Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Haveromék Zanussi-Lehel hűtőgépe néha-néha "cuppogott", és egy munkanapon egyszer csak arra értek haza, hogy a hűtő leolvadt és csak világít...
Ki tud jó (olcsó) hűtőgépszerelőt ajánlani? Budapesti krt-on van a beteg.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
válasz macilaci78 #21751 üzenetére
pü.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Rawulf
őstag
Ez mekkora LOL ->>> http://www.youtube.com/watch?v=rofgMueCOqo&playnext=1&list=PL5770FB42C5A033CE&feature=results_video
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
ch003067
addikt
AMD Opteronok valakinek ? [link]
-
félisten
-
Ééééééééés igen! Megint üvöltözés, ajtóbaszogatás és üvegtörés van itten 1 emelettel alattam
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Rick4
félisten
válasz bitpork #21762 üzenetére
Sokéve, mikor a szentháromság utcában laktunk, volt, hogy mi nyitottunk kaput a kiérkező rendőröknek, akik az egyik szomszéd autójának csomagtatójában ellopott szerszámokat kerestek, máskor a seggrészeg szomszéd elhagyta a kulcsot, és nekünk zörgetett, hogy engedjük be, egyébként meg olyan is előfordult, hogy május 1.-jén egy tévét sikerült az üvegen keresztül az udvarra kibaxni, mi hívtuk ki a rendőröket, mert kés is előkerült....
Ja, az egyik szomszéd korrekten felnyomta a másik szomszéd garázsát, reggel megyek ki, nézem, miarák, nyitva félig az ajtó, benézek, lakat leverve, stb... Hehe, a másik szomszéd az ablakból leskelődött, és olyan szorgos volt, hogy azonnal hívta is a másik szomszédot, hogy jöjjön gyorsan, mert feltörték a garázst....Szóval ne sírj.....
Ehhez képest a mai sztori viszi a prímet. ma Pesten volt dolgom, az edigitalnál vettem egy logitech K400-as billentyűzetet 9900-ért, ki volt írtva, hogy 5 év gari, na mondom ez nekem elég lesz. Azért biztos ami biztos, felhivattam a párommal az ügyfélszolgálatot, akik megerősítették, igen, 5 év. Elmegyünk, megvesszük, a kocsiban kibontom, papíron 2 év, mondom mennyé már vissza, mi a hányás van. Odabent a droidok mondják, hogy a weboldalon 5 év, a papíron 2, ezután 3-at vállal a gyártó... Na, hívjuk már fel a logitechet, elmondták, hogy szimplán 3 év van, nem tudja mit kavarnak... Nagy nehezen kiderült, hogy az edigitalnál rosszul van a gépben, valamelyik lökött nem értette meg, hogy az edigital 2 éve és a logitech 3 éve nem egymás után következik, hanem egyszerre indul... Mindezt én az ügyfél 15 perc telefonálás után mondom meg nekik, fogalmuk sincsen a dolgokról.... Na, mondom, ide se jövünk többet...
Egyébként meg tényleg mint valami autista iskola, felnőttek 30-as iq-val....Gáz volt...
Ja, a nap úgy kezdődött, hogy k akartam fizetni egy t-home-os számlámat, a rendszer nem működött, mindig kiakadt. Mondom sebaj, már gyors az utalás, elutalom bankszámláról. Erste felületre belép, számok beír, majd sms-re vár, vár, vár, vár... Na meguntam mert mennem kellett Pestre, már valahol jó messze jártam, mikor 30 perc múlva csippant a teló, hogy itt a kód, utajjá. Anyátokat...
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4: az a baj h heti 3 alkalommal ez megy és nem tudok aludni....Megy ez annak ellenére ,hogy voltam már ott személyesen megkérni őket a ház SZMSZ-nek a betartására. (Ami kifejezetten kitér az ilyen esetekre.)
Rhino666: A másik oldalon? Ahol a zajt csinálják? Hogy lehet az hogy életemben 1x volt hogy annyira hangos voltam, hogy szólni kellett nekem? Azóta sem fordult elő, és mégis jól tudtam és tudom érezni magam. Az meg hogy vki nem tudja élvezni az életét anélkül hogy az más kárára ne legyen...nos ez azért kiállítja azt a bizonyítványt!
De a ma estét kibírom valahogy, holnap megint beszélek velük, a közös képviselőnek meg már ment az emil hogy a felszólítás menjen. A legutóbbi rendőri kiszállás jegyzőkönyvét majd kikérem délelőtt és elkezdem összehívni a lakógyűlést. A szomorú az egészben, hogy amikor rendőri segítséget kértem, másnak a többi lakó megköszönte és a támogatásáról biztosított. Bezzeg ilyenkor mind kusshad.
-
kispéé
senior tag
válasz ErőVarázsló #21728 üzenetére
így szól: csicskahuszár
Ezt se hallottam még, úgy tűnik öregszem. -
Rhino666
addikt
válasz bitpork #21769 üzenetére
Nagy szerencséd hogy nem soha nem ismertél olyan embert akivel nekem "kellett" egy évig együtt élnem, ennyi az egész. Persze nem én ordibáltam és nem is én dobáltam a tányérokat a falhoz. És a végén a mentőt sem a másik félhez kellett kihívni, mint ahogy ez szokott lenni általában...
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
macilaci78
nagyúr
válasz bitpork #21769 üzenetére
Minden társas dologhoz két ember kell. A veszekedéshez is. Exemet ezzel akasztottam ki leginkább a szakítása után: egyszerűen nem voltam partner a veszekedésnek. Lehordott minden szar szemétnek mindenféle fórumon mindenki előtt, én meg megköszöntem neki a véleményét és ennyi. Hagytam, hogy a közösség marasztalja el...
Alattad is csak arról van szó, hogy az üvegtörő produkálja magát, mert van közönsége. Na, ebbe nem tud beleszólni az SZMSZ, meg a rendőrség. Ha kirakják őket a házból, akkor máshol folytatják, de a probléma eredője megmarad sajnos.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
válasz Rhino666 #21771 üzenetére
Ez itt buli nem családi probléma. És ismertem: édesapám majd 20 évet elvett az életemből az alkoholizmusával. Volt olyan hogy a kést ragadó édesanyám elé nekem kellett odaállnom. Azután meguntam és egy téli napon 16 évesen a részeg apámat kidobtam a hóba aludni mielőtt elfajultak volna a dolgok. És azóta dolgozom is
Rick4: ERSTE...pfejj...engem megszopattak de csúnyán. Utaltam Vodának, 470 €-t, erre kikapcsolták a telefonokat. Felhívtam őket h WTF?! Közlik hogy nem fizettem. Mondom de. De nem. Hívom bankot, kérek swiftet. Küldöm Vodának. Megtalálták az utalást és kiderült hogy hiába írtam be az ügyfél azonosítót , az ERSTE úgy küldte a pézt hogy a következő volt hozzá írva: Küldő ERSTE bank, Szegedi Fiók. Slussz passz...
Viszont amíg írtam vki kihívta a rendőröket
[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
válasz bitpork #21773 üzenetére
Akkor vedd úgy hogy nem is szóltam.
(#21774) Rick4: Ez azért már nem publikus információ, ennyi joga talán még neki is van.
Ez nem falazás, egyszerűen nincs különösebb köze a társulatnak hozzá, leginkább a kettőnk magánügye volt. Ami publikus meg sztorihoz illő része a történetnek, azt leírtam (bár utólag már az sem tűnik annak, kicsit félreértettem a témát)...
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
-
maláj
addikt
-
Attix82
addikt
Biztos, hogy elírás volt. Szerintem amikor még nem váltott a Logitech háztól házigra, akkor 2 évet adtak, most váltott és vagy rosszul vagy hibásan értelmezték, és hozzávágtak még 3 évet.
Ebben az esetben kb mind1 mit ad a bolt, a Logitech 3 évet ad, ha lejár a bolti az se baj...
Akkor van gáz a boltnak ha Logitech 3 év és a bolt papíron 5 évet ad, akkor ha az utolsó 2 évbe megy tönkre akkor obi van.
[ Szerkesztve ]
-
maláj
addikt
válasz Attix82 #21782 üzenetére
az, hogy elírás kb. senkit sem érdekel tán
épp ezért mondtam a boltos példát - ha látok 1 LED-es TV-t pl. 50"-osat 50k-ért megveszem 50-ért hiába maradt le az elejéről 1 számmivel rikárdó az eDigitállal áll kapcsolatban (hisz ott vette ...) ezért sztem 5 év (amiből 3 a Logitech-é)
-
Attix82
addikt
Gondolom valahova kiírták, hogy tájékoztatásnak felel meg....a hivatalos kiadott papír a lényeg, amit már átvételnél meg tudsz nézni. Ha nem tetszik elállsz tőle.
Ha szállíttatod akkor nem veszed át fizetésnél, ilyen egyszerű a dolog.
(#21785) Rhino666
Digitálisan (weboldalon) 5 évet írtak, papíron 2 évet adtak.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
tisn
addikt
épp ezért mondtam a boltos példát - ha látok 1 LED-es TV-t pl. 50"-osat 50k-ért megveszem 50-ért hiába maradt le az elejéről 1 szám
Nemreg volt ilyen, ta'n a pcx-nel, webshopban elirtak valamelyik ssd arat, rendeltem 5-t, masnap jott a level, hogy kifgyott sajna a keszlet. Felmentem a webshopba, javitott arral mar ott volt raktaron a cumo
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest