Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- PlayStation 5 Pro teszt
- EAFC 25
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- EA Origin
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Call of Duty: Black Ops 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
rovar1
csendes tag
látszik,hogy így év vége felé a vállalkozók is fáradtabbak:
-egyik sok-sok samsung lcd monitort vásárolt,az én unszolásomra, merthogy ennek a márkának szuperjó a garija. Becsörtet hozzám, hogy micsoda sz@rt sóztam rá, mivel most zavarták el az egyik samsung felvevőhelyről, hogy nem veszik át. Indok:SEMMI
Persze nekem kellett szarul éreznem magam és vmiféle megoldást kínálnom, amiről egyáltalán nem tehetek. Nem is igazán érdekel,hogy miért nem vették át, már én is fáradt vagyok. Elmagyaráztam,hogy ez hogyan kéne, hogy működjön és megigértem neki, hogy úgyis megyek csavarogni és lesz intézve.-a másik, egy médiában érdekelt vállalkozó, aki barterbe vásárolt nálam, tehát ő gépet kapott én pedig hirdetést, mindez 2 és fél éve történt!!!Felhív,hogy problémája lenne, megbeszéljük a részleteteket, beleértve az anyagi részét is. Kolléga házhoz megy, dvd író csere, majd pénz nélkül vissza. Üzenet a következő: Velem meg lett beszélve,hogy gari javítás. Mikor felhívtam, akkor is ragaszkodott hozzá, hogy ez gari. Csak a tisztánlás kedvéért amit kapott gépet az nekem közel 200ezerbe került, neki pedig a hirdetés,hát nem is tudom... és még mindig én tartozok neki???!!!
Azért az komoly, hogy 2004 óta vagyok újonc :)
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- LG LCD és LED TV-k
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs