Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulutodurumo
őstag
válasz TechN7ne #234708 üzenetére
Van most velem egy Citizen hetven valahányból, kábé tízezerbe' volt szervizzel. Meg egy húszezres kínai. Mindkettő számlapja veri ezt. Az indexek kidolgozása valahol egy alsópolcos Casio Edifice-szel van pariban.
De én nagyon örülök, hogy neked így is tetszik."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Kbali
nagyúr
Pontosan ezt csináltad másik topikokban is: szétcseszted a beszélgetéseket, folyamatosan kérdeztél, kaptál tanácsokat, majd megvetted azt, amit eredetileg is szerettél volna, csak túráztattál mindenkit, most meg egekig próbálod magasztalni magad, hogy mennyire jól választottál....
-
v0RD3N
csendes tag
Ne is hallgass senkire. Igen is szép ez a kis Q&Q!
1 hete kezdtem még csak olvasni ezt a fórumot kb, de egyből láttam ,h itt csak te értesz az órákhoz!Filozófiában, vallásban, erkölcstanban, politikában kettő meg kettő lehetett öt, de ha valaki ágyút vagy repülőgépet tervezett, négynek kellett lennie.
-
-
csaba1203
addikt
Azt azért nem tudom nézted-e mennyi ilyen és ehhez hasonló van eladó itt a hardver aprón?
Nos vajon miért?....
Mindenki szabadulna tőlük ha tudna ha TUDNA.....
Nekem csak egy gagyi kis Seiko 5-öm van de nem tudnának annyi pénzt adni, hogy akár 3 ilyenre elcseréljem.
Amúgy tényleg szórakoztató, amiket írogatsz feldobod vele a topikot!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest