Új hozzászólás Aktív témák

  • #56573440

    törölt tag

    válasz atirag #31453 üzenetére

    Na most ennyiből ha valaki megmondja az látnok vagy bemákolta. Kicsit részletesebben kéne, mert annyit értek én személy szerint, hogy a tv nem látja a nason a bármit, viszont a pc mivel valszeg fel van mappelve a share ezt a tv fele tudja osztani valamivel amit a nas meg nem tud.

    Kéne tudni hogy pl a tv-n mivel kommunikálnál és mit szeretnél elérni, sima smb share vagy dlna-n tolnád ki, esetleg plex vagy más, mit csináltál eddig, ha dlna akkor fent van a media server app és fel van e konfigolva, és ilyesmik. Meg hogy pl a tv rálát e egyáltalán a nasra, bár ha egy hálózaton van a pc, a tv és a nas is, ugyanabban a routerben, akkor szinte biztos hogy nem hálózati gond lesz, csak egy hiányzó dlna-t szolgáltató aplikáció, vagy plex szerver, vagy más.

    Mert most így lehet hogy egy mappát érnél el tv-ről direktben csak jogosultságok nélkül, vagy eleve a pc-n keresztül, lehet hogy nincs dlna szerver fent a nason, és azt használnád a tv-n, a pc meg mivel eléri fixen a nast egy mappelés miatt ki tudja szórni azt is, vagy eleve plexet használnál és a pc futtatja a szervert. Segíts kicsit :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák