Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánO
csendes tag
Üdvözlet mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni a hozzáértéktől ugyan nem Svájci óra témában.
Úgy döntöttem, veszek egy második karórát magamnak. Nekem a határozottan méretes darabok tetszenek. Az van most is, és a kinézettek sem filigrán darabok. Viszont nem tudok az automata és az eco-drive között dönteni. A kiszemelt "áldozatok", SEIKO Orange Monster és a CITIZEN Ecozilla. Az automata feelingje nagyon bejön (a napokban adtam neki a fiamnak az automata SEIKO-mat mert felvették az egyetemre). Viszont ugye 4-5 évenként szervíz-tisztítás meg 10-15mp (ideális esetben) pontatlanság naponta. Bár ezzel szerintem együtt lehet élni. Ugyan akkor elmehet a világ végezetéig is (egy kis túlzással). Az Eco-Drive-ról nem találok igazán leírást, hogy meddig ketyegnek ezek el. Persze hivatalos oldalakon mindenféle dicséret van róluk, de hát a saját áruját mindenki dicséri. Egy-két helyen előkerül 10-11 évenkénti akkumulátor-kondenzátor cseréről szóló pár sor.Azen kívül ha gond van velük, javíthatóak?Melyik lehet a jobb vétel? Tudom nem egyszerű, de ki mit venne, miért?
Előre is köszönöm: István
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest