Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
-
ViZion
félisten
válasz quailstorm #35201 üzenetére
Erről a HP-ról van szó: [link]
Alapból linuxal van, szal. nem volt para. Belefutottam már olyan gépbe, amire win 8.1 nem ment fel. Próbáltam a win 7-et, felment, de driverek telepítésekor kékhalál volt. Nem volt hozzá, 8.1-et elfogadta, de bele is halt.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
westcoastog
veterán
Átraktam a ramot másik slotba, bios reset, ugyanúgy kékhalálozik, nincs ötletem, nem is akarom hogy legyen.
-
veterán
válasz westcoastog #35209 üzenetére
Megfelelo, arra alkalmas nyilaszaron valo nagy sebessegu utazast tudok ajanlani, mint megoldas a gep problemaira.
Everybody lies.
-
westcoastog
veterán
válasz Pttypang #35210 üzenetére
Kirepülne ez magától is olyan hangja van, vagy avatatlan fülek aggregátorral is összetéveszthetik.
Egy kis vasárnapi nyugalom megzavarására alkalmas videó tőlem. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz westcoastog #35211 üzenetére
Egyébként jól láttam DVD-ről telepítenél? Pendrive-os megoldást nem próbáltad, hátha azzal jó lenne?
Live-Die-Respawn
-
Gyuri27
félisten
Hasonló ha nem tán ilyen giga lap van anyám gépében. Borzasztó háklis a ramokra. Illetve ha nem csinálsz vele semmit (némi mozgatás) kimozdulhatnak a ramok. Akkor csinálja ezt.
Jobb esetben a ram döglött be (nem hiszem, hogy a 2 slot egyszerre adta meg magát, bár nem lehetetlen). Rosszabb esetben ugye a slotok haltak meg.Amd - Radeon - Ryzen
-
ViZion
félisten
hmmm... szerintem ez Wolfman pozitív.
Jó tanács: videót NE akkor rögzíts hanggal, amikor anyukád turmixol.TA68: Avastot nem szabad engedni, h tűzfalba vagy böngészőbe is beépüljön. XP-nél leszedte netről a gépet... OK, vírus sem jött.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
westcoastog
veterán
Ja dvd-ről...
Nem ér annyit hogy vesződjek vele, majd mondom hogy nincs alkatrészem hozzá így nem tudom mi a hiba.
Tényleg le kéne pattintani már mindenkit aki megkérdezi egyáltalán hogy be tudom e kapcsolni a számítógépet.(#35213) Gyuri27
Csak a ram lehet akkor.(#35214) ViZion
(#35215) TA68
Legalább rátudom sózni a nem használt csíftek tápomat. -
TA68
őstag
válasz westcoastog #35216 üzenetére
"Legalább rátudom sózni a nem használt csíftek tápomat."
Ahhoz először meg kell javítanod gépet.
-
veterán
-
quailstorm
nagyúr
-
westcoastog
veterán
-
TA68
őstag
válasz westcoastog #35216 üzenetére
Régebben rendszeresen hoztak vasárnap ismerősök és haverok mindenféle öreg gépeket, (meragyereknekmégjólesz) ilyen hülye szöveggel, hoztam egy kis munkát, hogy ne unatkozzál. Dejóóó.....(hogy...az...a...... éppen unatkoztam volna) Az egész vasárnapom ráment, ráadásul a haverok egyház valutában fizettek. Mióta lepattintom az ilyen ótvar gépeket, nyugalom van.
-
*Ropi*
félisten
Ha javasolhatom: egyszerűsíteni kell a munkamenetet. Új gép összerakása: webshopban összeválogatod a hozzávalókat, miután a vevő jóváhagyta a végösszeget átküldöd neki mailben mit rendeljen meg, ő megrendeli és fizeti akár hozzád történő kiszállítással, vagy hozzá és átviszi neked, te összerakod, aztán amikor érte jön fizeti a munkadíjadat. Így megy rá a legkevesebb időd és energiád, ráadásul pénzt nem bukhatsz rajta, max. az idődet. Ha pedig rendbe tenni kell egy gépet akkor a munkadíj x1.5 - x2 - x3, mert arányosan a munka is több vele (kitakarítani, esetleges hibát keresni, szétcsúszott oprendszert helyretenni, stb.). Így rögtön le is morzsolódnak a "megélhetési javíttatgatók".
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
veterán
Nem ide tartozik, de a gepleallitas miatt megis csak, mert olyan regen volt mar, hogy tiszta por a gephazam elolapjanal a bekapcs gomb kornyeke, annyira ritkan hasznalom...
Tehet egy szivesseget a villanyos szakember, aki panelban az alu kabelt rovidre hagyta es ezert 20 percet szivtam vele, hogy be tudjak rakni egy masik konnektor aljzatot..
Everybody lies.
-
Gyuri27
félisten
Én is sok mindent meg tudnék csinálni. Viszont mikor számtechről megy a beszéd nem szólok semmit.
Rá is érnék, meg is csinálnám. A baj azzal, hogy nem vagyok varázsló. Ha meg valamire kell költeni pár forintot a nézés van.*Ropi*: új gép összerakással itt szerintem senkinek sincs baja. Csak mikor jézust kell játszani ingyé. Az más tészta.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
istvankeresz
aktív tag
Bocs, hogy belekontárkodom...állítsd át BIOS-ban a SATA mod/compatible/stb. nem tudom ebben a lapban milyen néven fut ez az opció, de IDE módra állítsd és jó lesz.
XBOX ONE GT: istvankereszt79
-
*Ropi*
félisten
válasz Gyuri27 #35231 üzenetére
"...új gép összerakással itt szerintem senkinek sincs baja."
Ebben biztos voltam. Csak azért írtam le, hogy látszódjon mihez képest többszöröse a munka egy olyan géppel, amit előtte még szét is kell szedni, hogy utána össze lehessen rakni.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Gyuri27
félisten
válasz Mercutio_ #35235 üzenetére
Itt nagyon vidéken, csóró emberektől mit kérsz? Nem baj, belefér. De ha kell egy táp vagy + ram (persze használtan az apróról) akkor ne legyen már tré. Mert ugye sok mindent megoldasz.
Szétszeded, kitakarítod, újra rakod stb-stb.
De mondjuk még egy kis ramot vagy egy jobb vga-t nem tudsz bele varázsolni.
Pedig ha az ember ezeket megcsinálja akkor megint jó és használható lesz a gép sokáig arra amire használják. Persze ezt nehéz eladni mikor a népek többsége közmunkán jó esetben minimál béren tengődik.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
westcoastog
veterán
válasz istvankeresz #35232 üzenetére
Jó ötlet.
-
Mercutio_
félisten
válasz Gyuri27 #35236 üzenetére
Miért, ha valaki csóró annak olcsóbban adják a kenyeret,vagy, hogy közelebbi legyen a hasonlat: az autoszerelő csak az anyagköltséget kéri el?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
wolfman
veterán
válasz *Ropi* #35187 üzenetére
Ez a gyors bootolás dolog egyes gépeken rejtély marad számomra. Pl egy jó barátomnak bármilyen lassú gépe is volt, a bootok ezerszer gyorsabbak voltak mint nekem bármikor (erősebb gépemmel). Szerzett egyszer valami gagyi microATX MSI alaplapot. Minden baja volt annak a rendszernek ami rá volt implementálva, de a boot ilyen áll leejtős volt HDD-vel.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz wolfman #35241 üzenetére
SSD..rejtély megoldva ;p
Na jó..ha HDD, akkor sok mindentől függ. Régen volt egy Via 462es lapom, az olyan szinten volt megakaszthatatlan vinyóügyileg, hogy csuda. OC miatt cseréltem nF2U400 lapra, muteroztam jó ideig a gyorsabbá vált proci ellenére.
Jelentem alássan, pénéggyel sz0pok..volt az a pénz 865PE lap, 3G/HT, 2GB RAM..XPt frissíteni hozták..lett belőle 7x86 Thin..egész vállalható. Linux sajnos nem játszott..pedig azzal pattogna..
[ Szerkesztve ]
-
SityiSXT
őstag
Elkezdtem újra elolvasni a topikot az elejétől*. Bő 10 év után még mindig téma a P4? Na meg vicces látni, hogy egyes dolgok sosem változnak. Illetve kíváncsi vagyok, a régi arcok közül, akik eltűntek, most épp mit csinálhatnak...
* Elsősorban azért tettem, mert a 2 hónapos kislányom hintaszékben történő altatása rám is hasonló hatással van. Ez a topik viszont ébren tart! Jobb, mint a Red Bull!
-
ViZion
félisten
válasz SityiSXT #35246 üzenetére
A régi arcok sztem már valami szanatóriumban vannak, várják a lobotómiát...
Mert ép ésszel nem lehet sokáig bírni...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
istvankeresz
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest