Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attix82
addikt
válasz lugosi #22650 üzenetére
Napi alap mozgás mellett nem rossz az, de ugye mint mindig csak a kifogások, hogy nincs idő rá meg stb ...2x15 perc sokat jelent elhiheted, nem olimpiára készülünk én úgy gondolom
Aki irodába annak főleg nagyon jó az a kis mozgás. (ismerősnek is ajánlottam, hogy csak egy kis mozgás, azóta nem fáj a dereka a sok üléstől)
Röviden: nem a kifogásokat kell keresni, hogy nincs idő , ez sokat nem ér......hányszor hallom ezt.
Tudom könnyebb bevenni cuccokat, és ülni a Tv előtt.
[ Szerkesztve ]
-
proper
őstag
ELADÓ
OCZ PLATINUM 4X1GB DDR3 12800 1600mhz 10K
Corsair Dominator 2GB DDR2 (2X1GB) 1066MHZ CL5 2.1V 6K
Crucial Ballistix 2GB DDR2 (2 x 1GB) 800MHZ CL4 2V 5K
EVGA nForce 780i SLI alaplap 20K -
Rawulf
őstag
Pedig a Közgép szponzorálja a Szolnokot.
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
maláj
addikt
vegyetek babakocsit, hogy tudjak venni mITX lapot + SSD-t
-
Attix82
addikt
válasz tucsok. #22658 üzenetére
Más a zsírégetés és más ha irodából hazajössz ahol eltöltöttél 6 órát ülve, és megmozgatod a beállt izmokat/ izületeket.
Étrend megváltoztatással is simán lefogy az ember, ha még erre mozogsz elég hatásos.
Csak ugye az emberek többsége mit is csinál? elkezdi, és abbahagyja...újra ott lesz ahol előtte. Ennek nincs értelme.
Én is tudom magamról, hogy nem tudnák heti 3-4 alkalommal 1 órát rászánni, az már sok lenne nekem.
2x15 perc napi adagom itthon, evés megváltoztatás. 95 kg-ról 75 lettem, és tartom lazán. (180cm vagyok )
-
Rick4
félisten
Volt most egy jó akció, multivitamin korrekt összetevőkkel 100 szem biotech usa 2490Ft, 1000mg-os mikrocellulóz tablettás c vitamin 1990-ért, és gingko biloba 90db-os (tablettánként 80mg hatóanyag- tartalommal) 2290Ft, vettünk is, és felváltva kapkodom be a már meglévő cuccokkal. Béres actival 60db-os 3490, meg még van panax ginseng kapszula, asszem a 30 db volt 790, vagy 890, egyik nap, a fent említett bogyók, másik nap meg az utóbbiak.
Franc se tudja hogy ér-e valamit, bajom nincsen...Auchan-ban vannak jóféle vitaminok, 10 db-os 280Ft körül, abból is van pár levél, majd ha ezek elfogynak, és épp nem vettem még mást, tolom azt...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
Miért lenne durva? Lehet nem olvastad, felváltva szedem, egyik nap egyikféle három, másik nap másikféle három.
A kétféle multiban van 60-120mg c vitamin, a többi cucc az RDA 50-130%-a, a C meg sima 1000Mg-os. A panax ginseng és a gingko meg napi egy tablettában felváltva szedve tökéletesen elfér, semmi bajom tőlük, főleg, hogy ezek a mennyiségek egy vékonyka 68 kilós ember szükségletei, szóval még lehet kevés is..A hangsúly egyébként is a felszívódási arányon lenne, ha a fele cuccot kipisiled, akkor hiába szedsz bármiféle vitaminból a súlyodnak megfelelőt....
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
DarkByte
addikt
-
-
sisan
csendes tag
Újszerű, hibátlan, alig használt, kiváló állapotban lévő
Canon Ultrasonic EF 55-200mm f/4.5-5.6 II USM objektív eladó.
Megtekinthető, kipróbálható Szegeden. Kérésre postaköltség áthárításával természetesen postázom. Az objektívet eredeti dobozában adom át.
Ára : 30.000 Ft.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Rick4
félisten
válasz martonx #22673 üzenetére
Filmre van médialejátszó, ami a nasban lévő vinyóról játssza a filmet, a nas meg a letöltést is intézi kb 16W-ból óránként, szóval még ez se lesz, játszani meg idő nincs, talán ha majd félméteres hó lesz megint..
-
Rick4
félisten
válasz pmheros #22677 üzenetére
Na ja. Mondjuk azoknál annyira nem szólok, akik egyébként is itt vannak, de az úgy tényleg hülyén néz ki, hogy spammeli valaki a cuccaival a topicot, érdemi hozzászólás meg semmi..
[ Szerkesztve ]
-
Rawulf
őstag
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
martonx
veterán
menni biztosan megy, hogy milyen felbontásban és milyen grafikai részletességgel, az már más kérdés.
Nálam még némi anti-aliasing is belefért.A játékról: Lehet én vagyok túl öreg, vagy nem volt elég időm belejátszani magam, de nekem annyira egyébként nem jött be. Mostanában tényleg ez a divat, hogy mindent agyonbutítanak? Kíváncsi vagyok mikor jönnek be a vérhülye játékoskonak való maguktól célzó FPS-ek is?
Én kérek elnézést!
-
Csak kár h hangulat helyett a niggerseggeazalagutban érzés maradt a pályák legnagyobb hányadánál, olyan setét. Ha nem tudnak hangulatos dolgot csinálni, gyön a sötétítés.
Filmeknél is: ha nincs pénz v fantázia, akkor jön a kézikamerás-rázkódós beállítás meg az éjszakai színtér
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
Agyasima
őstag
válasz bitpork #22695 üzenetére
A Black Ops első küldetését a második legnehezebb fokozaton is végig lehet játszani anélkül, hogy egyet is lőnél. Kicsit debil!
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
Rick4
félisten
válasz DarkByte #22679 üzenetére
Ne aggódj, másnál is elő szokott jönni, hogy ha nem muszáj, ne minden nap. De ugye aki olvas, az ezt is láthatta. És most tényleg mint ember az ebernek mondom, én pl már simán emlékszem 3-4 alkalomra, ha ilyet keresne valaki, fejből nyomnám, hogy neked van eladó. Szóval ezokból tényleg felesleges minden nap, még ha sürgős is, bár Gabesz csinálja jól, ő minden nap csökkentette egy ezressel az árast, és hipphopp el is keltek a cuccok. .
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Ikarus 435 embléma logo felirat szám típusjelzés
- Corsair VX450W 450W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Adattábla szett IKarus 435 alu logo felirat embléma busz bus
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest