Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz fagyalllo #234719 üzenetére
[kép] A dizájn szerintem jó, de ez a sötét szín üti agyon szerintem. Nekem van Ocean Premium 2. De hagyományos acél. Szerintem ugy nem rossz a dizájn.
A búváróra bőrszijjal dolgot én sem értettem, de egyszer kaptam karácsonyra egy Orient automata búvárt, fekete borszijon. Azóta tetszik🙂.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én örök optimista vagyok.
-
törölt tag
válasz trassher #234868 üzenetére
Én nem tartom kamu svájcinak a Steinhartot. 2 órám is van tőlük. Svájci gyártású tok, svájci szerkezet, a hátlap üvege is zafír. Pl az Oris -nál a hátlap üvege sima kristály üveg. De a beszerelt Sellita werkek is elabore premium szerkezetek. Ez 1 kategóriával az alap fölött van. Ha jól tudom a Tag Heuer és az Oris is tejesen alap werkeket vesz a Sellitatol. Meglátásom szerint ezek a kisebb cégek viszik azt a vonalat ami régen az olcsó, megbízható svajci óra volt. Ott van a Squale, a Roamer is. Ezek még jó áron adnak rendes svajci werket rendes penzert. A gond az inkabb, hogy ha 350-600 ezer között akar valaki svájci automatát venni, akkor is hasonló a minőség mint a fentebb említett márkáknál, csak nagyobb név van a szamlapon, a tartalom nem nagyobb. Eltűnt az erős közép kategória a svajciaknál. Milliós órákban már újból megjelentek a sajat werkek. Tudor is sajátot használ mar nem 2824-et. Az Oris is rendelkezik sajat werkkel, de nem minden órába azt pakolja. A japánok jól vették észre hogy a közép kategóriát elengedték a svájciak, igy egyre több óra oda van belőle. Az Orient Star is oda áraz, de a Seiko is egyre több órát gyárt abba az ársávba.
-
törölt tag
válasz Eugene Roe #234875 üzenetére
Én úgy tudom, hogy pár éve csak sajat werket használ a Tudor. Még lehet kapni ETA-s Tudort, de azok korábbi gyártasból maradt darabok. De lehet neked van igazad.
-
törölt tag
A premium Sellita werk több díszítést és arany színű rotort kap🙂 ha megkajalnám a marketinget vettem volna Orist standard Sellita sw 200-al🙂
Utána néztem mielőtt megvettem az órát. Nem vagyok akkora szakértő mint te, de ha valakinek esetleg pontatlan az infója nem szórakozok rajta, hanem segítek neki. De minden ember más. A marketing dumát a nagy gyártók nyomják az in-House werkké díszített 2824-ekkel🙂 -
törölt tag
Milliós órákban is van tucat kategóriás werk. Annyira nem ks rosszak. Nem tudom mi a nagyobb gáz, hogy azt mondod ra hogy premium vagy adsz neki sajat kliber szamot🙂Az a Steinhart sajat werk egy évig ment kb 15 évvel ezelőtt. Majdnem bele is bukott a cég. Saját werkkent valo hivatkozást ugy értettem hogy nem azt tüntetik fel, hogy ETA vagy Sellita, hanem sajat kaliber szamot adnak neki, tudod ahogy Edox csinálja.
De én nem azért regisztráltam ide, hogy baszogassam a másikat, és feszkó legyen mindig. Azt hittem itt órákról beszélgetünk. A Steinhartot sokan leszólják, pedig ha évente csak 300 ezret akarsz elkölteni svajci automata vagy mechanikus órára, akkor nem nagyon marad más, a Tissot es Certina már nem ebben az árban játszik. Lehet várni kellene 3 évet es 900-ért venni órát, de nem tudom hogy adna-e 3x többet, nem tudom érezném-e hogy sokkal jobb/szebb/minőségibb az óra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi hangfal építés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest