag
válasz FoxiestFox #20181 üzenetére
Én minden különösebb gond nélkül használtam Ununtu 12.04 LTS-t (64 bitest) pendrive-ról, amíg a HDD-m nem jött meg. Semmi bajom nem volt vele. Hangot, hálót, alaplapot, monitort stb. felismerte egyből, be is állította gond nélkül.
[ Szerkesztve ]
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
félisten
-
válasz FoxiestFox #20184 üzenetére
csak ne lenne az a buta Unity... nekem vhogy nem jön be.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
macilaci78
nagyúr
Valakinek ötlete Andoid 2.2.2 alatt futtatható JAVA-hoz?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
félisten
válasz macilaci78 #20186 üzenetére
Fizetni, csetért? Neee
Szoktasd le róla -
macilaci78
nagyúr
válasz FoxiestFox #20187 üzenetére
Nem az én pénzem, nem az én nőm.
Köszi a segítséget.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
félisten
-
lugosi
MODERÁTOR
Azt hittem a chat.hu kihalt a dinoszauruszokkal együtt. Azt hiszem olyan 9-10 éve volt menő.
-
macilaci78
nagyúr
közben meglett a megoldás.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
hodigy
tag
Tudtok ajánlani szegedi v. környéki autókereskedést ahol nem akarnak totál átverni?
Esetleg olyan is jó lenne aki külföldről hoz be (akár rendelésre, szóval megmondom a kritériumokat milyen kell) autókat.Eddig amit ajánlottak vagy normálisak voltak:
Renault Molnár
Ford Hoványami kritikán aluli:
Autó-GardenÍrj emailt, a privátot sokszor nem látom...
-
fradi81
veterán
válasz macilaci78 #20192 üzenetére
Akkor oszd meg hogy tanuljunk valamit ma is
moto g72, Ninebot d28e
-
Agyasima
őstag
válasz hodigy #20193 üzenetére
Ha jót akarsz magadnak, akkor nem bízol egy nepperben sem. Vagy viszel magaddal autószerelőt, aki segít, vagy ha találtál szimpatikus járművet, elviszed egy független szervizbe átnézetni. Lehet, hogy ezek pénzbe kerülnek, de sokkal kevesebbe, mintha megszívatnak egy autóval a kereskedők.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz hodigy #20193 üzenetére
Eddig amit ajánlottak vagy normálisak voltak:
Renault Molnár
Ford HoványHallod, bő 2 évvel ezelőtt elég nagy tortúrát csináltam végig autóvásárlás ürügyén. Ott szivattak a kereskedések, ahol tudtak. Ha valami akadály elhárult, kitaláltak valami újat. Egyszerűen nem értettem, hogy nem kell nekik a pénzem, vagy csak lusták dolgozni? Eszméletlenek voltak.
A Renault Molnár volt az egyetlen hely, ahol ha probléma felmerült, akkor azon gondolkoztak hogy hogyan oldják meg, és nem azon, hogy akkor most miért nem kell dolgozni. Hozzáteszem, nem is Renault-t akartam venni, de a hozzáállásuk ennyire meggyőzött. Azóta akármiért megyek hozzájuk (téligumi, köt.szervíz, vagy egy egyszerű kocsitisztítás pl) mindig ugyanolyan udvariasan és korrektül bánnak velem, mint mikor megvettem a kocsit, úgyhogy a pozitív tapasztalat folyamatos és állandó.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
- Lenovo M93P Tiny Micro - Mini PC - Core i5 4570T/8GB ram/256GB SSD - több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs