Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Egerek eleg veszelyesek tudnak lenni az ettermi blokknyomtatokra.
Nem egy nyomtatobol szedtunk mar ki doglott egeret, ami beszorult a nyomtato fogaskerekei koze.
De a legjobb akkor is az volt, amikor egy eger lehugyozta a nyomtato alaplapjat, aztan zarlatos lett.
Erdekes szaga volt a pisitol tocsogo nyomtatonak...Ugyfel persze nehezmenyezte, amikor tovabbszamlaztuk az alig 2-3 honapos nyomtatojanak a tobbtizezezres javitasi koltseget.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
NwL
tag
Ezt gyorsan meg kell osztanom:
Kedves vásárló segítséget kér...
- Most az indiító fájlt kell megynitni vagy a PARANCSNOKI fájlt?
Lementem hídba.....
-
as_Rock
őstag
válasz Rover623 #5694 üzenetére
Üdítős és italos kiszállítócégeknél ez rutinszerű dolog volt egy időben.
Számolni ugyebár úgy szokás hogy kartonszélességXkartonmagasságXsorok száma = kiszállított mennyiség. A közepét kiszedték, deszkákkal kitámasztották, hogy össze ne boruljon, aztán ha nem figyeltél papíron átvettél és kifizettél mondjuk 80 raklapnyi árut, a valóságban meg kaptad a felét Ha észrevetted eljátszották a hülyét és a raktárukra mutogattak, hogy biztos ott ügyeskedtek, és szegény ők majd ki kell fizetniük a hiánytKérdés: Létezik a 90 fokos csatlakozójú s-ata kábelhez hasonló usb-sben? Mitöbb olyan, aminél a majdnemkocka usb-csatlakozó a 90fokos?
"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
-
blackvinyl
tag
válasz TheReMiXeR #5700 üzenetére
Volt már nálunk is úgy, hogy küldtük vissza a rossz ramokat, flash dolgokat a gyáraknak és kérdezi a kinti kollega hogy kinek küldtem az erősítőt, és nagybőszen mutatja a fotót mondom azt tuti nem én küldtem. Visszafelé is volt olyan hogy az áruval/helyett jött plusz egy raklap(!) golf készlet (ütők, ruhák stb) de kaptunk már USAból olasz divatújságot is vagy 20dbot
Olvasd el (végig) mielőtt privátot írnál. Köszi! http://bit.ly/1e0TBbE
-
diegho
nagyúr
ide írom egy másik topicban kérdezték, oda csak linkelek innen
egy somogyi kiskerben vagyok, nem nevezném meg az üzletet. volt olyan aki behozta a gépét hogy egyszercsak megállt és nem megy. nos az alaplap valami k7-es msi, aminek az ide csatijába bele volt erőltetve majd pillanatragasztóal fixálval egy scsi kábel csatlakozója de úgy, hogy az ide kábelről le lett tépve a csati és a scsi csati rá lett préselve az ide csati helyére a kábelre először nem tudtam sírjak vagy nevessek. és mikor meg lett kérdezve ez mégis mi, akkor a válasz: csak ilyen csatlakozó volt otthon. és miért lett beleragasztva? mert máshogy nem állt meg benne 'nyád... szombaton egy kissrác egy mp3 lejátszót akart gariban cseréltetni, mert egy formázás után felcserélődtek a gombok. nos ez még nem is lenne gáz ha az mp3 lejátszónak nem lenne betörve a kijelzője 2 helyen, nem lenne letörve az usb csatija és arra a kérdésre hogy mit csináltatok vele nem az lett volna a válasz, hogy leesett és véletlenül ráléptem. de volt már nálunk autókeréknyomos vinyó!!! amit szintén garban akartak cseréltetni (átmentek rajta kocsival mert beszálláskor kiesett a zsebéből és nem vette észre) áhh... szóval vannak gyökerek rendesen.
-
felhőzóna
csendes tag
Ma a következőt kereste egy uriember: pci-os pci bővítő slot...
http://www.easynetcom.hu/
-
diegho
nagyúr
válasz felhőzóna #5710 üzenetére
nyáron bejött 2 nő. körülnéznek, majd megszólal az egyik: hímzőcérna van?
tegnap egy 50-es úr ránéz egy billentyűzetre. ezt rá lehet kötni tv-re is? nézek hülyén. milyen tv-re? hát az otthoni tv-re. és mondom mégis mit akar vele?! hát számítógépezni...
ma bejön két emberke. itt lehet számítógépet venni? mondom igen. és melyik az? mondom most nincs összerakva egy sem, de ha kell összerakhatok. ááá neki most azonnal kell és ahol talál összerakottat azt veszi meg volt bent az üzletben egy csaj (nem is rossz csaj ) pont ekkor, az is csak nézett, hogy ezek meg kik.
-
Shadows
senior tag
mi még szerencsére nem vettünk zsákbamacskát nem is akarunk
Csak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet
-
Ygg
senior tag
Én vagyok hülye, vagy Ti is úgy látjátok?
[link] -
Shadows
senior tag
80 éves mami bejön arhiválni szeretne B:\ meghajtóról A:\meghajtóra, mert arra több adat fér... kapott egy 16mb-os pen drivot ajándékba
amúgy valaki mondja már meg miért nem lehet 2 flopyt a gépbe tenni?? mert ha valaki közvetlen szeretne másolni???? vagy ez a nap leghülyébb kérdése??
[ Szerkesztve ]
-
Shadows
senior tag
válasz Thulcandra #5734 üzenetére
de mai kábel van nem 1001 éves azon nincs maszter meg slév
-
1010
őstag
még mindig ez a flopy a téma
egyszer csak eltünik
bár a 10millás cnc gépeken is asszem flopival lehet dolgozni
-
Rover623
félisten
Hogy szeretem én az ilyen új, "modern" gépeket...aztán amikor mégis kellene a floppy (bizonyos esetekben a HDD diag., partició buzerálás, Ghost, BIOS frissítés csak így oldható meg), akkor nincs...
Sebaj, gondolja ilyenkor a találékony informatikus, majd a pendrive!
Persze a gép cseszik bebootolni a penről...mert elcseszett, korai, béta, akármi BIOS-a van...
Akkor aztán bonthatom szét, dughatok rá floppyt...[ Szerkesztve ]
primus inter pares
-
as_Rock
őstag
Valakinél esetleg van raktáron ez az alaplap
"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
-
as_Rock
őstag
-
as_Rock
őstag
válasz TheReMiXeR #5747 üzenetére
És mégis mit raknál egy antec nsk1300-ba
Új hozzászólás Aktív témák
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest