Új hozzászólás Aktív témák

  • gubisadam

    aktív tag

    gumis sztori: BP-en ahova szoktam járni, igaz időpontra megyek, eddig 4x voltam és beállás-munka-fizetés-kiállás eddig mindig 15p belül volt komplett kerék csere+centir. Jó szolgáltatás, hozzájuk megyek továbbra is. - legalább ketten dolgoznak / kocsi és két beálló van.

    Van egy másik gumis is a kerületben, egyik este vezetve jelzett a TPMS-szenzor a kocsin h leesett a nyomás egyik kerékben, beugrottam hozzájuk, kiderült h hatalmas szög volt belefuródva. Szépen megcsinálták volt az egész kb 15p. borravalóval volt 5k, de nagyon jól jött mert másnap mentünk volna nyaralni. ők éjjel-nappali gumis szervíz.
    Korábban voltam náluk is már kereket cserélni, előttem 1 perccel érkezett egy hölgyike egy bmw suv-val. Hallom hogy kérdezni a szerelőt hogy mennyi idő lenne neki megjavítani a kerekét, mert defektje van. mondja a srác kb 10-15p. oké, csinálja srác szépen, meglett a lyuk stb dolgozgat rajta erre hallom hogy a nő ott áll mögötte és folyamat kérdezni h mennyi idő még, mert ő erre nem ér rá, hozzáteszem kb ha 5 perce csinalta a srác. mondta neki hogy hölgyem csinalom ahogy tudom. Mire a nő hogy ő ezt nem hiszi el mit kell ezen ennyit szöszölni, ha ő ilyen tempoban dolgozna akkor már nem lenne munkája. néztem ott egy nagyot, kérdi tőle a srác hogy visszategye neki így lyukasan és mehet 1p mulva vagy megcsinaljá-e? (becsültem a türelmét...) végül a nő ezt választotta és kész is lett. Mondta a srác hogy 4750 ft a javítás, a nő természetesen leszámoltatotta teljesen a visszajárót majd duzzogva elsietett. volt az egész kb 10-12p...összenéztünk a sráccal, hogy ilyenek vannak....

    -= Suzuki SX4 S-cross 1.4T 6aut - i5-13500 / MSI PRO B760 / GW 2060S =-=-

Új hozzászólás Aktív témák